Hemma dag,

Dear bloggish!

Idag har jag vart hemma från skolan, sov inte en blund i natt,så jag orkade inte gå.. Jäkla mensvärk, vad du kan förstöra dagar och nätter som annars skulle vara så bra.Usch.
Men men..

När jag var hemma idag så har jag passat på att plugga historia och sen har jag tränat yoga och lite muskelövningar med min personliga tränare Patrick ;) Jonna fick träffa honom idag och jag tror hon gillar han lika mycket som jag, hahah!
Och jag måste medge, det är gött att ha kommit igång med lite träning igen och särskilt när den ger bra resultat!
Meeeeeeen, nu vill jag inte låta ytlig längre :D

Innan idag så färgade Jonna om mitt hår också, mörkbrunt och rött fick det bli. Faktiskt blev det hyffsat bra,för att vara Jonna då (du missade några ställen såg jag nu när det torkat ;)).
Btw, så ska jag fixa så Jonna blir lite mer Hard rock. Ska bli riktigt intressant och se vart detta slutar! :D
Säg Hej då till ljusbrunt hår,dålig tjejmusik,rosa linnen och ljusa ögonskuggor och säg Hallå till mörkbrunt hår, manlig hård musik,svarta linnen och mörka ögonskuggor!
Hahah :D

Sen igår så kom Farfar förbi, jag fick en jätte fin klocka i silver utav honom och sen 500 spänn som "Grattis till körkortet", blev hur glad som helst. Älskar min Farfar :)
Sen när han var ute och klippte våra fruktträd, så passade jag på att träna lite lydnadskomandon med Peggy, hans svarta schäfer tik. När hon kom till Farfar för några månader (hon är omplaceringshund, och han tog henne för att han förlorade sin svarta schäfer hane Birk i borelia en tid innan) sedan kunde hon fan knappt sitt, nu däremot kan hon ALLA momenten som finns i lydnadsklass 1. Är grymt imponerad av farfar, han är verkligen duktig på att lära in komandon på hundar!
Fast han har ju hållt på med hundar mer än halva sitt liv,tränat dem till räddningshundar och tävlat i det, han har även vunnit x antal priser i det och i lydnad och nu är han domare i lydnadstävlingar. Så ja, det kanske inte är så konstigt att han är så duktig. Men ja, jag är imponerad av honom. Och när jag blir stor ska jag bli lika duktig som honom! :)

Nej nu ska jag kolla på gamla bilder tänkte jag. Det är alltid kul!

Dagens låt : Eagles of death metal - Cherry Cola


Full som ett kokt ägg,

God kväll/natt!

Vilket dag..Har pluggat med historian, gick inget vidare.Fick reda på att Johan ville ha arbetet lämnat på sitt skrivbord, så sket i att skriva klart det..gör det imorgon i stället.
Annars så har jag städat mitt rum dvs, bytt lakan, rensat i gaderoben och damsugat rummet osv...
Blev najs =)

Sen i kväll har jag vart med Jonna och Kim.
Innan dom kom drack jag 4 glas vin, sen körde vi olika shotspel med typ absinth,äppel-likör,vaniljvodka och turkisk peppar..3 mansfest är bäst helt enkelt! :D
Fan vad vi har skrattat och druckit i kväll, mina godingar! Jonna, du vann priset helt klart eftersom du vart fullast, plus att du ska ha riskutbildning imorgon kl 08.00 :D

 Dagens låt : Enya - Only time

Flyttat hem igen

Hey ho!
Sitter här och lyssnar på musik och tar det otroligt lugnt..Har pluggat i kväll med, måste bli färdig med mitt historia arbete om Rhodesian Ridgeback nu på fredag. Men i morgon ska jag plugga hela natten, för jag är ledig på fredag ^^
Men på tal om Ridgebacken, fy satan så sönderavlad den börjar bli.. Usch, jag hatar när folk tar aveln så allvarligt, så att hundarna har onormala kroppar eller får massa konstiga deffekter och sjukdomar som dom annars aldrig skulle ha haft..
Allt jag har att säga - skärp er SKK och uppfödare, ni borde veta bättre?

Men men...
Idag tog jag bilen till skolan, satt och sjöng högt i bilen och svor lite på folk som körde i 65 på 90 vägar osv, men annars var det hur soft som helst.
Började 12.30 idag med historia och självklart så körde Johan igång oss direkt så vi var tvugna att koncentrera och plugga på som fan.
Sen efter det hade jag tävla med hund, jag och Johanna ska skriva om Lydnad och Drag tävlingar.
Och påtal om Johanna, så ska vi nog åka och gadda oss rätt snart hos hennes polare, han är faktiskt svin duktig. Så det ska bli kul! :D Vill ha mermermer tatueringar på min kropp, 3 känns för fjuttigt ^^

När skolan var slut så åkte jag upp till internatet och packade ihop alla mina saker och tryckte in dom i bilen, och hela kofferten blev överfull. Haha.
Men nu bor jag hemma i Mullsjö igen hos Mammi och Pappi - vilket är hur soft som helst faktiskt! :)
Fast jag ska ju flytta i Juni igen, så jag kommer ju inte vara kvar här så länge till ^^,

Dagens låt : Juliette & the licks - Iam my father's daughter

Tjing!


Påsken är över,

Jag måste bara säga att detta sista påsklovet var fan det bästa av alla jag har haft!
Jag har inte skrattat,druckit,dansat och kärat ner mig så mycket som jag har gjort denna vecka :)
Bara så ni vet....
Hoppas ni är avis på mig.

Men idag började verkligheten och det roliga var slut för denna gången, längtar till sommarn.
Idag började alltså skolan igen efter 1 månads uppehåll. Hade en extrem ångest igår över detta..
Men, det är bara att försöka köra på så gott det går, det är ju inte långt kvar tills helvetet är över.
Fick hem min studentmössa idag, och skylten är med färdig kirrad. Så nu är det bara klänningen kvar.
Sen är jag redo för min student den 12 juni! :D


Nu ska jag börja blogga igen efter en tidsuppehåll.

Dagens låt : Tiger Army - Rose of the devil's garden


RSS 2.0