dålig,

Har vart en dålig bloggare denna veckan.
Och det beror på att jag har haft så-jävla-tråkigt!
Sååå, har liksom inte haft nått kul att skriva om liksom.

Igår var kul dock, dels så var det första dagen med fint väder sedan en vecka tillbaka. Sen så kom Malin & magen hit på en fika på förmiddagen innan vi åkte vidare stadsbondgården för att kika på lammen och alla dom andra djuren.
Vi såg inga lamm, (dom var liksom placerade så långt bort man kunde komma. Så vi sket i dom) men vi kollade på getterna (som förövrigt var väldigt vårkåta, jäklar vad några av dom ville producera bebbar) sen kollade vi självklart på alla fjäderfän (Lucas favvos, förutom getterna då som också var väldigt intressanta) och kaninerna, hästarna, kycklingarna och grisarna. När vi kände oss nöjda där så åkte vi hem igen och gick sen ner till stora torg för att käka mjukglass och kolla på alla människor.
Lucas skulle inte sitta i vagnen utan skulle istället leka med Malins cykel, käka sten och kolla på alla fåglarna. Dessutom lyckades han få en FÄRSK FÅGELBAJ på sin jacka. Höll på att kräkas där. Fågelbajs är så kletigt och äckligt, visst allt bajs är väl ganska så äckligt. Men just fågelbajs hatar jag, uuääh.
Sen var vi nöjda för dagen så då gick vi hem och sov. Både jag och Lucas somnade som två klubbade!


Smutsig kille fick bli diskad i vasken, men inte klaga han för det :)


Tjuuuuhuueee!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0