Totalt bortglömd. ..

Ja, det är lite så jag känner just nu, lite bortglömd, lite besviken och jävligt dum.
En viss Mr. X skulle ha ringt mig idag - på förmiddagen, det sa han själv igår när vi pratade.
Vi skulle hitta på något själva idag, förförsta gången.Han skulle komma och hälsa på mig i Mullsjö eller dylikt, om han inte skulle jobba förstårs - men han skulle ringa på förmiddagen och säga hur det blev iallafall. Klockan är över 20.00 nu och jag tivlar på att han kommer ringa. .
Men men, så kan det vara i bland helt enkelt.Folk gl :) 

Imorgon ska jag gå upp tidigt har jag bestämt mig för, måste ringa ett telefonsamtal hyffsat tidigt och boka tid till en grej (förmodligen),sen ska jag städa,plugga och träna med Balder :) Och självklart - kolla på Arkiv X.. Haha.

Nej, men Hej då! ^^

Julhelgen och magvärk .

Hej på er, lite i efterskott sådär! :)
Har verkligen inte orkat skriva eller vara inne på datorn,överhuvudtaget. Men nu så sitter jag här :)
Dock ska jag nog ta och kolla på Arkiv X snart, har både säsong 1 & 2 hemma nu. Och det är faktiskt lite bra, även om jag inte gillar alien serier och shit.

Men - Julafton var kanon! Dock fanns det inte så mycket julkänsla i mig men iallafall. .
Kalle var lika bra som vanligt, tomtens julverkstad och de 7 små dvärgarna är helt klart bäst, sitter och skrattar som ett litet kidd varje gång jag ser de! :D
Sen vare Kan du vissla Johanna med.Åååh, vad jag älskar den filmen, har alltid gjort och kommer alltid att göra det! Den är så fin,varm och rolig! :)
Sen åt jag mat med, men jag blir jämt så sjukt mätt av julmat! Alltså man hamnar i fettokoma typ.
Hela familjen spelade singstar med, dock var alla tvugna att ha i sig lite alkohol för att våga, men sen jävlar var vi igång och sjöng på riktigt! Och jävlar i havet var roligt det var - och falskt med för den delen ^^
Ooooch sen öppnade vi paketen och alla blev kanonnöjda inklusive jag :)
Jag fick en ny digitalkamera,ny dvd,ny plattång,nån puma parfym (som faktiskt luktade skit gott),sen fick jag pengar och sådär :)
Efter att alla hade öppnat sina paket så körde vi lite air hockey turnering och sen singstar turnering igen och sen gick jag och la mig :) Trevlig julafton, kärlek till den! <3

På juldagen var det dags för utgång för min och typ 50.000 andra Jönköpingsbor.
Först kom Sara hit, så förfestade vi lite smått och körde singstar, jag vann om och om igen! ;)
Sedan åkte vi in till Bongo och det öppnar vid 19.00 och vi var där 19.30 och det var redan så jääävla knöka fullt! Vi fick fan stå i hallen vid ett litet bord och invänta Kajsa, som tyvärr skulle vara fyllechaffis,det ända positiva med det var att vi fick gratis skjuts hem ;) Sen tillslut öppnade dom APT:n och då vart det lite mer space att röra sig på och man träffade ju fett mycket vänner där. Och Sara drack sin första Appeltíni, dock tyckte hon den smakade äppelskrutt ^^
Sen ringde James och ville att vi skulle dra till Tusen & en natt, vi stod fan i kö i en halvtimme men sen orkade vi inte mer så James och hans sällskap fick gå ut med oss och så drog vi till Ztyle. Det var verkligen FETT med folk där, men det var verkligen skit kul! Träffade kanon mycket folk, både nya och gamla :) OCH HAHAHAHAHHA! Jag fick dansa med en aaaas ful man, som var typ en sån mes som han Fredrik var, han som var med i förra säsongen av Bonde söker fru.Han typ höll fast mig och började dansa och sen började han köra 70 - tals disco moves! Jag trodde jag skulle kollapsa av skratt! :D Det skulle fan ha filmats eftersom han var helt seriös och shit! :D Men men, sen vid typ 2 -tiden drog jag och Silla till Sibylla och käkade fyllmat - deras pommes med grillkrydda och grillade korv is yummyyyyy! ^^ Sen så kom Kajsa och hämtade oss, och hennes två syskon :) Var hemma 4.22 för att vara exakt ^^

När jag vaknade upp igår, på annandagen så var jag fan inte bakis - bara trött! ^^  Drack visserligen typ bara 7 öl och 4 cider. . Men jag gjorde mig iordning rätt snabbt och så kom Kajsa och hennes syrra Jossan och hämtade upp mig och lillsyrran och så åkte vi in till stan för att försöka hitta oss några fynd sådär på mellandagsrean. FUCK vad mycket folk det vaaaaaar och dom var helt galna med för den delen, jävla gamar! Det var så sjukt utplockat, hittade typ inget.
Hittade dock en nyårsklänning, inte en traditionell direkt, men jag gillade den  ^^
Efter 5 timmar på stan så åkte vi hem och det blev till att åka och käka pizza med hela familjen på direkten typ, men de var najs ^^

Men men, nu ska jag kolla på Arkiv X! TJINGELING!

???????

Jag vet att man kan bli vårkär, det beror ju på endorfinerna som man får av solljuset och blablabla. .
Men kan man bli julkär?

Isåfall är jag det - LÄTT! Hahah.
Det känns verkligen skit B! Men han är verkligen perfekt i mina ögon just nu, han är så himla bra på alla sätt och vis :)

Bara så ni vet. . . .


men nu ska jag kolla på sagan om ringen och sen sova - för imorgon kommer jultomten!!!



GOD JUL ÖNSKAR JAG ER ALLA! <3



I'll stand by you!

Hej på er!
Gissa vad jag lyssnar på nu. . . Jo, JOHAN PALM! HAHA! :D
Men det är bara för att jag är lat och inte orkar byta musik efter lillasyrran ^^. FAKTISKT! :D

Meeeeen. .  Idag sov jag fan till 11.59, har inte sovit så länge på år och dar känns det som. Men det var skit skönt att få sova ut lite. I love my own bed <3 Bara så ni vet . .
Så idag har jag bara städat mitt rum, kändes som det behövdes röjas där inne nu innan julafton och allt när man ska få besök av släkt och då ska väl alla komma in i ens rum och kolla typ. Men det vart rent iallafall. .
Sen idag så kollade jag och lillasyrran på Twilight och jag säger bara - I'M IN LOVE! Fy satan vilken bra film!
Skådespelarna var jätte bra och storyn var skit bra med! Jag är fan kär i Edward, mitt hjärta bultar för honom just nu! ^^ <3
Har dessvärre inte läst böckerna än, men min storasyster har det och hon sa att böckerna är jätte mycket bättre än filmerna, så jag antar att det var bra att jag såg filmen först. Så jag slapp bli besviken menar jag.. Fast jag hade nog gillat den ändå, har alltid haft en konstig relation till vampyrer, they turns me on! Graaaowr! ^^,
Men ni som inte har sett den och gillar vampyrer - SE DEN! :D

Sen idag efter jobbet så kom morsan hem från Ica/Ljungqvist med värsta stora kartong/paketet och berättade att hon hade funnit 8 kg kaffe. Och gissa vem de var som hade tävlat för henne och svarat på frågorna och skrivit motiveringen?
JO JAG! :D Fan vad jag är bra! Andra gången jag har vart med i sån tävling på affären och andra gången jag har vunnit första pris, första gången vann jag en skit fin ost & kex bricka. . Fan vad jag är bra alltså! :D
Ska börja vara med på alla sånna tävlingar som har i affären nu hädanefter.

Usch, jag har ont i min ena visdomstand, gör svin ont. .Kan knappt tugga nått . . Aj. . Tyck synd om mig!

Någon som vill mysa imorgon med mig, sådär danföre-julafton-mys, ni vet?
Slå en pling eller nått då :)

Nu ska jag ut med min hund, sen ska jag nog bada han ^^
SLASK OCH DASK!

Time after time

God kväll på er!
Sitter och tar det lugnt å lyssnar på Cyndi Lauper och har precis sagt adjökens till Silla och Kajsa..

Idag har vi bakat julgodis! Först gjorde vi misslyckad knäck, den vart typ as seg och konstig, men den vart god för det.
Sen så gjorde vi massa marsipan figurer med ljus och vitchoklad. Mina snoppar var snyggast! Kajsas hjärtan var finast!
Saras hus var gulligast! Och allt lillasyrran gjorde var fult,nej men charmigt! ;)

- Vad är detta? frågar sara och pekar på nått Erica gjort
- En knapp ser du väl! säger jag.
- Nej, det är en bulle! säger erica

- Ååh, gjorde du Maria (Jesus mamma)! *Kajsa helt lyrisk*
- Nej, det är en snögubbe, som råkat ramla i lera. .. Jag blir ledsen
haha, bara ett urval av alla saker som sas när vi skapade våra figurer, så ni måste ju fatta hur snygga de va! :D

Usch, idag var jag med om nått riktigt sorligt och äckligt! Blev så jävla arg!
När jag och syrran var ute och gick med dogsen så hittade vi en överkörd katt, som låg vid den stora vägen som vi bor vid. Alltså den hade blitt överkörd antingen sent på natten eller tidigt på morgonen, den låg max 10 cm från vägen liksom. Helt blodig i munnen och sådär. Alltså jag kan inte förstå hur någon människa kan köra på ett tamdjur och bara åka därifrån och låta det ligga där och lida! Och man både känner och hör om man kör på ett djur, särskilt när det är en katt! Förmodligen bor den människan där omkring med och borde ju se den nästa gång den åker där på vägen, undra hur han tänker då?
Men iallafall, vi gick hem och lämnade hundarna och sen gick vi tillbaka för att kolla om katten hade nått halsband på sig, och det hade den. Men det fanns varken nummer eller namn på, så jag kunde ju inget göra direkt. Men jag gick och knackade på det huset som jag trodde katten bodde i, men det var ingen hemma..Kändes elakt att låta katten ligga där, men jag ville inte ta någon annans älskade husdjur och begrava det liksom. Men jag hoppas verkligen att ägaren eller någon som känner katten hittar den. Fan vad hemskt att förlora sitt älskade djur innan jul och allt. .Lider med den familjen. Men jag är arg iallafall på sånna som kör på katter och andra tamdjur och bara lämnar dom och sen på kattägare, som låter sina katter gå ute men utan nummer eller efternamn på halsbandet. Det är dåligt gjort, av båda parter! För det finns faktiskt djurvänner,som tex. jag, som försöker hitta ägaren så man kan medela vad som hänt, men det finns inget att gå efter. Äsch, ni fattar vad jag menar. .

Hmm. .Nu ska jag kolla på film, har lovat syrran det. NATTI!

Endast emma är vaken. . .

Godkvällens!
Sitter och är pigg som en jäkla mört, vill också sova som resten av familjen.
Men kan inte, är helt jävla klarvaken. .Jobbigt är det.

Dagens händelser annars . . Morsan väckte mig vid 10 - tiden och undrade om jag ville hänga med in till Jönköping och handla mat på Willys och sen hitta de sista klapparna. Jag masade mig upp och gjorde mig iordning och så åkte vi.
Först åkte vi till a6, där blev det en och annan julklapp inhandlad och alkohol med för den delen ^^
Sen åkte vi och köpte massa julmat, så nu är det inte långt kvar tills man får käka skinka,prinskorv och revbensspjäll i massor! :) Och efter att vi hade handlat mat så åkte vi och kollade efter julklappar och jag hittade mina sista, som Mormor, Farfar och Peter ska ha :) Så nu har jag köpt nått till alla, och det är för jävla skönt att ha det avklarat!

När vi väl kom hem slog jag in alla paketen och ni kan ju tänka er hur snyggt det blev (eller Jonna kan iallafall tänka sig det), haha!
Och så käkade vi mat med, det bästa på hela dagen typ - haha!

Sen så kom Sill och Kajsa förbi, vi gick till affären och handlade gotte och sen berättade jag för dom, om vad som ska hända på jullovet. Båda började gråta som fan och frågade om det inte fanns andra alternativ till det hela osv, och det gjorde ju inte det hela lättare för mig om man säger så! Men men . .
Väl hemma hos mig så kollade vi först på någon ny skräckis som heter Barnhemmet, jag personligen tyckte den var mer sorlig och hemsk än vad den var läskig. Fast visst hoppade man till ett par gånger ^^ . Sen så kollade vi på Att göra en pudel. Den är alltid lika bra, eller Edith, kärringen i filmen är ju helt underbar iallafall! :D

Haha, i kväll förälskade sig Dino ännu mer i Kajsa! Så jävla roligt är det och han försöker verkligen förföra henne, han lägger sig på rygg och åmar sig och sen börjar han pipa lite, börjar pussa på henne och sen PANG försöker han börja jucka mot hennes armar eller dylikt! :D Och så ligger han och vaktar henne, Balder får inte ens komma i närheten av henne utan att han hugger Balder.. Jävla galna lilla hundjäkel, han är verkligen rolig och speciell! :)
Sen fick Kajsa köra Morsan & Farsan  till och från deras vänner ikväll, så nu känner jag att det är dax att jag börjar ta tag i mitt körkort!

Imorgon ska vi fira lite mini-julafton med Mormor eftersom hon inte ska fira med oss iår . . Sen ska jag förmodligen pyssla med Sill och Kajs, göra nått julgodis eller nått, vi får se :)


Tracy Chapman - The promise

God damn vad jag älskar den låten!
Så jäkla fin text och hennes röst är ju helt otroligt jävla berörande! Me like it longtime!


If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me If you miss me once in awhile
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart
Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
Please say you'll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise If it's one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold
A place for me in your heart.

I have to make a decision. .

Hej..
Sitter hemma i Mullsjö nu och lyssnar på Tracy Chapman, den kvinnan har gjort ett antal underbara låtar om man säger så, som verkligen inte går att förlyssna sig på :)
Men, idag då så kom Morsan och lillsyrran och hämtade mig,Balder och all min packning i Tenhult - byebye, vi ses om 3 veckor! :) Känns både skönt och lite ledsamt faktiskt.Skönt att slippa skolan men tråkigt att inte få träffa alla roliga människor på ett tag, kommer sakna endel faktiskt ^^.

Igår så var det ju Julfest i skolan föresten, det blev faktiskt himla trevligt!
Satt vid roliga människor och underhållningen var rätt rolig faktiskt, särskilt killarnas parodi på Bonde söker fru! Staffan var klockren som Peter (bögen)! Skrattade så jag höll på att kissa på mig! :D
Dock glömde ju rektorn visa vår film, dom gjorde det ju visserligen sen, men då hade ju typ alla åkt till efterfesten. Men men.
Och sen vart det ju som sagt efterfest då. Åkte dit med Linn,Filippa och Pelle. Det var riktigt trevligt först, men sen vart jag lite småtjurig senare på natten.Insåg att jag var töntig, så jag drog på mig smilet igen :)
Linn vart lite arg om man säger så, har fan aldrig sett henne så galen! :D Men hon hade goda anledningar till det, och jag tyckte verkligen synd om dig, vännen min <3 
Sen när Pelle körde hem oss så var det bara att krypa till sängs med Balder i ett tomt och kallt rum, Becha åkte hem tidigare på kvällen, vilket var tråk, då hade jag ingen att prata med om kvällens alla händelser.

Hade 2 prov idag, ett i Islam och ett i Mikrobiologi. Kunde ju inte nått av dom, så jag beslöt mig för att stanna i sängen. Huvudvärken hjälpte mig inte att gå upp heller om man säger så ;)
Men jag får göra dom på nått omprovstillfälle nästa termin.
Fan, jag har bara en termin kvar i skolan. Det känns så jävla sjukt, har ju gått i skolan sen jag var 6 år liksom! Men det är ju rätt skönt att slippa det med om man säger så. .


Usch, denna dagen har inte vart så bra. Eller stundvis har den vart det, men inte när jag väl bestämde mig.
Det är det absolut värsta beslutet som jag någonsin har tagit, men det är väl som alla säger - det är bäst så, jag vet det innerst jag med. Varje gång jag tänker på det börjar jag storlipa. Jag har aldrig älskat någon så mycket som dig, det ska vara du och jag! Kan inte tänka mig ett liv utan dig, inte så snart iallafall. Det kommer bli en tuff start på det nya året för min del. Extremt jobbigt och ensamt.

Don't forget me

Tjingeling!
Nu har jag vart duktig minnsan, skrivit rent 3 uppgifter och lämnat in dom till Kjell och sedan har jag lämnat in ytterligare 4 uppgifter till Maria. Så nu har jag lite mindre saker att tänka på att lämna in.
Men nu tog jag en paus :)
Sen ska jag ta en kvällsmacka,ut med Balder och sedan fortsätta jobba med mikrobiologin - fattar ingenting!
Så om det finns någon som är bra på mikroorganismer och skit, hör gärna av er! :D

Eham idag har det bara vart plugg för min del och sen lite filmtittande av Green street hooligans.
Blir alltid lika murken när Pete dör, så jäkla sorgligt! Men men . .

Jag saknar mina vännor, längtar verkligen till jullovet så jag kan leka med allesammans! :)

äsch, jag är tråk, har inget att skriva om.

Förutom att jag hatar patetiska människor som inte kan vara sig själva och stå för sina åsiker.
Snälla, skärp er!

Meningslösa Måndag

Hejsan på er!
Sitter i skolan nu och har precis visat Becha det mysiga klippet jag tipsade om i förra inlägget,hon klarade inte av att se hela, haha!
Föresten så fick jag mina revanschmatcher idag i biljard mot henne och jag vann 2-0,WIHO!
Jag visste att jag inte var så jävla dålig egentligen ;)

Idag har jag annars haft 2 timmars historia,religon,prov i etologi (tror det gick hyffsat), och sen mikrobiologi. Vi kollade på massa äckliga mjölkbakterier som luktade anus! Fy fan, jag vill inte dricka mjölk igen, inte på ett tag iallafall. . .

Snart tänkte jag gå ut med Balder en sväng, sen ska jag plugga lite Mikrobiologi tills provet på onsdag och sen lite religon med, om jag orkar?

Längtar tills på onsdag, julmat och öl, namnam :)
Förhoppningsvis händer det lite roliga saker också, som jag inte vill vara inblandad i, men det är alltid kul att ta del av ändå ^^ Jag vill se fulla ettor dansa på borden, haha! ;)

Men men, nu orkar jag inte skriva mer.,
So long!





Väckarklockan ringer och jag väcks ur min dröm
Då var det åter dags för en ny dag
Jag vandrar ut i hallen och hämtar min tidning
Men där står det som vanligt inget nytt
Jag läser om ett fyllo som fått stryk på en bar
Och jag undrar om jag kanske var där
Sen suckar jag och inser att det dröjer många dar
Innan helgen åter är här
Och idag är da'n som går saktast utav alla
Ja idag är da'n som jag har valt att kalla

Meningslösa Måndag
Det är dagen då tiden står still
Och meningslösa Måndag
Det är dagen då inget går som jag vill

Och Meningslösa Månda'n är åter här
och jag säger farväl, till ännu en helg
Och jag ligger i sängen och funderar på,
om det egentligen är värt att stiga upp
För idag är da'n som är värst utav dom alla
Ja idag är da'n som jag har valt att kalla

Come on baby,do the Loco-Motion!

Godkväll på er!
Sitter och lyssnar på trevliga 60-tals klassiker och dricker soda stream läsk, mys.

I dag har jag annars bara tagit det lugnt, pluggat färdigt mina mikrobiologi uppgifter(skit duktigt av mig) och sen lekt med Kajsa och Silla :).
Vi handlade lite goda onyttigheter och kollade på film, fick bli skräckafton ikväll. Kollade på Dead Silence först och Silla blev riktigt rädd! Haha. . Sen kollade vi på nån film som hette Black Christmas, tyckte att titeln lät passande och bra, men det blev en besvikelse. Bara massa mord och dålig handling, så se inte den filmen! :D
Haha,föresten så blev Dino kär i Kajsa i kväll! Han blev helt galen och skulle hålla på att jucka mot henne och han bet/anföll Balder om han kom nära henne och sånt. Galna, men roliga hund :)

Igår var det som sagt myskväll med familjen.. Det blev god middag, sen juleskum och Idol (Grattis Kevin) och sen London Ink, dom gjorde 2 mexican skulls igår, så jag var skit nöjd! :)
Och sen igår när jag var ute med hundarna med Morsan så la jag verkligen världens jävla bell! :D
Vi släppte hundarna så att de skulle få leka med varandra i snön och då fick jag för mig att jag skulle springa lite, så hundarna skulle komma igång och jaga mig lite. . Dum idé. . Jag ramla,gjorde värsta volten och min arm vreds typ ur led, det var inte skönt nånstans, och det blev inte bättre av att hundarna kom och hoppade på mig och slet i min arm.
Har fortfarande ont, men fan vad det är ju jul! Så det är väl bara att bita ihop! ;)

Imorgon blir det till att åka till Tenhult igen. Sista veckan dock, sen är det jullov för hela slanten! Så jävla gött ska det bli!
Ska bara ta det lugnt :)
Men sista veckan kommer att bli stressig som satan..
På måndag har jag etologiprov, på tisdag ska jag åka och simma typ 1500m, på onsdag har jag mikrobiologiprov och sen är det julfest i skolan med efterfest i Lekeryd förmodligen och sen på torsdag har jag prov i religon. Så ja, jag kommer ha fullt upp. Men som sagt, sista veckan, så det är bara att hålla ut! :D

Jonna, visa det här klippet för Rob! :D
http://existenz.se/out.php?id=10889
Och ni andra som får lust att titta, jag varnar er för starka scener! ;)

Och nu orkar jag inte skriva mer.
TJING!


Hemma in Shitlake city!

Hej på er!
Sitter hemma i Mullsjö nu, så jäklans skönt!
Men jäklar vad snö det var här hemma, om man jämnför med Tenhult då. .
Annars har allt vart sig likt. Dino blev överlycklig av att se mig,sötnosen :).

Idag var det annars luciatåg i skolan då. Fy fan vad sexig jag var som stjärngosse!
Jag och Staffan sjöng högst,bäst och manligast, sa alla, haha!
Annars var det helt klart Johanna som sjöng bäst! Fick rysnigar i hela kroppen när hon sjöng Decembernatts sången. Hon om någon borde ställa upp i Idol! Skulle inte förvåna mig om hon fan hela skiten faktiskt.
Men men . .

Haha, igår så spelade jag och Becha biljard. FY FAN VAD JAG ÄR DÅLIG!
Jag vann typ 1 gång och hon vann 3 gånger eller nått.Så jäkla dåligt! :D
Men hon lovade mig en revanschmatch nästa vecka OCH DEN ser jag fram emot, haha!:D
Sen igår efter kvällsmackan så gick jag över till 21:an och kollade på film med Staffan,Arvid,Johan och hans Olivia.
Vi kollade på Ice Age 2 och sådär.
- "Ibland så kräks jag. . . "
Hahah, bara jag och Staffan som tyckte det var kul ^^

Ikväll blir det nog myskväll med familjen och hundarna. Var ju ett tag sedan man hade det om man säger så, så det ska bli skit najs! :)

Fy fan, kollade på det senaste Grey's Anatomy avsnittet för en stund sedan och jävlar vad bra det var!
Tårarna gjorde sig påminda ett antal gånger, sorligt avsnitt, men annars väldans roligt med. Denny är så jävla rolig i bland :D.

Men nu ska jag kolla på Madagaskar 2! :D

Honey and the moon

Hej på er!
Har precis pluggat lite etologi, har prov imorgon i det. Det kommer gå käpp rätt åt helvete, får inte in dom jävla orden i huvudet. De är bajs.
Men men . .

Veckan har rullat på som vanligt,har bara blivit mer medveten om vad jag ligger efter med och bara blivit mer stressad och deprimerad över det hela typ..Not funny,men det är väl mitt eget fel - I guess?
Igår föresten så hyrde jag och Becha nån jätte skabbig skräckis, The Ruins hette den.
Vi gick över till Staffans och deras hus och kollade den med folket i det huset, alla satt och åmade sig för att det var så nasty när dom skärde i sina ben och shit, Men annars satt alla rätt uttråkade,för filmen var rätt käss. .
Men men . .

Längtar hem till Mor och Far, har inte sovit hemma på 3 veckor nu.
Vill ha Mammis mat och längtar efter min sköna säng! :)
Men på fredag får jag åka hem iallafall, ska bli najs som sautan.

nej, jag är på tråk humör. Hade massa att skriva men är tjurig så orkar inte.
Tjing!

I've got a ring on mah fingahhhh!

Hello boys and girls! (för jag vet faktiskt att det är människor av båda könen som läser min blogg).
Men men!

Sitter på Linns rum och har jordens mensvärk.Underbart!
Tänkte skita i skolan totalt idag, men eftersom vi skulle börja på ett nytt avsnitt på historian idag så ville jag inte missa det.Så jag masade iväg till skolan för 2 timmars historia,för att lära mig om Amerikanska Revolutionen,skiiiiit kul! :O
Nej, men historia är intressant faktiskt! Historiemedvetenhet är rätt nyttigt att förstå sig på :)
Egentligen skulle jag ha religon och mikrobiologi snart, men det fick bli att sitta framför datorn istället.Men ska faktiskt börja skriva på mitt tal snart!

Helgen har annars vart alla tiders!
I fredags vart det utgång med Linn och Johanna.Först satt vi och förfestade i vårt hus och sen åkte vi in till favorit Bongo och drack Corona,Cider och 6:or Grönisar - yummie! Vi hade det väldans trevligt, men sen vart det för mycket folk och för varmt typ så vi drog oss vidare till Centrum.
Där började Ling-ling redan må lite kässt, så hon fick vatten medans jag och Johanna söp oss fullare,haha..
Usch, jag hade världens creep efter mig hela kvällen! Han förföljde mig och skämde ut mig inför mina vänner, haha!
Hans glugg mellan tänderna var extreeeeem! Man visste inte om man skulle skratta eller göra mål typ, haha! :D
Stackars sate!
"Jag trodde jag hade halva inne.Hon är så fin! *gråter*"
Nej, men sen på centrum träffade jag tenhultsbönderna Staffan,Arvid,Johan,Jimmy (och hans tjejgangbang ), och dom är alltid lika roliga och söta! Eller ja, alla utan Johan, han är bara en gnutta tragisk.
Annars så var jag rätt mycket med Rickard och hans killkompis André på kvällen, vi dansade som satan!
Och sicken DJ de var där  ;)
Sen när jag och Linn skulle käka på Donken så träffade vi Morsan och Farsan där, det var skit kul! :D´
Och tillslut åkte vi hem och tog oss bakis tabletter och sov.

I lördags tog vi det lugnt och kollade på film med Staffan och Arvid.:)
Först kollade vi på Masjävlar och sen The Mist, killarna vart helt förstöra pga det slutet.
Sen så kom Jimmy och Erik förbi en sväng också.

Och igår så hade Jag,Becha och Linn storstädning i vårt hus. Diskade,dammsög,källsorterade och tvättade - snacka om vuxet och duktigt! :D

I kväll ska jag och Linn förmodligen pynta vårt pepparkakshus till den tävligen.
Mja, det var nog allt jag orkade skriva för den här gången. ^^



Bärs som bärs, det smakar ju lika
Man suger bärs och man blir full och ramlar omkull
Bärs som bärs och tvivelaktig bakgrund
Man tror på Gud och runkar pung och ramlar omkull
Tuborg grön och T-Röd... Sing Hallelujah! Bärs som bärs!

Long long time agooo

Hej på er!
Har inte haft tid eller ork till att skriva här i bloggen, men tänkte passa på att skriva lite kort nu iallafall!

Veckan har gått väääldigt fort! Imorgon är det redan fredag! Och då blire utgång med Linn & Johanna åtmindstånde, och sen förfest med Staffan och Arvid. ^^
Men iallafall, veckan har gått fort och det har vart rätt slappt. Har bara haft ett prov, akvariekemi, tror jag klarade det rätt bra. Sen har jag övat med luciatåget och sen bara dragit runt i skolan typ.
Haha, igår så bakade jag och Linn pepparkakshus till pepparkakshustävlingen, som vi ska ha på julfesten i skolan.
Det blev så jävla faiL eftersom vi var tvugna att baka alla delar själva och sådär! :D Men, vi har nog en liten chans iallafall, eller jag hoppas det ;)

Var hemma och hälsa på familjen idag, var ju faktiskt 2 veckor sedan vi sågs sist. Fick hemmalagad mat, det var fett najs! :D
Dino vart så jäklans glad med, kissade på min hand och grejer ;)

Föresten har jag aldrig hatat och vart så ledsen som jag var i söndags.
Fy fan. Men Jonna, tröstade mig!
Älskar dig min vän,är så glad för att jag har dig! (Jag är gay, jag vet ;))

Neeh, nu orkar jag inte skriva mer.
Ska ut med Balder nu!
Puss

RSS 2.0