not so hardcore,

Idag fyller jag 21. Meningslös ålder om man inte bor i USA typ.

Jag känner mig bara sjuk och fet idag, fick fan kämpa för att få på mig mina strumpor och skor. Blöh :)

I eftermiddag kommer la familia och farfar på fika hemma hos mig, jag antar att dom ska fira mig lite
också. Mysigt ska det bli, men jag saknar min mormor! Andra födelsedagen utan henne - TOMT!

Innan idag höll Harry och DIno på att bli uppätna av en stor dobberman hane. Men som tur var så hade han munkorg på sig. Bra drag av ägaren, men nästa gång borde hon hålla i kopplet också så blir det nog bra.
Jag och mina hundar höll på att bajsa på oss. Men jag låtsades som ingenting så inte dom ska få nått men för livet och vara rädda såfort en hund kommer att komma emot dom.

Nepp, nu ska jag hosta vidare och knarka halstabletter.

Sjunger u2's - beautiful day för att jag ska må lite bättre idag. Hjälper föga.

Ciao!

  

Visste du att,

en struts öga är större en dess hjärna?

Hej förresten.

Idag är det torsdag hemma hos mig vilket innebär nyttodag så att säga. Jag tvättar upp all tvätt, ska städa dvs dammsuga och damma, baka någon god kaka och tja.. Sen bara ta det lite lugnt tror jag när jag har rastat hundarna och lagat mat villsäga..
Allt detta brukar jag göra varje torsdag innan min man kommer hem för helgen. Jag är ju trots allt en duktig fru!

Igår jobbade jag i Mullsjö efter as lång ledighet. Det var kul att få träffa jobbarkompisarna, barnen och få aktivera hjärnan på lite jobb! Men det var också jobbigt, blir fan mer och mer ansträngade så fort man ska göra minsta lilla rörelse, men dom är så snälla mot mig där så jag får alla lätta uppgifter :)

I förrgår var jag på föräldragrupp förförsta gången också. Kan ju inte påstå att det var så kul kanske, särskilt inte medtanke på att Johan inte var med. Men jag ska fortsätta gå, för det är nog nyttigt för en att lära sig nått man kanske inte vet än och att prata av sig lite med andra blivande föräldrar. Sen var de kul att se vilka som ska ha barn samtidigt som en själv ungefär. Och btw, det är ju helt sjukt vad magar kan skilja sig på folk! Jag trodde fan vissa väntade trillingar för dom var så stora! Kände mig så liten med min lilla mage, vilken jag vanligtvis tycker känns stor, ser ju varken min muff eller mina tår längre liksom! Men som sagt, det skiljer ju sig från person till person :)

Nepp, nu ska jag stoppa in en ny hög med tvätt!
CIAO BELLA!



Jag och Issa för ett år sedan. Där var vi party!

the weekend,

Hej!

Tänkte bara skriva lite snabbt om helgen, för mina fingrar fryser och jag orkar inte skriva med kalla fingrar ^^

Johan kom i fredags, lite tidigare än vanligt så det var kul! :) Vi passade på att fika när han kom hem och han tyckte mina kärleksmums som jag bakat var jättegoda, sådetså! ;)
Senare på kvällen åt vi middag som jag lagade (såklart), sen efter det kollade vi på en film som vi hyrt och käkade världens godaste annanas och hade fredagsmys.

På lördagen så fick Johan bestämma vad vi skulle göra hela dagen. Så vi började med att käka frukost på kafét, fick bli baguetter med fyllning och så thé respektive kaffe till det. Det var mysigt!
Efter det åkte vi hem och gick på promenix med hundarna och sen efter de så duschade vi och gjorde oss iordning. Sen fick johan bestämma mellanmål och då fick det bli våfflor med sylt och glass till :)
Uppskattat av honom och lillasyrran som också fick smaka några ;)
Senare på kvällen så åkte vi in till stan och började med att käka en 5 rätters middag på Chili Thai.
Kan rekomendera det starkt! Det var gott och man fick mycket mat för det priset, vi orkade inte äta upp allt och jag är endå preggo och han är kille ;) Efter maten gick vi till hemmakväll och köpte godis och sen gick vi vidare till filmstaden för att kolla på bio. Johan fick ju välja film och det blev filmen 127 timmar som handlar om äventyraren Aaron Ralston som fastnade med sin arm under en stenbumlig mot en bergsvägg. Och han måste välja att skära av sig sin arm med sin slöa fickkniv eller sitta fast och dö typ.
(Not my kind of movie, but totally ok ;))
Efter filmen åkte vi hem och kollade på mer film innan vi somna typ :)

I söndags så åkte Johan in till stan själv för att köpa en bluray-spelare. Den mannen får ju sina infall lika fort som en gris blinkar :) Innan han åkte så frågade han om jag ville ha nått och då sa jag att han gärna kunde köpa nån liten present till hans gravida flickvän, så skulle han få middag när han kom hem^^
Mannen åkte iväg och jag stannade kvar och diskade upp all disk och plockade i lyan. Och när han kom tillbaka så hade han med sig en bluerayspelare, 4 filmer och ett litet paket till mig! :)
Det var förövrigt en zombie film och tre filmer som alla handlade om kriget i Iwo Jima (märks inte alls att min snubbe är stridspitt va?) och i presentasken låg det 4 trisslotter till mig! Hahah, jag älskar min pojkvän. Han är så rolig!....Och romantisk! ;)
Vi kollade iaf på en av dom dära krigsfilmerna och kvallen ska man ju inte klaga på, märks ju att det är HD. Man ser liksom varenda rakfinne på de manliga skådisarna liksom, dock råkade jag somna efter halva filmen och vaknade lagom till dne var slut, haha!
Sen var de bara att gå upp och laga mat, johan önskade söndagsstek. Men de fick han inte för de kan jag inte göra, så han fick nöja sig med kyckligfilé med klyftpotatis och champinjonstuvning. Och sen tickade klockan på och så var det dags att köra han så han kunde komma tillbaaka till kvarn för denna veckan.

Tja det var väl de.
Byebye!



snyggdag,

Idag har jag en snyggdag. Jag älskar att ha det, nått av det bästa som finns!
Ni skulle bara veta hur snygg jag är just nu! Nästan så man hade kunnat gå ut på krogen och säga hej till allt folk för att visa att man inte blir ful bara för att man är preggo och lägger på sig extra vikt.

Har vart och dumpat storasyrran vid stationen för hon skulle hem och jobba efter att ha besökt mig i 2 nätter.
TREVLIGT! :D
Snart ska jag dock slänga mig i bilen så jag kan åka ner till stationen för att hämta upp Johan som kommer ifrån kvarn. Också galet trevligt!

Nått annat som är trevligt är att jag har snyggdag och att solen lyser och himlen är blå.
Fy fan vad livet är skönt att leva då! :)



Harrybjörnen!

home video,

Tjo!

Sitter och kollar på familjevideos med mina systrar nu. Så kul att kolla på för man var så söt när man var liten.
Finns rätt många klockrena kommentarer i dessa filmer, haha! :)

Dock blir det till att åka hem till mig och kirra käk snart, för jag är hungrig i min mage!
Har ju vart hemma hos mina päron och tvättat upp all min tvätt, skönt att ha det gjort iaf.

Btw. JAG MÅSTE GADDA MIG SNART!
Jag känner mig ful och skulle verkligen uppskatta lite nytt bläck på min kropp ^^ Dock har jag inte råd med det nu, sen vet jag inte om jag får göra det nu heller för den delen. Får man tatuera sig när man är preggo och går på sprutor? Vet nån de?
Sen ska jag färga håret i nån cool nyans med, någon dag, måste fräsha upp mig själv känner jag. 10 kg extra gör ju inte att man känner sig som en snygging direkt ;)

Bara så ni vet.
HEJ DÅ!


the river,

Hej.
Sitter och lyssnar på The Boss nu. Han är bäst, det tycker både jag och bebis.
Får jag en son ska han baskemig heta Bruce ;)

Förövrigt har jag så bajsigt tråkigt att jag drar av mig allt hår snart. JAG VILL JOBBA!
Men de är inget jobb inbokat denna veckan. Lika bra att passa på att vila fogarna, för jag får ont i dom så fort jag gör någon liten överansträngande rörelse (som egentligen inte är överansträngande). En promenad från mitt place till päronens är inte kul för mina fogar (det tar typ 10 min att gå dit), börjar värka i dom efter typ 3 minuter och sen håller det på att göra ont tills jag sätter mig ner, så ja ni fattar nog att de är bra att vila. MEN DE ÄR TRÅKIGT.
Man vill ju tjäna lite money nu när man ett x-antal fler räkningar att betala.

Dessutom kan jag inte sova länge på mornarna längre. Vaknade sju i morse och gick upp och kissa och sådär, sen tvingade jag mig själv att gå tillbaka och ligga i sängen till 9 innan jag gick ut och rastade dogsen innan jag käkade frulle. När jag hade diskat och duschat och gjort allt som fanns att göra så bestämde jag mig för att försöka göra rent min toa och mitt badkar ordentligt. Det är äckliga beläggningar i dom som jag ville få bort. Så jag blandade iaf ättika och bakpulver som jag hällde i dom innan jag skrubbade runt med en svamp som en dåre. Det stank verkligen AS ju mer jag skrubbade, typ gammal spya, så jag låg där på golvet och skrubba och fick kväljningar om vartannat. MEN, jag tror faktiskt jag fick bort det mesta av beläggningen i badkaret, dock inte den fula randen i toan. Men ska försöka mig på det igen någon dag. Så förhoppningsvis den randen i toan också försvinner.

Igår kväll så såg jag filmen Burlesque med lillsyrran. Och ja, den var faktiskt bra! Lite förutsägbar, typ coyote ugly stil på den, och man störde sig på att man såg att christina aguilera och Cher mimade till sina låtar, men annars så var den bra även fast jag har vääääldigt svårt för christina som sångerska. Men hon var helt ok som skådespelerska, dessutom har hon en kropp som är klippt och skuren för en burlesque dansös.
Så ja den filmen kan jag rekomendera, speciellt till min stora syster och min vän Jonna som gillar dessa sångerskor! Och jag kan säga er att cher är lika underbar som sångerska och skådespelska som vanligt! Hur plastikopererad hon än är, så är hon fan helt jävla otrolig enligt mig! Och förresten, vem vill se en gammal Cher?
Inte jag iallafall.

Tänkte kolla på lite film och sen ta och pallra mitt arsle och alla dogsen hem till mig igen för att göra lite middag.
Får bli couscousröra med wokgrönsaker och chorizo. Smidigt, nyttigt och gott! :)

TJING!


salty,

Hej!

Sitter och äter äckliga salta pinnar nu. Men det är enbart för att jag är hungrig och jag har mat som väntar på mig och lillasyrran hemma i min lya.
Pestopastasallad, yummiieeee!
(är alltså hemma i päronens hus och kollar så att allt ser bra ut. Vilket det gör, förutom att det är apkallt här inne! 17,5 grader. Förövrigt har dom nån gullig granne som vart här och skottat bort all snö som kom. Himla snällt av den!)

I fredags innan Johan kom hem så hade jag besök av Isabelle med sin Ellie, Sara med sin Tim och så mina systrar Carro & Erica då. Vi fikade, pratade och gullade med barnen :) Det var himla mysigt!
När alla sen hade åkt hem till sig så kom Johan äntligen hem efter massa förseningar med tågen, vi åt kvällsmat och sen hade vi lite fredagsmys framför tv'n innan vi gick och la oss.
Dock så vaknade jag vid tre på natten av att jag mådde illa som fan och sen tillbringade jag min natt pendlandes mellan sängen och toan.
Det var ju min jobbhelg, så gick miste om 2 jobbdagar pga av detta. Tråkigt! Men trevligast för mig coh gästerna om man säger så.

Lördagen tillbringade jag mest i sängen eller i soffan, mådde inte alls bra. Så fort jag åt eller drack nått mådde jag illa. Men Johan var iallafall duktig och damsugade alla rum, diskade upp all disk och fixade med massa annat :) Jag mådde dock bättre framåt kvällen vid nio tiden, för då fick jag tillbaka min aptit igen. Lagom till vi skulle se filmen Philadelphia med Tom Hanks. Har aldrig sett den innan fast den kom ut -93 , men skitsamma för fy i satan vad bra den var! Och slutet ska vi inte ens tala om, fan vad jag lipa av det!
Tur att jag hade en snäll pojkvän som kunde trösta mig så bra då, eller hur älskling?! ;)

Idag är det den stora alla hjärtans dag. Drygt påfynd enligt mig eftersom det ska vara en speciell kärleksdag.
Alla dagar för mig är kärleksdagar, bara det att man märker av dom lite mer vissa dagar.
Dock ska jag väl erkänna att jag tycker att det är tråkigt att jag inte får tillbringa den med min man, men han fick sig en liten present i helgen som jag tror han blev glad för. Han använde den när han åkte iallafall :)

Ne, nu funderar jag på att börja bege mig hemåt med alla hundarna.
För jag börjar bli riktigt hungrig nu och dessutom fryser jag. Skillnad på det här ishuset och min lägenhet med 23 grader ^^

Hajhaj! 

aggro,

Jag hatar snö.
Jag hatar is.
Jag hatar att skotta.
Jag hatar att ramla.

Men jag älskar min bebis som kittlar mig i magen. Mys <3

stay lucky,

Hej!

Ligger i min mors säng och lyssna på The gaslight anthem som vanligt. Eller ligger gör jag visserligen inte, för hon har ju en sån där höj och sänk säng vilket är perfekt för min rygg och fogar, ger bra stöd som bara den!

Idag har jag annars jobbat, de gick fint förutom att jag mådde lite kasst. Ont i huvudet, illamående och frysen så jag antar att jag börjar bli sjuk nu. Dessutom hade jag ont i mina fogar så kände mig rätt förlamad.
Efter jobbet åkte jag och mor till landhs och köpte med oss bakelser hem eftersom de åker till indonesien imorgon och dessutom var det så vårigt och fint väder idag på något sätt. När vi vart där så stannade vi förbi på apoteket för jag behövde hämta ut sprutor. Men då visade det sig att dom var slut där och dessutom var dom slut hos levarentören. Inte bra nyheter för mig och mitt blod.
Men efter massa telefonsamtal visade det sig att huskvarna hade några paket kvar, så dom fick skicka 40 sprutor till habo så jag fick åka dit till deras apotek för att hämta ut dom.
Så nu har jag åtminstånde sprutor i 40 dagar :)

Här hemma så har vi annars fikat på dom goda bakelserna och slängt lite käft, gott och trevligt med andra ord :)

Igår när jag låg i soffan så fick familjen se hur bebis rörde och hade sig i magen igår.
Dom fick se både fötter och huvud sticka upp :)

Nu blir det chill!

Byeeee



Min lilla hårboll låg och mös med Johan i sängen i helgen.

pimpim,

Goder afton!

Ligger hemma hos mina päron, i min gamla säng och chillar.
Har inte fixat internet hemma hos mig än. Så passar på att snylta när jag ändå är här :)

I natt ska jag sova här hemma, gjorde det igår natt också eftersom Mor & Far lämnar kalla svedala bakom sig för att flyga till Bali tidigt på torsdag morgon dvs i övermorgon. Kan ju erkänna att jag bara är liiiiiite avis på dom. Hade så gärna velat ha lite sol och värme, men jag har en man, 3 hundar och en lillasyster att ta hand om så det är bara att stanna hemma. Dessutom måste jag jobba..
Så sol får vänta till sommarn, om vi nu får nån!?

I fredags var jag ju hos min barnmorska och tog lite prover, vägde mig, mätte mage och lyssnade på bebis hjärtljud. Det var mysigt förutom blodproven och vägningen då kanske, hah!
Det var jättekul när min bm skulle lyssna på bebis hjärta för då tryckte hon precis där han låg och jäklar vilka karatesparkar han gjorde då. Han sparkade så hårt att vi båda såg hans små fötter! Gullesnutt! <3

Sen när jag var klar där så åkte jag hem och då var Johan redan hemma. Vilket jag var glad som tusan för!
Vi fikade lite innan vi stack in till jönköping för att inhandla johans älskade moccamaster, en micro och burk pepparspray till mig. Sen lyckades jag även hitta 3 toppar till mig, och det var jag lycklig över. För det finns fan inga kläder till en tjockis och mamma kläderna ska vi inte ens tala om! Fy fan vad fula dom är! Bara för att man är fet vill man inte klä sig som en bondmora från 1840.
Men aja efter all shopping så lunchade vi på wokhuset och käkade god buffé innan vi for hem till oss igen för att pilla med våra nyinköpta saker.
Senare på kvällen hade vi myskväll och delade på en pizza och sen snaskade vi lite chips med dipp och kollade på Due date, vilket förövrigt var en rätt kul film. Förutom ibland då mina preggohormoner vaknade till och jag blev så sjukt förbannad.

I lördags var vi vakna redan vid åtta, men vi låg och drog oss nån timme i sängen ínnan vi gick upp och gjorde frukost och sen iordning oss. När vi hade gjort allt vi skulle så drog vi hem till la familia och fikade med mina medtagna muffins och sen semlor som mor hade köpt, vilket var riktigt smarr!
Efter det tackade vi för oss och for till affären för att inhandla lite grejer ttill kvällens middag, vi skulle nämligen få besök av James.
Vi handlade, for hem, jag började förbereda maten dvs göra sallad och lägga köttet i marinad osv.
Och så fort James kom så började det drickas alkohol, inte för min del då, men för pojkarna. Vinet och ölen flödade och gamla lumpen minnen diskuterades friskt :)
Jag kirrade maten och vi satte oss sedan till bords och åt fläskfilé med klyftpotatis, pepparsås och sallad coh sen till efterrätt blev det varma färska exotiska frukter med smält vitchoklad på och vaniljglass till detta. Gott vare!
Kvällen rullade på och framåt tolv tiden orkade jag inte med pojkarna längre som vid det här laget var rätt dragna, så jag tackade för mig och slängde in handduken för kvällen medans pojkarna var uppe en stund till och tramsade innan dom också gick och la sig till slut.

Söndags morgonen spenderades i soffan framför tv:n som visade gamla disney dags avsnitt. Barnprogrammen var bättre förr!
När james hade åkt hem så städade jag och johan i lyan innan vi fick besök av mor & far som ville smaka på kaffe från johans älskade kaffebryggare. När dom sedan hade gått så tillbringades dagen i soffan eller sängen innan det var dags för min älskling att åka tillbaka upp till kvarn.
När jag lämnat honom så plockade jag upp min lillsyrra så hade vi myskväll hemma hos mig med godis och film.
Ja, det var helgen det.

I måndags var det jobb som gällde, liksså idag och imorgon samt på lördag och söndag.
Men på torsdag och fredag är jag ledig iallafall. SKÖNT säger mina fogar. 

Craving just nu: PIM PIM BÅTAR!
Har alltid hatat dom där små röda båtarna, men en dag var jag helt plötsligt sugen på dom och sen dess har jag vart fast. Har redan tryckt i mig en sån påse idag :P
Himlans bebis som får mig att äta massa sånt onyttigt trams, men bäst att göra honom nöjd annars blir det liv i luckan ;)

nepp, nu orkar jag inte skriva mer!


CIAO!



Min lilla mage idag :)


Bring it on,

TjoohooOo!

Sitter hemma hos min Mor & Far nu och utnyttjar deras intranät medans jag använder deras tvättmaskin och tvättar upp all min tvätt. Men jag har även vart ute med deras hundar, så lite nytta åt dom har jag ockå gjort ^^

Anledningen till att jag tvättar här är för att det är sån kö i min tvättstuga för alla utlänningar bokar upp sig i en vecka per familj typ. Dessutom är jag rädd för att Herr. skumberg ska komma och stoppa in mig under mangeln och leka lite sadist med min "lätt" uppsvällda kropp. OCH det är jag inte alls sugen på. Därför är det bättre att tvätta här med en tvättmaskin som jag förstår mig på. Dessutom hade jag bara tre högar med tvätt så det var ändå inte så mycket att hänga i granen.

Igår efter jobb åkte jag hem till familjen och stannade i nån timme innan jag åkte hem till mig och parkerade mitt arsle i soffan. Hade ont i mina fogar så orkade inget annat, sex dagars jobb gör sig mer än väl påmind om man säger så.
Hahaha och om jag ska vara lite äcklig. Igår hade jag magkatarr hela dagen typ och bebis måste väl blivit trött på min uppsvällda mage och tarmar senare mot kvällen så han sparkade runt där inne som bara den och det satte verkligen snurr på maskineriet om man säger så. Fan vad lökig och äcklig jag kände mig när jag låg där i soffan framför tvn och fes som en svullen gris. Men mycket tacksam! Tänk vilket snällt barn jag har! Hjälper sin mamma så hon slipper ha ont i magen. Hahaha! :)

När vi ändå är inne på min graviditet så har jag vart snäll och lugn hela tiden fram tills nu. Lite extra känslig har jag väl vart hela tiden och tårarna har väl kunnat komma fram lite lättare än vanligt. Men nu blir jag på dåligt humör så himla lätt! När jag åkte hem från jobbet häromdagen så låg en bil precis bakom mig med helljuset på hur länge som helst och jag blev bländad och allmänt störd i min körning. Så sen saktade jag ner extra mycket så han skulle köra om mig och när han äntligen körde om så gjorde jag exakt samma sak mot honom! För jag blev så jävla förbannad! Så hade jag aldrig gjort innan, men men mina preggohormoner är som sagt inte att leka med :P Samma sak gäller om tex Johan skulle säga en sak fel. Då jäklar blir jag inte glad. Haha, han kommer inte ha det lätt dom här sista 15 veckorna. Tur att han får vara borta på veckorna iallafall :D
 
Måste annars tipsa er om världens bästa band som jag är helt beroende av just nu. The Gaslight Anthem heter dom. SÅ SJUKT JÄVLA BRA ÄR DOM!
Lyssna på dom mina vännor, ni kommer inte ångra er för deras musik passar fan till allt! :)

Nepp nu ska jag ner och stoppa in nästa maskin.
PÖSS!


Snygga och bra grappar!

Ett tag sedan,

Oj men hej! Hade nästan glömt att jag hade en blogg!
Eller egentligen inte, men har inte skaffat internet i lyan än så då blir det inte så lätt att blogga.
Men internet kommer, ska kanske fixa det till helgen :)

Det som har hänt sen sist är väl att jag har jobbat på, gjort mig lite mer hemmastadd i lägenheten,bakat en del, haft besök av Isabelle & Ellie och tja haft besök av min lillasyster de flesta nätter nu när Johan är i Eksjö.
Haha jag är så sjukt mörkrädd så vågar inte sova själv. Eller har visserligen vågat sova själv en natt, stoooolt!
Men de är fan inte konstigt att jag är feg. För min granne är fan den äckligaste människan på mycket mycket länge. Så sjukt obehaglig man!

Jag frågade min vaktmästare igår vad det är för fel på honom, alltså herr skumberg, och han sa att han är psykiskt sjuk, och att han inte tror att han är farlig. MEN han tycker inte att jag "ska gå med ryggen fri". Känns ju betryggande!
Så i helgen så ska det införskaffas lagligt pepparspray. Jag vill fan inte hamna i nått puckos frysbox liksom. Min mormors baseballträ har jag innanför dörren ifall han skulle försöka sig på att komma in.
Samt andra vapen här och där!
Men om jag nu skulle hittas död endå, så vet ni ju vem mördaren är! Hahaahah.

Resterande veckan ska jag jobba lite till och sen besöka min bm och sen kommer Johan på fredag med.
Vad vi skall göra i helgen vet jag inte än men vi hittar alltid på något! :)

Nu ska jag strax hem till mig och göra mat. Förövrigt hatar jag att göra mat till bara mig själv. Känns så tråkigt och onödigt att göra såna små portioner. Eller lite äter jag ju inte (man blir hungrig som en varg när man bakar bebis) men det är ju skillnad på att göra mat till en person och fyra :P

Och påtal om bebis så tror jag h*n mår kanon. Sparkar sin moder så det står härliga till! Dessutom kände jag bebis små fötter häromkvällen, dom stack ut jätte tydligt. Tror jag får skippa mina veterinärsplaner för h*n och inse att karatemästare är mer passande. Haha! :)
Min lilla snutteplutt! <3

Byebye! :)
 

En dålig cambild på magen vi v.24+3, är faktiskt större i verkligheten.

RSS 2.0