Helgen,

Då var det en meningslös måndag igen. Har lämnat Lucas på dagis, rastat Harry, druckit kaffe, plockat lite här hemma och tvättat en tvätt. Tänkte passa på att läsa vidare i den kursen jag läser sen.
Min helg var väldigt mysig! I fredags var vi hemma hos Polki, Lina & Maxi. Vi och även ett par kompisar till dom blev bjudna på god middag samt efterrätt. Var en riktigt trevlig och lugn kväll :)
 
I lördags blev jag gudmor till Jonna & Patric's lilla Noah! Jag & lilla familjen for iväg till Mölndal på förmiddagen för att få vara på hans speciella dag. Det var ett fint litet dop och Noah skötte sig exemplariskt, kunde inte vart mer stolt. Efteråt bjöds vi på god fika med massa olika sortsers bakverk som de hade gjort. Lucas fick även en kompis som han lekte med, så vi kunde faktiskt fika i lugn och ro (nästan). Men när jag skulle gosa lite med Noah så sa Lucky ifrån, det var verkligen inte OK! Haha! Påväg hem så blev jag superdunder förkyld och fick lite feber, så kvällen tillbringades i soffan med film, ett glas vin och popcorn :)
 
Igår var jag fortfarande ganska så seg, men jag tog morgonpasset och gick upp med Lucas, gav han frukost samt rastade honom å Harry. Sen när Johan hade vaknat så gick jag och Lucas och fmvilade så fick han laga mat och plocka lite här hemma. Lucas somnade för kvällen redan halv sju så Johan passade på att fixa lite söndagsmys, han hade köpt bingolotter och lite gotte samt laddat ner senaste avsnittet av SOA. Så det blev en bra söndag det också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0