Man overboard .. .

Hej.
Jag har suttit och funderat lite denna afton.
Varför måste man anpassa sig så jävla mycket efter alla andra i denna världen egentligen?
Varför kan man inte få vara sig själv?
Varför kan man inte få göra det man själv vill göra?
Varför måste man fråga om andras åsikter hela tiden innan man "handlar"?
Varför tar man på sig saker som man inte trivs i, bara för att det är mode,så att man ska passa in?
Varför ljuger man för att behaga andra, även om det skadar en själv?
Varför kan man inte få bli accepterad för den man är?
Varför?

Detta samhället vi lever i är fan sjukt på alla sätt och vis om man tänker efter. Vi gör så jävla mycket sjuka saker, vi alla gör verkligen det.Det spelar ingen roll vart i världen man är i, för alla gör saker för att behaga sina medmänniskor på ett eller annat sätt. Bara för att passa in eller dylikt!
Det är så jävla sorligt, faktiskt.
Det finns vissa som säger att alla människor i världen är olika, men det är bara bluff och båg.
Vi alla är lika, på ett eller annat sätt.


My friends say I should act my age
Whats my age again?

Hemsk dröm . .

Hejsan hej!
Har sovit hemma inatt, var på brukshundsklubben igår med Balder och det gick jätte bra! :D Han var dragig och rätt jobbig, men det var bara för att han ville hälsa på hundarna,men det får dom inte göra. Dom ska liksom inte tro att varje gång dom kommer dit ska det bli leka istället för att arbeta istället.Men iallafall. Först kom vi dit då och satt inne med alla hundarna och pratade om vad vi hade förförväntningar och lite om vad vi hade läst i boken som vi fick. Blev ju lite högljudt om man säger så,speciellt eftersom vi hade en schäfer där inne. Och alla som har träffat en schäfer vet ju vad dom kan ge ifrån sig för ljud,haha.
Men sen skulle vi iallafall gå ut och göra små träningsuppgifter,dessvärre så regnade det som as men det brydde sig inte nån hund om förutom en liten papillon, han fick sitta innanför husses jacka.
Först skulle vi göra en lugnande övning-gick hyffsat bra, sen skulle vi göra en kontakövning-gick jätte bra och sen en övning där ledarna skulle först hälsa på mig och sen på min hund- det gick bra med, han var jätte snäll.
Sen skulle vi in igen och fika och prata lite om hur vårt schema och såg ut och då hälsade Balder på två män där inne helt självmant och jätte snällt! Jag blev så jävla glad då, han hatar ju typ de flesta killarna, men då var han jätte duktig! :D Dessvärre morrade han på en kursdeltagares barn, inte så kul kanske, men iallafall. Men annars så gjorde han inga utfall eller nått, utan var rätt hyffsat lugn, men han visste ju att mamma hade leverpastej i belöningspåsen :)
Eftersom kursen slutade 20.15 så orkade jag inte åka hem till tenhult, låg i soffan och kollade på project runway och sen sov jag i min STORA och MJUKA vattensäng, helt underbart var det! :D
Dock drömde jag hemsk mardröm, vill bara glömma den, så skriver inget om den!

Nu ska jag bara plugga lite och sen vid 16.20 ska jag ta bussen till stan och sen ta nån annan buss till tenhult, så ska jag plugga med Naimi i kväll. Måste ju se hennes valp med, hon fick hem en liten Jackrussel tik igår :)
Fan alla skaffar valpar och bebisar, så man blir ju lite smått sugen på att skaffa själv. Meeeen, det har jag inte tid för, men sugen blir man ju! :)

Helgen . .  Tänkte festa lite i helgen, men orkar inte. Så ska ta det lugnt, men ska in till stan på lördag morgon och handla en present till Erica, hon fyller ju 14 då, den lilla bajsungen.



Im back in squere number one, again. .

Tröött och uttråkad.

Hejsan hej!
Sitter i skolans datasal nu, skulle bara skriva ut en grej men passade på att skriva här och kolla in alla saker :)
Idag har jag bara fixat lite saker till ett omprov jag har på fredag, sen har jag kollat på film, lekt med josef, sovit, tränat Balder och sen lekt lite med Linns helt bedårande valp som hon fick idag! :D
En as fet och gullig liten Amstaff kille, Balder gillar han väl inte honom för mycket. Men han klarar av han iallafall. :P

Hmm, ska kolla på "tack gode gud" tänkte jag snart och sen gå en sista kvällsrunda med Balder och ringa lite  till Lasse-Maja :) Sen blire att läsa alla Rebechas Nemi tidningar och skratta ihjäl mig som jag gjorde igår, HAHA! :D
Det finns en serie där i som heter Zelda, mer klockren serie får man leta efter, så jävla rolig. Skrattade jag så jag trodde jag skulle dö av syresbrist. Rebecha tyckte nog jag bara var störd :D

Men men, bai bai little children!

Vilket väder!

Hallå hallå!
Sitter och är bara väldigt trött, hade inget att göra heller för den delen så tänkte skriva några rader här.
Idag gick jag upp vid nio och fixade iordning mig själv dundersnabbt, jag och mamma skulle till brukshundsklubben på möte där vid tio. Och vi hann precis, bara det att mamma var på kräftskiva igår, så hennes huvud mådde väl inte så bra. Haha ;)
Men iallafall, vi fick kolla på lite olika hund grenar bland annat lydnad och skydd. Hundarna var jätte duktiga, men jag tyckte den australiska sheparden var bäst. Skit söt och duktig hund :)
Sen så fick vi träffa våra kursledare med, min hette Berit och hon verkade vara skit bra, så jag ser fram emot att jobba med henne nu på onsdagarna.
Sen annars idag så har jag bara packat min bag med lite små skit, åker ju till Tenhult och internatet idag. Bluh, orkar inte. Vill ligga i min säng och sova, inte i den lilla hårda saken. Men Linn kommer ju vara där, så ska vi se om hon ska köpa sin valp :) Sen måste jag och Rebecha fixa iordning lite i vårt rum med, så att det ser mysigt och hemtrevligt ut.
Men ska åka senare, mamma ska skjutsa mig. Så kan vi käka på Donken eller nått med.

Igår var jag bara hemma. Kollade på Spy kids 2 med lillasyrran, men råka somna, för den var ju så bra och verklig, haha.
Men jag vaknade lagom tills Rockstar började, älskar den filmen :D Mark Wahlberg, spelar verkligen skit bra!

Sicket väder vi har fått idag föresten! Riktig sommarvärme! :)
Längtar ner till Varberg idag. Riktigt varbergs väder. Men men Tenhult får duga.
Mjaa, det var väl allt!

Hejs! =)


Vilken kväll!

Hallå folket!
Sitter och käkar lite chips och lyssnar på Bruce springsteen just nu, måste ha nått ljud på så att jag slipper höra min jävla tinitus som jag fick igår. Yay, helt underbart, hoppas det kommer gå över!
Men men. .
Kvällen igår, var hur jävla kanon som helst!
Det började med att jag gick ner till jonna och förfestade där, drack vin och jonnas extremt jätte goda grogg hon blandade. Sen fick vi skjuts in av Robert till folketspark och så gick vi och tog platser och sådär. Backyard började spela, dom var verkligen skit bra live! Och Dregen var snygg, särskilt utan jackan och tröjan, mmmmh! Hah.
Sen kom James och sen när Backyard hade spelat så gick Jonna, James och Jag till öl-tältet och köpte öl och drack och hade det trevligt.
Under tiden så var det nån eldshow med, det jag såg, såg galet ut.
Sen när vi skulle kolla på Takida så vart min Kamera stulen, inte så kul, fick ju inga bilder. Men jävlar vad bra dom var live.
När dom spelade Reason to cry fick jag sånna rysningar och började nästan lipa för att det var så bra!
Efter att dom slutade spela så stack vi till öltältet igen och då träffade vi Izza, Linnea,Mike och Lollo där och det visade sig att Mike hade fått tag i min kamera. Då vart jag himla glad! :D
Sen så skulle vi på efterfest, men jag orkade inte, var bara så hungrig så jag, Jonna och James skulle åka in till stan, till chicki-mama och käka där och bussen var svin trång, men vi hamna jämte några utbytestudenter från Holland och pratade på som fan med dom! Fan vad James skrattade åt oss, vi kunde inte prata så bra sa han plus att våra frågor var idiotiska, men mest Jonnas! Haha :D
Sen när vi väl kom till stan så behövde vi verkligen kissa, jag hade druckit 1 liter vin, grogg, ett par stora starka och sen cider med,så min blåsa var som sagt rätt full. Så jag satte mig i buskarna vid twin city, haha.
Då måste jag ha tappat min mobil, men som tur var, var det en tjej från Mullsjö som hittade den, så var och hämtade den hemma hos henne idag :)
Men iallafall, kön på chicki-mama var för lång så vi köpte en bamse var istället. Men efter typ 3 bett tappade jag min korv, men inte brödet. Lagom glad jag var då.
Fast jag blev på rätt bra humör när vi kom till busshållsplatsen och vi stod och prata med några roliga utlänningar där och den snuskiga mannen med rakapparaten som var inbyggd i hans mobil. Eller han var väl snuskig?
När bussen kom, så flummade vi bara som fan, jag och Jonna. Jag pratade gotländska utavbara den, och det lät skiit bra! ;)
När jag kom hem så "råkade" jag ringa Lasse, men vi la på rätt snabbt. Minns inte vad vi snacka om, men han stod och gjorde nått med en cykel och ville att jag skulle ringa upp han 10 minuter senare. Men jag somna ^^
Japp, det var kvällen lite snabbt sådär.
Riktigt trevlig kväll alltså! Trevligaste på länge faktiskt :)

Och idag när jag vaknade, mådde inte jag bra ska jag säga er. Är typ fortfarande lite bakis känns det som. Bluh.
Men nu ska jag kolla på film och kanske skriva lite på min uppsatts sen, åker ju till internatet imorgon. . .

We don't celebrate sundays!

Hejsan tjena hallå!
Sitter och lyssnar på lite blandad musik, hittade hardcore superstar,social distortion,perkele,cockney rejects och misfits låtar på datorn. Riktigt länge sen man hörde dom, så det var riktigt kanoners att få höra sina gamla favoritlåtar :)

Japp, igår skulle jag åka och shoppa i stan. Behövde endel saker. Träffade Jonna på Bussen, hon skulle gått med Jossan men fick inte tag i henne pga att hennes mobil var cp, men nu är den fixad igen ^^
Men men, vi två gick och shoppade iallafall! Först hittade jag ett par Jeans och en skinnjacka, fastnade för båda direkt när jag såg dom. Det negativa var väl att jag har gått upp en jeansstorlek, men vad fan det kommer jag gå ner nu när jag har flyttat. Alla dessa jävla internat-trappor :D
Sen köpte jag biljett till kvällen, Backyard Babies och Takida spelar i kväll och sen kommer Burnt out punks med. Kommer bli så djävulskt kul! :D Ska fan stå längst fram och spana in flötiga och svartmålade Dregen förfullt, han är nam-nam ^^.
Sen ska jag och Jonna träffa James och några vänner till han i kväll med, var ett tag sen man träffade den rackaren eftersom han är i lumpen. Men han fick "maginfluensa " igår, så han fick åka hem. Duktigt gjort! ;)
Men men . .
Sen åkte jag och Jonna upp till A6 och på bussen satt världens finnigaste unge och checkade out me, jag kände mig verkligen snygg och speciell. Men både jag och Jonna hade lite kul åt saken ;)
Sen uppe på A6 så kollade vi nog fan alla jävla affärer och det var precis innan vi skulle åka hem vi hittade det vi verkligen behövde, toppar tills i kväll. Sen köpte vi lite små tjaffs med, typ smink och nya skinnväskor som luktade fisk.
-Lukta här Robert, visst luktar väskan fisk!
- Uuh, varför gör den det?
- Nej men det är väl typ skinnet.
- Vadå, är det fiskskinn?!
HAHAHHAHAHHAHAHAHHAH! Det var lite kul ^^ Men Robert är rätt kul när det gäller hans små komentarer han kan fälla i bland ;)

Mjaaaou. Måste duscha,plugga och typ städa lite snart, men orkar inte! Men gör det sen ;)

I natt klockan 00.01 skickade jag ett sms. Fick oväntade svar tillbaka. Mer än så skriver jag inte.

Dino och Balder är söta. Dino sover på den andra datastolen jämte mig och Balder ligger på golvet jämte mig.
Påtal om Balder, jag tror hans spruta har börjat verka! Är så jävla lycklig över detta! :D
Älskar verkligen denna hunden. Det var som en gammal vän sa till mig en gång ;
- Emma, du är inte normal. Du kommer aldrig få en kille, du älskar ju mer din hund mer än nån annan, eller du älskar alla djur mer än dig själv till och med.
Haha, det är nog rätt sant. Men seriöst vad vore jorden utan djur?
Dom förgyller nog allt! Och att dom inte kan tala, visst det kan vara lite jobbigt vid sjukdommar och så. Men deras små gester och kroppsuttryck säger så mycket mer!
Skulle aldrig klara av att typ vara allergiker och inte kunna mötas av en överlycklig hund innanför dörren, som nästan kryper ur skinnet för att den blir så glad. Det är så himla underbart! :D
Men visst, det är mycket jobb och slit med tex. hundar. Jag kan känna lite ibland att jag har fått ge upp jävligt mycket frihet av mitt liv när jag skaffade Balder, inte kunna åka ut och resa när jag vill eller bara ut och shoppa eller festa när jag vill. Visst det är lite jobbigt. Men när man tänker efter, hur jävla mycket har jag inte för det?
Jag har lärt mig jävligt mycket om själva hunden och hundspråk överhuvudtaget och jag har fått en jävla massa kärlek och ett obeskrivligt vännskapsband som inte kan jämnföras med någons vännskap jag har fått av någon annan människa innan. Man blir alltid, någon gång sviken av en människa, men nästan aldrig av en hund. Eller visst, jag har känt mig "sviken" av honom när han har betett sig som han har gjort. Men det är ju inget han kan rå för, det är ju i grund och botten uppfödaren och mitt fel. Sådeså.
Nu låter jag kanske som värsta tönten som inte har några kompisar förutom min hund, som det typ lät som i min födelsedagsannons i tidningen. Meeeen, det ligger jävligt mycket fakta i det jag skriver. Tro mig, ni som inte har hund, det är verkligen så.

saved by the bell <3

Let's keep in mind
The sweet relief
I've been waiting
Around so long
Almost
The past century

So let it be
This time's for real
I shouldn't've been
Around so long
Even the walls
Talk to me

I can hurt myself
I know I could
I guess
I got saved
By the bell


Now lower your guns
We'll meet again?
There's something
In the air tonight
And it never seems
To get dark

I can hurt myself
I know I could
I guess
I got saved
By the bell

Bring down water
Bring down hell
Bring no tomorrow
I'm already
Somewhere else
I guess
I got saved
By the bell

I'll be a women
And stand up strait
One day
It will be over
You'll have
A big family


I can hurt myself
I know I could
I guess
I got saved
By the bell

Bring down water
Bring down hell
Bring no tomorrow
I'm already
Somewhere else
I guess
I got saved
By the bell

Do you know
What you can make?
Do you sacrifice
Or take?

Everything
For everyone,
But nothing
For yourself?
You know me
You know me
You know how far
I'll go
I guess
I got saved
By the bell

Jag älskar denna låten just nu, bra text. Just nu har texten betydelse för mig.

Jag gillar't !

Allå allå!
Sitter och lyssnar på Backyard Babies nu, deras nya album är faktiskt helt okej! Har hittat ett par,fyra låtar som jag spelar om och om igen. Och det bästa är att jag ska få se dom live imorgon! Backyard babies med Dregen och Takida :D Ska blir så jävla najs. Lär nog bli hes utavbara allan, men jag gillar't!

Hmm . . Måste plugga idag. Men gör det på lördag när jag är bakis istället. Ska bara skriva om en uppsatts och sen öva på ett prov tills på måndag, som förhoppningsvis blir lätt. Ska ju göra det hos Ann, min nya extra lärare. Hur trevlig och bra kvinna som helst förövrigt. Desutom har hon 10 bordercollies och typ 500000 får, och jag ska kanske få åka till hennes place och se hur hundarna jobbar och så :D

Molly-Harriet, min lilla söta hamster som jag gav till lillasyster är död nu. Jag hittade henne döende, och tog upp henne och värmde henne och sen gjorde jag iordning en mysig liten "kista" åt henne, med täcke och bomull. Så i den ligger hon nu och sover i. Lite tomt i datarummet faktiskt, inget gnagade eller hoppande i buren. Men hon var hyffsat gammal och hon hade nog ett helt okej liv, det är ju inte alla hamstrar som kan leka med hundar utan att dö liksom.
Men men, vila i frid Molly :)

Idag har jag tvättat lite, ska laga mat och sen packa lite saker som jag kan ta med mig på söndag till lyan.
Ska in till stan sen med och shoppa lite kläder och sådär :)
Mjaaa, det var väl allt jag hade att skriva.
Haha, föresten är min kusin rätt rolig med. My west coast kuzzzzzz! BAIBAI!




Imorgon fyller du år.Jag ska gratulera dig, det ska jag. Men det är allt.
Tänker bara på vad vi hade för planer inför morgon dagen, så det är väl lite jobbigt. Men men :)


La Tenhulta for real!

Me and Julio down by the schoolyard.

Hallå hej på er.
Sitter och lyssnar på Simon och Garfunkel, ena riktigt bra musiker det där.
Är swein trött med för den delen.Har haft fullt upp både igår och idag, men det kommer det bli imorgon med.

Igår då, så packade jag lite hastigt och sen åkte hela familjen inklusive hundarna in till stan för att handla lite.
Köpte bara en nosgrimma och ett ben till Balder och sen en självuppblåsbar dubbelmadrass. Tacka gud för nosgrimmor säger jag, visst hunden ser ut som en blodtörstig pitbull, men jävlar vad fint han går! :D
Sen när alla hade handlat det dom skulle ha, så åkte vi in till Tenhult och så släppte familjen av mig hemma hos Linn och så var jag där ett tag medans jag väntade på Naimi.
Sen när väl hon kom så gick jag ner till hennes lilla lya och fixade sängen och sen gick hon,jag och Linn till affären och handlade lite mat.
Sen gick vi tillbaka och käkade och var lite med Emil. Sen myste jag och Naimi uppe på hennes loft och kollade på massa vänner avsnitt,fantiserade om svenska läraren och sen sov vi.
Idag gick jag upp 8.37 och gjorde mig iordning och åt. Väckte Naimi 9.10 så hon kunde fixa iordning sig.
Sen gick vi och lämnade Ballen i hundstallet och sen träffade vi Ida,sara och Mickis och så Linda då.Eftersom alla är på praktik nu, var vi bara så få.
Sen när vi hade pratat med Linda så fixade vi lite saker i skolan uppe hos Torbjörn och sen hos Ann Awes, vilket kändes bra att få gjort.
Sen handlade vi mat och så fick jag göra lite veggmat. Haha, såg riktigt nasty ut, men smakade helt okej. Så jag ska bli Naimis personliga kock nu ;)
Sen kollade vi på vänner och var ute och lekte med Balder, sen kom mamma och hämtade oss för vi båda skulle hem idag och göra lite saker, men vi ska dit imorgon igen. Efter jag har gjort lite saker ;)
Sen på onsdag så ska vi båda först till Ann och sen ska jag flytta in i mitt rum. Jag ska dela rum med en annan klasskompis på internatatet, men kommer ändå bara vara hos Naimi :P
Mjaaa, så ser dom närmsta dagarna ut iallafall.

Kors!

Hallå världen.
Mår bättre nu ikväll , mina små kurer med bastubad och alvedon och nässpray börjar göra sitt. TACK OCH LOV!

Idag gick jag med Sara på marknaden nån timme. Det var trevligt och vi hitta rätt mycket smått och gott om man säger så,haha. Det var himla trevligt men jobbigt, kände mig som ett 200 kgs fetto som gick runt och flåsade alla i öronen typ.
Och lilla Dino var med föresten, nyttig träning för den lille, han tyckte det var hyffsat kul iallafall.Han fick ju träffa hundar och käka godis typ ^^
Men Ballen fick vara hemma, men det klara han så bra så. Tror hans spruta kanske har börjat verka lite, eller jag hoppas på det iallafall. Mamma & Pappa tycker han har blivit lugnare och idag lekte han med ett av Thomas barn. Har känner ju igen Oskar som han heter, men han har aldrig gillat han och har inte velat gå nära. Men idag lekte dom! Blev skit glad! :D

Jag ska bli sådär äckligt kristen, typ katolik. Det är najs.
För då måste man ha massa kors i huset på Jesus och Jungfru Maria, och jag gillar kors. Jag är kåt på kors !
Jag köpte mitt första krusifix idag.
- Han ser ledesen ut, Jesus.
- Hur glad tror du man är om man blir uppspikad på ett kors? *tänker för mig själv*

Detta ska jag ha över min säng på internatet, så alla kommer tro jag är psycho :D



Hello Benjamin :)

Hejsan hej!
Sitter här och lyssnar på Melpo Mene, ååh I löveee them! :)

Idag har jag jobbat, 17-22.15. Mitt sista pass för den här sommaren. Fast nu vet man ju inte om Karin kommer och ringa och be om hjälp iofs.
Men jag kan ju säga som såhär, detta passet var riktigt hemskt! Är ju så jäkla sjuk rent ut sagt, bihålsinflamation-38,9 graders feber-halsont och väärldens ondaste slemhosta. Plus att den ena kassan var sönder, så fick sitta vid den andra cp-kassan idag. Vilket gjorde det hela ännu värre.
Sofie ville byta med mig imorgon, så att jag skulle gå 15-22.15, det är goa pengar. Men jag kommer aldrig att klara det.
Men jag fick min lön idag iallafall, en jävligt go lön om man säger så. Så nu kan mamma shoppa ordentligt! ^^,

Imorgon är det ju mullsjö marknad med. Måste bara kika förbi nån timme imorgon, för att det är tradition :)
Sen måste jag packa imorgon med, inför flytten. Förmodligen blir det internatet, annars en lägenhet med Naimi. Men som sagt, förmodligen internatet.
Så Mullsjö kommer inte se skymten av mig så mycket ^^

Hej fröken groda!

Dear diary!
Idag mår jag bajs. Alltså jag menar verkligen bajs. Jag mår lika bra som lukten av diareé liksom.
I morse bestämde jag mig för att basta för att få bort min förkyldning, jag vill bli frisk nu. Nu när jag ska flytta och nu när skolan börjar och nu när Balders kurs på brukshundsskolan börjar.
Efter att jag hade bastat mådde jag jätte mycket bättre och jag blev verkligen glad. Men sedan timme efter timme, så har jag bara börjat må sämre och sämre. Jag kommer säkert få jordens jävla bihålsinflamation, hurra!
Nej, detta är inte kul.
Och jag ska jobba imorgon med. Bara 5 timmar och det är kvällspasset med, så jag ska nog klara mig. Sista gången med. Najs :)

Igår fick Balder sin spruta av någon konstig veterinär. Någon ny. Han hade blåa jätte tjocka strumpor med stjärnformat halkskydd under. Visste inte att sånna strumpor tillverkades i vuxen storlekar.
Mamma och jag höll på att skratta ihjäl oss när vi såg det iallafall! :D
- Är han översexuell? :O
- Mhhah,mhhm,hihi. ..


Nu ska jag ut med min hund, sen ska jag fortsätta att kolla på as gamla avsnitt av vänner & fiender och vita lögner som jag hittade inspelat :P


CHOCOBANANA!

-Nagasumi-san Nagasumi-san! ChocoBanana!
- Oh Great!

HAHAHAH xD Min humor. . . http://www.youtube.com/watch?v=qpi47qMAPt8


Idag har jag saknat dig jätte mycket.
Alla mina vänner som läser detta vet ju vem "Du" är, men jag vill ändå inte gå ut med nått namn. Det är bara dåligt gjort.
Men iallafall, jag var små tjurig på dig förra veckan, men i lördags vart jag så jävla förbannad på dig rent ut sagt.
Och varje gång jag har tänkt på dig nu den senaste veckan har jag bara blivit förbannad, förutom idag. För idag har jag verkligen saknat dig!
Men jag kan inte prata med dig , det är mest min stolthet som säger stopp.
Ska jag bara börja prata med dig för att jag saknar dig? Vad ska jag säga då liksom? Ska jag låtsas som ingenting och bara prata på om meningslösa saker och strunta i att du skiter i mig fullständigt och bara bryr dig om dig själv, förutom på fyllan då, för då kan du ju skicka ett sms eller ringa?
Eller förlåt !
Om jag blir förbannad på dig om vi pratar på msn och jag bara loggar ut, ja då kan du faktiskt skicka ett gulligt sms som gör mig glad.Men annars skiter du ju bara i mig och det är alltid jag som får höra av mig först, förutom när du har druckit då :)
Ska det behöva vara så, har jag frågat mig om och om igen om kvällarna. Och jag har kommit fram till ett nej. Jag pallar inte behöva sköta allt, dvs telefonsamtal, skriva först på msn, smöra för dig om du är på dåligt humör som inte har nått med mig att göra, men bara för att få dig glad, göra så att vi åker till varandra och bokstavligen behöva dra ur orden jag vill höra ur din mun, så jag ska känna mig uppskattad. Jag pallar inte det längre, för det känns ändå inte "äkta".
Visst jag vet hur du är och hur svårt du har och uttrycka dig osv, men ändå. Lite initiativ ska du väl klara av att ta själv, eller?
Visst nu är det fegt av mig att skriva det här och inte säga det till dig (iofs vet jag att du aldrig skulle läsa detta, men ändå). Men jag gör det för min egen del, jag vill hjälpa mig själv att inse hur läget verkligen ligger till mellan oss. Vi är för olika du och jag, och vi verkar vilja helt olika saker.
Men jag har verkligen försökt nu och jag vet att du har det med. 3 år fram och tillbaka.
 Men det måste nog få ett slut nu, din och min lilla relation.
Jag vill verkligen inte detta, jag gillar verkligen dig hur mycket som helst, det går verkligen inte beskriva hur mycket jag gillar dig, har aldrig gillat en annan kille så mycket som dig. Har alltid jämnfört mina ex med dig och fått för mig att du verkligen är såååå mycket bättre på alla sätt och vis. Vilket du egentligen inte är om jag ska vara ärlig, haha.
Men som jag skrev innan, det måste ta ett slut nu, för jag vill det för min egen skull fast verkligen ändå inte.
Men inga kärlekshistorier slutar ju lyckligt, så är det ju bara om man tänker efter riktigt noga :).

HOPPAS!!!

Hejsan hej!
Sitter och har bajsont i halsen, men har skickat iväg lillasyrran till affären så jag kan få lite fishermansfriend ^^

Imorgon klockan 8.00 ska Balder få sin spruta av veterinär Klaus Buddeberg.
Hoppas verkligen att den kommer att hjälpa,hoppas verkligen av hela mitt hjärta!

Hoppas på en annan sak med, får samtalet vid 20.30 kväll. Kommer väl inte gå antar jag, men jag vill verkligen!
Annars kommer jag bli extremt jobbig det närmaste året, kommer inte orka att umgås med någon ^^

Jobbar sista gången på fredag på konsum, najs.

Bara för att jag läste Jonnas blogg och såg att hon hade sett Sid & Nancy, blev jag så sugen på den med. Var fett längesen jag såg den. Den är så jävla bra, filmen känns verkligen realistisk :)


Så sant så ,

I come home in the morning light, my mother says :
"When you gonna live your life right?"
Oh,mother,dear,
We're not the fortunate ones,
And girls,
They wanna have fu-un.
Oh,girls,
Just wanna have fun.

The phone rings in the middle of the night,
My father yells: "What you gonna do with your life?"
Oh,daddy,dear,
You know you're still number one,
But girls - They wanna have fu-un!

Oh,girls, just wanna have
That's all they really want.
Some fun....

When the working day is done,
Oh,girls,
They wanna have fu-un,
Oh, girls,
Just wanna have fun....

Girls,
They want,
Wanna have fun.
Girls,
Wanna have

Some boys take a beautiful girl,
And hide her away from the rest of the world.
I wanna be the one to walk in the sun.
Oh,girls,
They wanna have fu-un.
Oh, girls,
Just wanna have
That's all they really want.
Some fun....

When the working day is done,
Oh,girls,
They wanna have fu-un.
Oh,girls,
Just wanna have fun...

Skolkataloger och hubba-bubba.

Hejsan hej!
Sitter här och lyssnar på musik som vanligt och har precis vart och skitit! Skönt vare :D

Idag har jag vart ute med min lilla dog och sen suttit och kollat på "Barnen på Luna", nått barnprogram som jag såg när jag var yngre. Tragiskt som fan, hemskt jävla barnprogram :D Sen har jag bara fått ner 6 avsnitt, fortsättningen finns inte någonstans mer att få tag på. Så jävla surt! Men men . .
Sen har jag ätit massa mat och lekt med Jonna med. Det var slappt och trevligt. Först gick vi en lite längre promenad med Balder och pratade en massa och sen la vi oss i min säng och tjötade ännu mer och kollade i as gamla skolkataloger. Haha, fan vad fula endel var när dom var små och endel har fan inte ändrats ett jävla dugg sedan dom var 6 år. Nämner inga namn, men lite tragiskt är det ju ^^.
Sen fick jag lite grönt och surt hubba-bubba tuggummi av Jonna med, men det rosa är godare. ^^

Ooooch vad händer imorgon? Hmm. . Jag tänkte ringa Josef och bestämma någon dag så vi kan hitta på nått snart. Har inte sett den människan på hela sommaren verkligen, saknar fan min lilla djungelpojke.
Om det är fint väder ska jag nog upp och träna Balder på fotbollsplanen lite, annars blir det bara promenixer för hans del som vanligt ^^ Sen tänkte jag nog ringa Isabelle och gå upp till henne och ta nån kaffe eller nått =) Så kan jag ju baka nått innan, så bebben får nått gott i sig och Jonas med kanske, sådär efter jobbet :P.
Eller mja, vi får se hur det blir med den saken iallafall.
Sen vill jag ju att ett visst telefon samtal kan bli ringt, så jag kan få tid snart ;) <----- Förövrigt tycker jag den smileyn ser jävligt snuskig ut. Bara så ni vet.

Föresten så stör jag mig jävligt mycket på människor som aldrig kan höra av sig varken på msn eller telefon förutom klockan 03.03 en lördagskväll onykter. Visst, jag kan ringa jävligt sent både på fredagar och lördagar när jag är snorfull och säga massor av saker som jag både menar och inte. Men jag hör fan av mig annars också. Sådeså!

Forgot Your Name - Bird 3

Hejsan hej! Sitter och lyssnar på go musik och tar det lungan dårå.Har lite smått ont i halsen med, börjar bli förkyld,extremt skoj.

Idag har jag lekt lite med Sara. Vi har vart ute och gått med Balder och sen vart på affären och sen kollade vi på Arn filmen. Den var helt okej, men lite seg. Och den borde vart textad med, förstår inte så mycket av arabiska direkt ^^
Och igår var jag och sara uppe hos Isabelle och lekte med henne. Vi hyrde film och köpte läsk och godis som vi alla nyttjade väl, särskilt Isabelle ;) Sen väl hemma hos Isabelle så kollade vi på hur fint hon och Jonas hade fixat med sängen och allt. Och när vi satt och kollade på filmen så sa Isabelle att vi skulle kolla på hennes mage och när vi gjorde det så rörde sig hela magen, såg jätte scary ut :P
Sen satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord verkligen,till klockan halv tre på natten. Sen traskade jag hem ^^
Sen sov jag till klockan halv två idag! Har fan inte sovit så länge på flera år, men visst det var najs. Men man sover fan bort hela dagen. "Förr i tiden" kunde jag lätt sova till klockan tre. Nu kan jag sova till tolv max och jag är verkligen inte någon morgon pigg jävel ^^.

Och idag fick jag verkligen, helt oväntat ett fritidskort av mamma. Blev as glad. :)
Det kommer ju vara skit bra att ha om jag nu flyttar och så.
Jag ska till skolan måndagen den 18:e. Det är fan inte långt kvar alltså, ångest.
Men jag ska åka till Tenhult kvällen innan och sova över i Naimis nya lägenhet som ligger precis vid skolan.
Sen så ska vi prata med Linda om våra praktikplatser och så, eftersom vi inte har fått några. Eller jag fixade ju en, men jag kunde ju inte vara där. Så måste komma överens med Linda om vad vi ska göra istället. Kan ju behöva att ta igen några ämnen om man säger så ^^

Btw, är det nån mer än jag som inte gillar Mary kay produkterna? Den skrubben svider som fan och sen har jag fått värsta såren av den med. Gör bajs ont.
Eller ska man få det, Jonna?

Längtar tills på Måndag, så att ett visst samtal kan bli ringt och jag kan få en tid.
Mer en så säger jag inte. ;)

- En mås. . .flera möss!


Förtidig höstdepression ?

Hejsan.
Sitter och lyssnar på musik och har tagit mig lite tid att sitta framför datorn. Orkar fan inte det så mycket nu för tiden, bara för att man har jobbat endel och när man väl inte jobbar vill man leka med sina vänner.
Plus att det inte är kul längre heller för den delen. Man får ju inte den dära msn-kicken man fick innan,när man kunde skriva timtals med samma kille och var helt i extas,haha.

Men men, har jobbat idag och ska jobba imorgon igen. Och med Lotta, joy! Slita häcken av mig.
Men är ledig på torsdag :)

Usch, jag har verkligen drappats av en förtidig höstdepression, hatar det. Jag känner verkligen inte för nått. Tänker på massa skit hela tiden och blir bara deprimerad av allt. Men förhoppningsvis slipper jag det den snart iallafall.
För jag hatar att må såhär...

Idag när jag och Silla var på Ica, så träffade vi Rickard som gick i samma klass som mig på högstadiet. Fan vad han hade förändrats, en riktig hunk nästan :D
Det känns fan som om det var i går vi slutade nian, meeen det var fan 2 år sedan nu. Det är sjukt. Har gått i skolan och tillbringat typ 12 år av mitt liv framför skolbänken och nu är det bara 1 år kvar. Haha, kan fan inte fatta det, det är ju helt jävla sjukt!

Längtar tills jag får min lön iallafall, så jag kan åka till veterinären med Balder och ge han en hormonspruta.
Har bestömt att han ska bli kemiskt kastrerad, nu till en början och så får vi se vad som händer. Om han börjar förändra sitt beteende och blir trevligare, mindre stressad och mindre osäker så kommer jag se till att han blir kastrerad for real. No balls at all for Mr.Ballen. Om jag inte har sett några förändringar på 6 månader, ja. . . Ja, då måste jag se till att han får en annan spruta. Fy fan. Så jag hoppas verkligen att han kommer att klara detta! Jag vill verkligen inte förlora honom, för alla förstår nog hur jävla hårt jag skulle ta det, jag kommer verkligen inte att ha det lätt isåfall.
Så hoppas med mig både för hans och för min skull att det ska gå bra :)

Mark Knopfler - Sailing to philadelphia

Jag kanske är väldigt mobbad och speciell, men fan vad jag gillar Mark knopfler. Hans röst och hans gitarr-spelande är ju helt underbart! I just can't get enough!
Ni borde lyssna, för jag kan tänka mig att inte många har gjort det ^^
Men men ..

Idag har jag verkligen mått piss! Har nog både att göra med bakfylla och nån mer sjukdom, har verkligen mått så bajsdåligt att jag var tvungen att sjukanmäla mig idag. Kände att jag verkligen inte kunde sitta och vara trevlig när jag hade spytt halva morgonen och så. Usch, jag skulle fan suttit i kassan nu. Riktigt glad att jag sjukanmälde mig.
Kan ju skriva lite om gårdagen, började helt vanligt med fint väder och allt. Så Mammi,Pappi,Erica och jag lämnade hundarna hemma ett slag och så åkte vi till gravsjö och badade. Det var as varmt i vattnet, plus på stranden så hitta vi värsta ormskinet. Någon trevlig och bamse stor huggorm måste legat där och ömsat all night long. Tur att inte Jossan såg det eller kajsa. Haha.
Efter vi hade badat så bestämde vi oss för att åka till Karls krog och käka mat, jag beställde en stor stark och deras kycklingfilé, så jäävla gott var det. Men bara för att jag tog en öl blev jag så grymt sugen på att festa. Men iallafall, efter maten så åkte familjen förbi Nattis och Björn och så gullade jag lite med Nova, sötare unge får man leta efter :D
Hon är fan skit smart och duktig för att bara vara ett och ett halvt år.
Sen när vi åkte hem så bestämde kajsa och jag att vi skulle va, först kom hon till mig och ville kolla film, men jag var fortfarande sugen på att festa så jag tog en vinare och så gick vi upp till henne och så fixade hon iordning sig och så drack vi vin, hade ett litet tequila och jägermeister race och spelade nått spel och dansade till SKA musik. Sen efter ett par timmar så gick vi ner till Kalles och beställde varsin storstark och satte oss ute och hade det trevligt. Sen kom typ massa folk och satte sig vi oss och vi käkade bananasplit och drack öl. Jag tror det var trevligt, men jag blev så jävla full så jag minns fan ingenting. Jag bråkade tydligen med Lars och sen spydde jag på hemvägen med, haha. Fan jag måste vart jävligt jobbig, men men skitsamma. Haha ^^
Så som sagt, jag mådde kasst i morse. Men det var inte bakfylla och ångest utan jag tror jag är lite vanligt sjuk med, för jag mår fan fortfarande kasst.

Men nu ska jag ut med min hund en liten sväng och sen kolla på tv =)
Baibai!


RSS 2.0