Jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE!

Hejsan hej!
Sitter här i min ensam het med ett glas isvatten och en massa tankar.
Har fan haft en massa tankar som flyger runt i huvudet den senaste tiden och jag blir bara helt jävla galen av allt jag tänker på.
Skolan börjar snart - jag vill inte!
Jag måste hitta en månadspraktik - jag vill inte!
Måste förmodligen börja pendla varje morgon, för Balder kommer säkert inte få bo på internatet - jag vill inte!
Sommarn tar snart slut - JAG VILL INTE!
Fan jag orkar verkligen inte med hösten och jag orkar verkligen inte med den kommande framtiden, jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och bli liten igen då ens största bekymmer var när mina barbies gick sönder.
Allt kommer ju att förändras efter denna hösten.
För min del så ska jag börja sista året på gymnasiet, har bara ett år kvar. Det är hur gött som helst, hatar att plugga. MEN, jag vill inte "bli stor". Jag måste börja växa upp nu och börja ta ansvar. Men jag vill inte det. Jag vill kunna ha nått och skylla på hela tiden och när allt känns fel så vill jag kunna krypa upp i famnen på mamma och pappa och känna mig liten igen och låta dom reda ut allt åt mig.
Det är nu i höst med som jag ser om jag kommer att kunna behålla Balder eller inte, om jag måste låta han somna in eller om han kommer att börja bättra sig och jag kan behållla han. Tro mig, det är det jag verkligen vill!
Det är nu i höst Isabelle ska bli mamma, hon ska få ett barn, hon ska bli vuxen och bli en trygghet för någon. Det är helt otroligt. Tänk för bara 2 år sen liksom, hur kul och omogna var vi inte då?
Eller tänk Jonna, hon jobbar och har ett eget vuxet och hyffsat ansvarsfullt liv hon med, hon börjar med bli vuxen nu. Tänk så mycket vi har gjort ihop, många pinsamma saker. Som man både vill och inte vill uppleva igen.
Eller Josefine, våran allas Jossan. Vi glider ifrån varandra mer och mer nu,både hon och jag och hon och "vårat tjejgäng". Hon har lever ju sitt egna liv hon med och jag kan tror faktiskt inte att det inte är helt omöjligt att om ett år så kanske vi har tappat kontakten nästan helt?
Och Lars, vad ska hända med oss? Vi som har hållt på fram och tillbaka i snart 3 år. Hur ska det bli med oss?
Denna sommaren har vart helt underbar, vi har ju verkligen kunnat umgås mycket och vi har verkligen haft kul. Men hur ska det bli nu när du flyttar till Karlshamn igen och jag kanske flyttar till Tenhult? Kommer vi att ses, eller är detta den sista sommaren? 
Jag vet inte. Tiderna förändras, det är allt jag vet.

Nu måste jag gå,hinner inte ens skriva klart mina tankar, ska jobba. . .
 Är det nån mer än jag som går runt och tänker såhär?

Joe Jackson - Don't wanna be like that

Hejsan hej! Sitter och lyssnar på lite riktig musik nu, det vill säga punk,new wave och SKA. Det är faktiskt dom ända "musikstilarna" som alltid funkar i alla lägen och som man aldrig tröttnar på. FAKTISKT! Japp, i natt har jag inte fått mycket sömn, har kollat på "humor från tv" och sen på animal planet hela natten,kan inte sova om inte familjen eller hundarna är hemma. Jag är sån fegis. Det var jävligt typiskt att källarlampan gick sönder just när jag kom hem från jobbet igår kväll och jag var sådär smått rädd för alla ljuden jag hörde nere från. Men som tur är så kommer Lasse sen senare i eftermiddag, så jag slipper sova själv i natt :P Men jag ska fan lura han på nått sätt och skrämma skiten ur han, så han minsan ska börja tro på "spöken" och shit. :D Yes, om ni inte har sett på Bilddagboken, så ska jag ha kajsas överraskningskväll på torsdag istället, för jag skulle tydligen jobba till 22.15 på onsdag. Men på torsdag ska jag fan i mig vara ledig, för Mattias har verkligen bytt med mig då. Annars kan han fan köra upp sitt glada face i min röv och försöka prata sen :) Uuuuh, måste laga mat och sen hämta lassemaja och sen gå och jobba. ORKAR INTE Jobba! Det är så segt att plocka varor och sitta i kassan. Jag vet att jag iallafall inte vill jobba som kassörska i framtiden iallafall, tacka vet jag att få jobba med djur :)

The Accidents - It's

Hallå hej! Sitter och lyssnar på musik och käkar kycklingsallad och har precis hängt lite tvätt. Gäller att vara lite duktig nu när familjen är utflugna ur huset. Ska ju även jobba sen vid fyra, wihooo! Men i helgen var jag i varberg, på wheels and wings för 4:e året i rad med min lilla Sara :) Hände lika mycket intringer som vanligt. Allt från bilåkande med gubbar,kokande motorer,möten med gamla ex,möten av nya och goa människor,regn oväder och kloak-råttattacker typ.Haha :D Jag orkar inte skriva ner vad som hände, för jag mår illa. Men det är bara att fråga så berättar jag ;) Och i dag gott folk, så fyller min älsklings Kajsa år! :D Kan knappt förstå att våran lilla mormor bara fyller 18, hon känns mer som 56 i mina ögon ;) Haha nej skämt och sido. Har tänkt att ha lite överraskningskalas för henne på onsdag kväll med, grilla,alkohol och kubb. Så det är bara att komma om ni inte säger nått till henne =) Men jag hade uppskattat om någon tog med ett passande ragg till henne, hon kan behöva någon hunk nu :D Så tveka inte, ta med vem som helst! ;)

Mike Hunt - Jönköping

Tjeeeeena!
Sitter och rockar sönder till denna helt underbara låt, haha! Fast jag tror den kommer göra alla Jönköpingsbor helt galna när det kommer på krogen.
Men men.
Emma har sovit skit gott i natt med! :D Förutom att jag först drömde om talade-mördar-krokodiler och sen drömde jag nån konstig dröm där typ Jag,Jonna och Isabelle var och festade i stan (issa var inte med barn) och så höll Lars på med den dära jävla EbonyElin, riktigt dramatiska drömmar alltså! ;)

Mjaaaa, idag ska jag jobba vid 15-22.15 med Emelie, har aldrig jobbat med henne innan så vi får väl se hur det går.
Jag tycker hon verkar lite otrevlig, men förhoppningsvis har jag fel :)


Krokodiler och pizza....

Hallo hej!
Sitter här och mår faktiskt väldigt bra. Är mätt och härligt trött, så snart ska jag sova.
Sov faktiskt as gott i natt tack vare nått sömnpiller jag fick av mamma och förhoppningsvis sover jag lika skönt i natt utan något jävla piller ^^
Men men . .  Min dag idag har faktiskt vart väldigt trevlig måste jag säga och mycket med det har väl att göra att jag fick sova ut i natt.Men iallafall, mor väckte mig och sa att vi två skulle åka in till stan och ha lite mor och dotter mys-dag, så jag fixade i ordning mig och så åkte vi. Och väl i bilen satte jag på lite trevliga cd's med Misfits,Ramones,Marilyn Manson osv och verkligen kände hur underbart jag mådde. Men efter 15 minuter ungefär bad mamma mig att stänga av "det jävla oljudet ", så fick sätta på James blunt istället för att hon skulle bli lite gladare, haha.
Inne i stan så hittade jag faktiskt endel saker, men jag orkar inte gå in på vad, hur intressant på en skala är det att veta liksom?
Men sen när jag väl var hemma så åt jag massa mat, och sen gick jag och Balder till patt-jonna,(hon hade fortfarande städat i sin lägenhet ;O ). Vi traskade upp till hennes jobb och hyrde en film "Black water" , som var verklighetsbaserad och den handlade om typ krokodiler. Den var seg, fast jag kan fan inte sluta tänka på den. Jävla misär människorna i filmen råkade ut för alltså :D
Sen åt vi pizza, chili chips och drack päron soda och sen ringde en väldigt störande människa mig också och ljög och var bara allmänt irriterande, fast jag och Jonna hade bara kul åt han ;)
Mjaaaa, det var min dag i korthet ^^

Ska jobba imorgon och på torsdag med, seeeeeegt! Men är iallafall ledig i helgen :)

Sömn ?

kHalluuuuuuu!
Sitter här med världens fetaste blåmärke på armen, för att en viss lillasyster jag har bet mig så jävla hårt. Helt runt och blå/brunt,svullet och ömt som fasen. Usch.
Men men .. . 
I dag har jag jobbat som vanligt, bara 4 timmar så det var ju helt okej, men! Ett stort jävla men. Jag har inte kunnat sova på tre nätter på raken och jag överdriver verkligen inte om jag säger att jag max har sovit 3 timmar på dessa tre nätter, det är helt förjävligt! Så idag när jag slutade så laddade jag upp med godis och film, och mysfaktorn var hög. Men tror ni att jag somnade ? Nej då! Jag som alltid kan göra det på eftermiddagarna när jag är trött, men INTE idag.
Jag blir fan galen snart! Tur att jag är ledig imorgon, så jag kan sova ut på morgonen i morgon iallafall.

Haha fan sicket jävla problem man har, sitta och gnälla om sömn. När typ folk på andra sidan av vårat klot svälter och får se sina närmaste bara förtvina och dö pågrund av vattenbrist,sjukdom och svält såklart. Det låter som en klyscha, men det är jävligt hemskt och vi är så jävla bortskämda att det är äckligt!
Men nu hinner jag inte skriva mer om detta, för sex and the city börjar nu.
Men jag kan skriva lite mer om mina tankar angående världens misär, för det har jag mycket tankar om :)

Tom Petty - Learning to fly

Hejhejhej och hemskt jätte mycket hej!
Kom precis in med min lilla vovve, efter en lagom promenad på typ 40 minuter. Han var jätte duktig idag och jag blir verkligen glad av att han gör framsteg, det stärker bådas självförtroende tror jag. Det visar ju att jag är en hyffsat bra hundägare och att han inte är helt ointresserad av att lära sig nya saker och att han ser mig som sin "flock ledare".

Usch, jag är rätt trött idag, har max sovit 6 timmar i natt för att en viss Lars ringde full och glad klockan två och ville prata. Men det blev lite "Elizabethtown" stuk på det hela, vi satt och prata i nästan 3 timmar, men det var trevligt :) Fast fan vad jag inte pallar att jobba idag. Går bara 18-22.15 , så det är ju ett guldpass. Men ändå. Sen ska jag ju jobba hela helgen och sen halva veckan och sen blir det "Wheels and Wings " i Varberg med lite söta flickor! :D Det blir förmodligen Jag, Silla, Naimi, Cissi och sen kanske Kajsa och Sandra. Det är jäkligt synd att varken min lilla Patt-Jonna eller lilla Kajsa-bajsa kan åka för att dom jobbar, skulle vart pricken över i:et om dom hade joinat. Men men, jag klarar mig ändå! :)

Vad fasen jag kommer redan på mig själv att skriva om vad som händer i mitt liv istället för att skriva om vad jag tänker och tycker, som jag sa att jag skulle göra i det förra inlägget. Det är illa att jag bryter det efter andra inlägget, haha. Men men, jag får väl skriva om båda sakerna. För just nu är jag för trött för att tycka eller tänka till.


"Im learning to fly but I aint got wings
Comin down is the hardest thing
Im learning to fly around the clouds
But what goes up must come down"

Coldplay - Violet Hill

Oj, se där. Jag, Emma Marie Anita Axell i shit lake city , har ännu en gång skaffat en meningslös blogg. Jag vet faktiskt inte varför jag gjorde det, det bara blev så helt enkelt.
Men denna gången ska jag försöka orka med att skriva i den, och skriva lite mer om vad jag tycker och jag tänker istället för att bara skriva om vad jag gör om dagarna.
Kanske lite roligare att läsa om någon annans tankar än någons liv.
Jag vill ju hellre veta vad någon tycker om miljön och tatueringar tillexempel än läsa om vad den har köpt för toapapper eller hur trevligt den hade med sina vänner då och då.


Men men, har suttit och lyssnat på Coldplays nya album, Viva la vida i kväll. Helt okej faktiskt. Fastnade direkt för "Violet Hill " , den som spelas på reklamen hela tiden, ni vet? Älskar refrängen, det får en att tänka till. Eller jag gör det iallafall.
För det är ju oftast så, om jag nu ska syfta på refrängen på låten, om man verkligen gillar någon, så vågar man ju inte att säga till eller visa det direkt. Fast det behöver ju inte handla just om att man gillar någon, utan det kan ju lika gärna vara så att det kanske är nått man ogillar hos en vän eller sin partner, eller det är bara något man verkligen vill säga, men inte vet hur man ska klämma fram det helt enkelt.
Man är ju verkligen så feg. Eller alla är ju inte det, men jag är det oftast iallafall.Det kan jag med gott samvete erkänna. Och det tror jag de flesta kan göra med.
 Hur många gånger har man verkligen velat säga till någon, "Jag gillar dig!" "Jag tycker du beter den svinigt mot mig."  "Kan du sluta bajsa med öppen toadörr?" och så vidare, hur många gånger har inte det hänt om man tänker efter ?
Vi lever ju för fan bara ett liv , hur svårt ska det vara att berätta för personen hur man känner ?
Det är ju bättre att bara göra en liten chansning och berätta hur allt ligger till , säga vad man verkligen tycker och tänker, så har man det gjort. Antingen får man positiv respons tillbaka eller helt enkelt en stor fet negativ reaktion som man verkligen inte väntat sig.Men då vet man hur allt ligger till.
Men nej då det vågar vi ju inte, då ska vi hellre gå och plåga oss själva, dag ut och dag in. Tills en dag då man kanske börjar småtjaffsa om någon sak, så man nästan skriker ut det för man har hållt inne det så länge och då blir det bara fel allt ihop istället.
Undra varför vi är så fega (eller de flesta är det då), vad är vi rädda för egentligen?
Jag vet faktiskt inte vad det jag är rädd för?
Man går ju bara runt och tänker överdrivet mycket hela tiden, tankarna bara snurrar runt, så man inte kan tänka klart.
Men nu har jag har bestämt mig för att jag ska försöka sluta upp med det, det vill säga,  jag ska verkligen bli ärlig, både mot mig själv och andra.  Eller jag är väldigt ärlig och lojal mot mina vänner (vissa kanske inte tycker det, men så är det ) men mot mig själv är det ju en helt annan sak. Mina vänner och familj går alltid före mig, jag vill att de ska ha de bättre än mig och jag gör verkligen allt för att det ska bli så. Men som sagt nu ska jag försöka bättra mig på den fronten, man tjänar på det i längden. Det minskar nog de sömnlösa nätterna en aning :) . Eller vad tror ni ?

Nej men usch, vad jag skriver på egentligen. Kanske ser ut som skitsnack för er , men för mig betyder det något.
Nu ska jag faktiskt sova, är riktigt trött. Har haft en sån här sentimental tänkar dag idag, då allt känns för jävligt och konstigt. Då det bara duger med musik och tankar och man blir sådär djup att varje låttext man hör tycks stämma in på sig själv och ens liv. Kanske ni med brukar ha?
Men som sagt nu ska jag sova i min stora vattensäng! =)

" If you love me
Won't you let me know?
So if you love me
Why'd you let me go? "

RSS 2.0