Grattis knugen,

Det är Valborgsmässoafton idag och Sveriges konungsfödelsedag, och solen lyser som om det vore sommar!
Minns när man var yngre och ordet SUPA/FESTA OCH TRÄFFA KILLAR stod överst på listan denna dagen, tur att man har växt ifrån det där nu och har lugnat ner sig (blir lite nostalgisk och tänker tillbaka på alla dessa valborgskvällar. Ett år kom jag och mina tjejkompisar över hemmagjort starkvin och året därefter vart det häxblandning och året efter det var det smuggelöl. Minns ni det?!) Fast ett glas rosé i solen och lite grillat hade faktiskt inte vart fel idag! ;)

Men men.. nog om valborg.

Idag valde Lucas att slå upp sina blå kl:06.20, så där var det slut på sötebrödsdagarna och sovmornarna, det var bara att stiga upp och göra frukost.
Gjorde havregrynsgröt med banan och kanel och leverpastejsmacka, så det blev ett rejält morgonmål :)
Därefter promenixade vi med Harry, gick bort till rasthagen och "ängen" så båda fick springa av sig lite.
Väl hemma lekte vi lite innan Lucas somnade en snabbis, han fick bara sova i 30 minuter innan jag hasade upp honom för ett besök på bibblan.
Var något informationsmöte om språkutveckling för våra små knoddar och om biblioteket i sig och vad det har att erbjuda. Barnen fick utforska det lilla sagorummet och Lucas och Ester från vår bvc grupp blev helt vilda, iaf jämnfört med dom andra barnen! Dom skulle vara på allt och dessutom stajla för dom andra barnen och klättra i "trappan" så att dom drog med sig dom andra barnen på det med. Funderade hur vild han kommer bli på dagis och i skolan efter detta, ha ha! Ett riktigt energiknippe är han!
Lucas fick även en jättefin bok av bibblan (som alla bebisar får här i Halmstad), och jag hann även att fixa ett lånekort. Så nu jäklar ska det börjas låna böcker igen!

Efter bibblan gick vi upp till netto för att handla lite lunch, Lucas hittade en porslinsanka han ville ha, haha!
Meen den fick han inte, räcker med den lilla porslinspippin som han redan har ^^
Efter netto begav vi oss hem så han kunde käka lite lunch och jag kunde passa på att plocka lite här hemma under tiden. Funkade bra och vi båda var nöjda, så efter det gick vi ut IGEN så harry kunde kissas av lite och Lucas kunde pilla lite på bakgården.

Nu sover lilleman sedan 30 minuter tillbaks i soffan och jag ska käka lite äggamacka och ta en kaffe.
Dagen har verkligen rullat på i ett och nu behöver jag ladda med lite ny energi känner jag!

När Johan kommer hem ska jag laga "hemmagjord kebab", då blir han nog glad!
Det kommer iaf jag bli, för det är GOTT!


En duktig kille som kastade skräp helt självmant.
Skräpet bestod visserligen av pinnar och löv, men iallafall.
Ordning och reda! :)


en barnfri helg,

Nu är lilleman tillbaka här hemma igen efter en helg hos sin farmor & farfar.
Och herregud vad tomt det har vart här hemma utan honom.
Det var första gången han sov borta utan oss och allt hade gått jättebra, han har haft fullt upp hela helgen så ikväll är han trött och vi hoppas på en lätt läggning där han ska somna i sin egen säng (ska tilläggas att han har sovit i egen säng borta, så nu ska det bannemig gå här hemma också).
Jag och Johan har istället tagit det ganska så lugnt och laddat våra batterier samt fyllt på med lite nytt tålamod :)

Vi lämnade Lucas i torsdagskväll så jag hade sovmorgon i fredags till 9.30!
Gick en längre morgonpromenix med Harry i det fina vädret, åt frukost i lugn och ro, diskade med höög musik och hann även med att färga håret innan Johan kom hem från jobb.
Sen gick vi på stan och handlade nya jeans till mannen och sen tog vi en bakpotatis till lunch på Sandy's innan vi begav oss hem igen.
Vi la oss och sov lite middag i typ 2 timmar och sen gjorde vi oss ordning för en kväll på stan. Vi gick till Harrys och käkade, därefter till B&B för lite biljard och öl och sen efter det gick vi vidare till James rockbar för lite öl & drinkar och bra musik. Det blev inte så sent på stan eftersom Harry var hemma så vi gick hem och gick en sväng med honom och sen drack vi öl och lyssnade på musik till typ 2 innan vi somnade (dags att vi störde våra grannar en natt kände vi).

I lördags tog vi sovmorgon till 9.30 sen hade vi lite städdag. Johan dammsög och dammade medan jag diskade och lagade lunch. Därefter åkte vi ut till hundstranden så Harry fick springa av sig och där insåg Johan att det fastar 70kg sand i pälsen så när vi kom hem rakade Johan Harry.
Jag hjälpte till på en hörna, men han blev skitful ändå, haha! Ser ut som en gigantisk boll.
Men han tyckte nog det var skönt att bli av med all päls, blev typ en icakasse med päls.
När Harry var friserad så stack vi till hemmakväll och köpte godis och första säsongen av Sons Of Anarchy, alla har tjatat om denna serien och nu när vi hade tid för att sträckkolla på serien så köpte vi den.
Och ja, vi håller med alla andra, ruggigt bra serie är det! Kollade halva natten innan vi var tvugna att stänga av. (Har ju alltid vart svag för Charlie Hunnam, och nu när han spelar Jax blev jag ännu mer svag - what a man!)

Idag vaknade vi 11.30!!!! Minns inte när jag sov så länge sedan sist, men sköönt var det vill jag lova! :D
Vi käkade bara frukost och gjorde oss iordning innan vi stack ner till höganäs för att hämta hem Lucky igen.
Han log och sov när vi kom, så när han väl vaknade var han bara nyvaken och hungrig och var inte alls sådär glad som han brukar vara när han ser oss.
Men efter lite mat i magen så var han nöjd igen och då var det som om han stolt skulle visa oss alla grejer som han har pillat med i helgen.
Både jag och Johan tyckte han såg så stor ut, ser ut som han har växt som bara den över denna helgen.
Känns som vi lämnde bort vår bebis och fick hem en stor liten kille liksom :)

Nu har han ätit välling och tjabbar på inne i sovrummet, blev visst ingen lätt nattning!
Typiskt Lucas :)


Jag på James rockbar i fredagskväll

Oooh it's...wednesday,

Halloj!
Har precis plockat här lite här hemma, samt fixat ihop en liten present, Lucas ligger och vilar sedan en stund tillbaka. Så nu hade jag tid för bloggen!

Planer inför dagen var egentligen att ta en tripp till ÖF eller babycafét så Lucas får leka av sig lite med sina små kompisar. Dock verkar det bli inställt pga av sjukdom. Men vi får se..

Igår var Lucas Farmor här på besök under eftermiddagen, hon hade vart på kurs här i Halmstad så då passade hon på att hälsa på Luckyboy. Han fick dessutom lite fler böcker till sin bokhylla (nu har mitt barn på 11 månader mer böcker än vad jag någonsin har ägt typ. Blivande bokmal.se) något som var uppskattat igår när vi skulle läsa kvällsbok. Vi var först bara hemma hos oss och käkade lite middag innan vi begav oss ut på promenad i det fina vädret. Vi gick till rasthagen och lekparken så både Harry och Lucas fick springa av sig. Lucas raggade även upp en liten tjej!
Han bara gick fram till henne och spelade lite stöddig, petade på henne för att se om hon var något och ha, hon började gråta och sen gick han där i från, hhah! :P
Vi passade även på att gå ner till stan så Lucas kunde få shoppa en liten present till sin blivande flickvän som föddes i måndags kväll!
Den 23:e april 18:37 föddes Hampus & Malins lilla Alicia, hon var bara 47 cm lång och vägde 2705gr.
En riktig liten plutta! :) Vi i familjen är så glada för deras skull och ser fram emot den dagen vi får träffa lillan för första gången!
Jag gissade förövrigt på att bebisen skulle komma den 24:e och att det skulle vara en tjej. Så jag hade nästan alla rätt! ;)

Nu ska jag passa på att kolla på tv innan Lucas vaknar :)
Tjing!


11 månader,

Japp, så var det grabbens 11 månaders dag idag!
En månad kvar till 1 år, siiiiiiiick!

Det som har hänt sedan förra månaden är att han numera går på heltid.
Ptja, förutom när han är lat villsäga. Då kryper han för att han vet att det oftast går fortare.
Dessutom vet han vad lampa, klocka(funkar även att säga ticktack), blomma, harry, helma, pippi (en porslinsfågel vi har på en hylla här hemma) och pappa(har ett kort på oss alla tre på en hylla och där säger Lucas att pappa är, haha) är och vart det finns.
SÅ jag brukar fråga honom vart allt dom sakerna är och så tittar han där dom är och ibland säger han till och med "dää" :)
Dessutom har han börat tycka att det är ganska kul att dela med sig av saker, tillexempel mat som han gärna vill att mata oss med :)

Idag drog han ner en blomkruka från fönstret så det vart fullt av jord och vatten i hela soffan (löövley)
sen stal han en kaka från bordet också.
Vi (jag, johan & jolle) satt och drack kaffe i soffan idag och så hade jag stält fram burken med kakor på soffbordet.
När jag och Johan såg att Lucas hade fått syn på bordet satt vi och smygkika på honom hela tiden.
Han riktigt smög fram och stoppade försiktigt ner handen i burken och sen när han fick upp en kaka kollade han på den med riktigt stora ögon, satte sig ner på golvet med ryggen emot oss och började stolt gnaga på den.
Han visade även upp den för Harry, och delade till och med sig lite av den.
När vi frågade var han hade fått den ifrån så satt han bara och kollade på oss och såg så oskyldig ut, haha :)



Min älskade drog, helt galet vad han är beroende framkallande <3

sjukstuga,

Så var det dags igen!

Vår Lurredutt har fått en superförkyldning som innefattar 100kg snor och lite feber.
Jag fattade att något var på g igår kväll vid läggningen, men jag lyckades lägga honom i hans egen säng iallafall och i den sov han i typ en timme innan han vaknade av att han inte kunde andas.
Prövade med nässpray, kokssalt och nässugen vilket resulterade i en jävligt förbannad och ledsen unge så vi tog upp honom så han kunde lugna ner sig med oss i soffan framför tvn.

Han somnade i vår säng vid elva igen och vaknade sedan vid ett av att han inte kunde andas.
Han var verkligen helt igenkorkad, inget hjälpte så han fick lite panik. Dessutom var han arg för att han inte kunde suga på tutten. Vi låg och kollade på film och sen duschade vi en sväng med, ihopp om att snoret skulle lossna. Sen la vi oss och kollade på Bamse innan han somnade vid halv fem.

Idag håller vi oss inne och myser med att läsa böcker och kolla på Bamse.
Ska se om han vill sova lite snart (för det vill jag, zZzz) men först ska vi ut med Harry en snabbis igen.


clåååthes,

Jag är ju inte den som lägger upp bilder på dagens outfit eller lägger upp bilder på kläder jag vill ha osv.
Kanske borde jag göra det? Jag vene..

Men iallafall, idag köpte jag en klänning som jag verkligen blev kär i!
Den bara hängde där och ropade på mig och jag var bara tvungen att köpa den (hör inte till vanligheterna att man unnar sig så fina kläder sen man fick barn direkt) för den kändes så miiig!

När jag hade köpt den så hittade jag världens finaste skor och jag också blev kär i.
Men där blev det köpstopp även om dom hade passat perfekt till klänningen!
Så om någon snäll människa vill göra mig glad och få mig att visa lite hud, så får ni gärna köpa dom till mig.
Finns på dna men också på nelly.se, en strl 38 är jag ;)

Här är dom iallafall :)


Den är mer grön än på bilden.


How lööövley!?
Det är samma nyans på skorna som på klänningen, så ni förstår hur snygga dom hade vart ihop va!?

sick kittycat,

Dagens WTF-moment;
När jag och Johan insåg att vår katt bajsar på toan.

Dags att sluta att fälla ner toalocket kanske, så man slipper rensa kattlådan så ofta kanske?


andra kvällen,

som Lucas somnar i sin säng :)
Igår tog det 2 timmar innan han somnade och idag tog det bara 1 timme - så det går framåt!
Hoppas att det går ännu bättre imorgon!
Vi kör inte på någon speciell metod (då ingen har fungerat), så vi har väl hittat på en egen kan vi säga.
Som verkar funka!?

Idag var Lucas på ett litet väg & mät besök på BVC förövrigt.
Ja, jag och Jennie var med honom också ^^
Han har växt på fint och han ville gärna visa upp att numera kan gå in till Ankis rum.

Efter bvc gick vi till brooktorpsgården och fikade lite (kan typ inte fika någon annanstans med min lilla huligan) och därefter gick vi en stund på stan.
Super mysigt!

Väl hemma lagade jag litta mat, sparrissoppa med bacon och creme frasse och scones till oss stora och Lucas fick makaroner med köttbullar och ärtor.
Sen promenerade jag hunden så fick Johan dammsuga, diska och putsa fönstrena - underbart att slippa det!

Nu ska jag avnjuta en smoothie som Johan gjort till kvällssnacks!


Har ingen bild från idag men såhär trött var Lucas igår efter en dag med massa bus med sina bebiskompisar från vår grupp på bvc :)





dålig,

Har vart en dålig bloggare denna veckan.
Och det beror på att jag har haft så-jävla-tråkigt!
Sååå, har liksom inte haft nått kul att skriva om liksom.

Igår var kul dock, dels så var det första dagen med fint väder sedan en vecka tillbaka. Sen så kom Malin & magen hit på en fika på förmiddagen innan vi åkte vidare stadsbondgården för att kika på lammen och alla dom andra djuren.
Vi såg inga lamm, (dom var liksom placerade så långt bort man kunde komma. Så vi sket i dom) men vi kollade på getterna (som förövrigt var väldigt vårkåta, jäklar vad några av dom ville producera bebbar) sen kollade vi självklart på alla fjäderfän (Lucas favvos, förutom getterna då som också var väldigt intressanta) och kaninerna, hästarna, kycklingarna och grisarna. När vi kände oss nöjda där så åkte vi hem igen och gick sen ner till stora torg för att käka mjukglass och kolla på alla människor.
Lucas skulle inte sitta i vagnen utan skulle istället leka med Malins cykel, käka sten och kolla på alla fåglarna. Dessutom lyckades han få en FÄRSK FÅGELBAJ på sin jacka. Höll på att kräkas där. Fågelbajs är så kletigt och äckligt, visst allt bajs är väl ganska så äckligt. Men just fågelbajs hatar jag, uuääh.
Sen var vi nöjda för dagen så då gick vi hem och sov. Både jag och Lucas somnade som två klubbade!


Smutsig kille fick bli diskad i vasken, men inte klaga han för det :)


Tjuuuuhuueee!

bootylicious,

HAHHAHAHA!
Satt och kollade igenom gamla bilder och hittade denna.
Jag tror jag dör lite smått faktiskt!
Jag vet att jag hade ett stort ass innan, och det märks speciellt när jag ska köpa byxor nu förtiden. Hade minst strl 30 innan och nu har jag max strl 27(har inte haft det sedan jag var 13 kanske).
Folk (typ min familj) säger att jag har gått ner så mycket i vikt sedan jag fick Lucas, men det har jag inte. Har gått ner mina gravidkilon bara plus lite till dvs mitt ass och mina bröst , det är därför jag ser så platt ut, annars är jag precis the same, viktmässigt alltså!
KOLLA IN ASSET!


Bild från en förfest hemma hos Anton & Emil på österrängen.
Här är min fruga, Jens och jag och så min bamse röv! :D


Glad påsk,

Idag sticker lilla familjen ner till Höganäs för att fira påsk där plus kalasa lite hos Laila & Uffe. SKa bli jättemysigt! Hoppas på att Skåne bjuder på fint väder :)
Hade gärna velat åka upp till Jönköping för att bli lite nostalgisk. Kolla lite fina bilar, njuta av det fina vädret och hänga på Bongo. Desstuom tänka tillbaka 2 år, då jag och Johan träffades för andra gången hemma hos James.
Hade spanat in Johan, men var egentligen kär i en annan kille just då, så ville bara ha Johan som min lilla täckmantel så den andra killen skulle bli svartis. Men det sket ju sig totalt (om den andre blev svartis vet jga ju inte), blev ju kalaskär i den dära långhåriga longboard åkaren med dom fina ögonen och det speciella skrattet i från skåne  :)
OCH TUR VAR VÄL DET, för annars hade jag inte fått det här :

Har ingen annan påskbild, så kör på samma som förra året.
Johan lekte konstnär på lilla magen :)

Min lilla mage för ca 1 år sedan,  i v. 34 tror jag det var. Målade den någon vecka innan påsk :)
Kände på mig att låg en liten pojke och grodde i magen på mig, men inte att det var en sån underbar liten grabb som Lucas! <3




en skär torsdag,

Hojhoj!

Sitter och bråkar lite med min lilla katta. Hon vill ha min cantuccini, meeen det får hon inte.
Fettokisse ^^ Sån tiggare är hon, äter som ett svin gör hon också. Helt galet, vilket hungerbarn hon är.
Dessutom skiter hon fan värre än en flodhäst och det luktar fan värre än en fyllebaj. Såatteja.
Men hon är pratglad och otroligt gosig, ska sova mellan mig och Johan när inte Lucas ligger där villsäga :)

MEN MEN, nog pratat  om katten.

Idag har jag vart på nån pop-up rea på Soda med fröken Malin. Är tydligen en fin affär här i Halmstad, dyra och fina kläder. Jag bryr mig ju inte direkt om märken och så( you know me) men jag följde med Mallan iallafall. Vid 10 när dom öppna så rusa folk in som idioter och slet och drog i dom stackars småkläderna, haha! Kan bara tänka mig vilket liv det är i sthlm  när det är typ 70% på Schutterman och sådana fiiiiiIIIiina affärer, fy fan! :D
Jag hittade en topp, men den drog någon ur min hand, tog med mig ett par jeans i farten istället utan att pröva dom först .Köpte dom bara för att dom skulle kostat runt tusenlappen men jag fick dom för en hundring. Bra deal! (dom sitter helt okej på benen, men dom gör dock så att magen ser ut som en ihopsnurrad nylonstrumpa och att lovehandelsen ser xxxlarge ut, men vad fan. Ett klipp är ett klipp!) Annars måste jag säga att det var mest fula kläder där. Eller ja, dom föll inte mig i smaken eller stilen direkt ^^
Men nu har jag en Soda-påse iallafall som jag kan skryta med, eheh! ;)
Därefter gick vi vidare till h&m där jag köpte mig en skär/svartprickig bh, dagen till ära så att säga. Kostade bara en femtiolapp, bra deal och dessutom passade den mina sladdriga vårtpåsar!
Och efter H&M gick vi vidare till åhléns och köpte ett par solglasögon till Lucas som jag tyckte var tuffa men som han hatar. Hur får man ett barn att bära solglasögon?!
Han ville bara ha den där jätte Alfonsgubben med sig hem, men det gick inte jag med på. Den ska han få i födelsedagspresent istället (Min fina kajsa gav Lucas en Alfons bok samt en Alfons skallra när han föddes och han ÄLSKAR verkligen dom).

Därefter begav vi oss hemåt. Går inte att shoppa med Lucas längre, speciellt inte om man är själv. Han blir så fort uttråkad och blir helt galen, han ska absolut INTE sitta i vagnen.
Den ungen och hans tålamod alltså...

Här hemma har jag bara bakat en sats med knäckebröd och lagt Lucas för lite fmvila.
Han lär väl vakna strax så det är bäst att dricka upp kaffet i godan ro!
Tjing!

proud,

Åååh, vilken stolt mamma jag är!
Lucas har överraskat mig totalt!

Dels så var det häromdagen när han såg att jag stod och lagade mat, så sa han:
- ÄTA!
- Ja, vi ska äta detta sen sa jag då.
- Äta?..

Sen så sa han likadant när han pillade i Harrys matskål, varpå jag sa:
-AJAJAJ Lucas, pilla inte där!
- Äta!? sa han då igen.

Så, ja då visade han mig att han faktiskt är smartare än jag tror och börjar förstå allt mer och mer och börjar koppla ihop ord med saker :)

Dessutom så har han ju lärt sig att klättra upp i både soffan och vår säng, och då brukar han ta med sig en bok och sätta sig i soffan jämte mig och ge mig boken så jag ska läsa för honom. SÅ GULLIGT ATT JAG DÖR :)

Sen idag så reste han sig rakt upp, mitt på golvet utan att hålla i sig (första gången) och bara GICK!
Som om det var det mest självklara i världen liksom. Han har ju tagit några stapplande steg hit och dit men nu gick han verkligen på riktigt!
Mitt älskade lilla hjärta!
He's grown up so damn fast!



Stolt mama!

last night,


This is a aaawe-moment! :)

Förövrigt så tror jag Helmer är en Helma. Vad fan hände där liksom, haha!?
Saken är den att han/hon/den har inga bollar, vilket han/hon/den borde ha vid det här laget då han/hon/den blir 6 månader. Han/hon/den är killig i beteendet men även tjejig ibland.
Och jag är ingen mästare på att kolla kattkön, dom gånger jag har kollat på andra katter har det synts skittydligt vad det  har vart för nått.
Såatteja, det är väl en hermafrodit dårå. Jaja, jag gillar den han/hon ändå :)
Jobbigt bara nu när man har vart van vid att kalla den för kille och allt ^^

baknojja,

Igår kväll hade jag lite baknojja. Bara sådär pangbums fick jag det.
Slutade upp med att jag hade gjort två olika sorters biscotti eller ja, för att vara helt korrekt, cantuccini som det egentligen heter. Så himla gott att ha till kaffet tycker jag! Gjorde en sort med mörkchoklad och valnötter och en med kokos & valnötter.
Och sen gjorde jag även en sats med chocolate chip cookies.
Har letat som en dåre efter ett bra recept på dessa underbaringar, vill ha dom sådär härligt sega som man får dom på café eller typ subway ni vet?
Dom man oftast gör hemma blir för hårda enligt mig :/
MEN så hittade jag äntligen ett jättebra recept! Lätt var det också!
Dock blev första plåten bränd innan jag förstod att gräddningstiden var fel i receptet, iallafall i min ugn :)
Och eftersom jag är så snäll så tänker jag dela med mig av detta super recept som jag hittade!


The ultimate chocolate chip cookies
Ingredienser

175 g avsvalnat smält smör
2 1/2 dl farinsocker
1 dl strösocker
1 ägg
1 äggula
5 dl vetemjöl
1/2 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
ca 200 - 250 g mörk choklad (60–70 % kakao) (Eftersom att jag inte gillar mörk choklad så körde jag på ljus. Hade 200gr ljus choklad och 50 gr nötkärnor. Perfekt kombo enligt mig)

Gör så här:

1. Värm ugnen till 175 grader.

2. Vispa smör, farinsocker och strösocker poröst. Vispa i ägget och äggulan.

3. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten. Hacka chokladen grovt och rör ner även den.

4. Blanda till en deg.

5. Klicka ut degen på en plåt, smord eller med bakplåtspapper.

6. Grädda i ca 17 minuter. ( Jag brände som sagt första plåten, för 17 min var alldeles för länge i min ugn. Tog ut dom andra plåtarna när smeten precis hade smält ner till en rund kaka och fått pyttelite färg. Då blev dom perfekta, sådär sega!)

7. Låt kakorna svalna något på plåten och lägg sedan över dem på ett galler (om ni har ett, för det har inte jag, ha!) för att kallna helt.

Receptet lånade jag från recept.nu :)

what to do,

Jag vill klippa av mig håret. Erica tycker inte jag ska göra det.
Jag brukar få mina infall lika fort som en gris blinkar. Men nu är jag trött på mitt hår, kan inte göra nått med det förutom att sätta upp det i en tofs och hur HC är det!?
Men när jag väl har klippt av mig håret kommer jag säkert ångra mig till 100%.
Visst, hår växer ut igen. Men kul att se ut som ett pucko i typ 1 år.
Nej.
Såattee, jag är klyven..

WHAT TO DO THEN!?


världs sämst,

På att blogga.

Har haft lillasyrran på besök fram tills igår, så har verkligen inte prioriterat datorn då.
Men vi har haft mysigt iallafall, vi har gjort allt från att ha ätit god mat, gått på stan och shoppat, kollat film, bakat och solat typ. Har gjort lite av varje :)
Alltid lika kul att ha mina syrror på besök hemma hos mig, och Lucas älskar det också. Mer uppmärksamhet till honom liksom ^^

Idag har hunnit med att diska, dammsuga, skurat toan och tvättat, nu är bara tvätten på torkning annars är allt klart. Har även bytt sängkläder, var lite för många välling fläckar på lakanet nu så det var dags!
Älskar förövrigt att gå och lägga mig i en nybäddad säng, nått av det bästa som finns! :)

Har även kollat lite jobb, men det finns inget som jag kan söka :(
Så det blir nog till att vara hemma i sommar också.
Men det gör väl inget direkt, inte på sommarn iallafall :) Har ju massa inplanerat ändå!

Vad som står mer på schemat idag är väl promenix ner till lekparken vid hamnen, då kan Harry leka av sig i minihagen medans Lucas kan få gunga lite. Om vädret håller i sig villsäga, är apkallt men solen lyser iallafall :)

RSS 2.0