chained,

Hej!

Passar på att blogga lite när lillkillen sover :)

Idag är det tisdag och då är det planerat att jag och kajsa ska ses lite senare, ta en promenix och tjata lite. Galet trevligt! :) Passa på att ses när vi båda är i Mullsjö, för rätt som det är bor jag i halmstad och hon i umeå igen, och då blir det lite svårt att ses ^^

Helgen gick annars mest åt att packa ner en massa saker, så nu lever vi bland flyttkartonger och stök. Jobbigt!
Men det är ju inte så länge till iallafall.. Sen så shoppade vi lite i jönköping också, mest lite kläder till Lucas men även jag och Johan fick med oss lite grejer hem. Jag fick ett par jeans som sitter som ett smäck, en topp, en tisha, och en bh. Då blev jag en glad tjej! :) Johan fick träningskläder och en handsfree. Och Lucas fick en skjorta, ett par jeans, strumpor, hoodtröja, hängslen, en mössa som ska passa hans seglaroutfit och en liten apaoutfit :). Bara det bästa är gott nog till vår lille prins! 

Sen så åkte vi även förbi min Mormors grav och lämnade några röda nejlikor. Ååh jag saknar henne sååå mycket! Trodde den saknaden skulle gå över efter ett tag, men inte då.. Älskar henne, saknar henne och ser fram emot när vi ses igen i framtiden uppe i himmlen <3

Sen hann vi även med ett besök hemma hos Isabelle och Ellie. Har ju inte setts sen jag var höggravid med Lucas så vi hade en heldel att prata om! Sen passade ju även Issa på att gosa bebbe och jag och Johan fick gosa med Ellie, det söta lilla kakmonstret! :) Lucas fick även ett par stickade converse av dom i present, så himla söta! :)

Imorgon ska vi till barnläkaren för 2 månaders kontrollen. Och sen på kvällen ska jag bli spådd med! :)
Spooky!

Nu ska jag lyssna på min favvolåt igen och sen mata Lucas innan vi ska till affären och handla lite :)
Puss


Älskar denna låten. Dock finns inte hela på youtube, men jag njuter
dessa 2.03 minuterna ändå :)

modellbebis,

Min bebis borde bli en såndär modell bebis för han är så himla söööt!

Kolla in min charmunge bara! :)



and it raaaaains,

Hej i pissvädret!

Har öst ner regn och blåst som tusan hela dagen. Svensk sommar när den är som bäst, eller inte..
Så jag har inte gjort allt för mycket idag förutom att mysa med Harry & Lucas och förberett maten innan Johan kommer hem. Får bli kyckling och baconpaj till middag idag ^^
Kollat på animal planet har jag också gjort, passat på när jag har ammat ;)

Och snart måste jag ut i skitvädret med Harry igen.

OCh nu vakna lucas och vill ha mat igeeeen!

Hejs!



Min glada pojk<3

night time in strawtown,

God kväll!

Sitter här framför datorn i mörkret och snekollar på Ghost whisperer medan alla mina grabbar sussar på så sött.
Är inne i en sån period att det tar timtal att somna in, vilket är sådär lagom kul. Så då passar jag på att spendera lite tid här medans det är lugnt i lyan.
För snart lär lilleman skrika till för att han vill ha mat och sen lär väl Johan göra nått galet i sömnen som vanligt!

Dagen har annars bara spenderats inomhus med undantag för harrys promenixer. Dels för att det har vart blåsigt ute, så det var ingen idé att ligga på stranden och sen behövde jag faktiskt vila mitt svedda skinn lite också. Blev rätt så bränd igår när jag låg på stranden ^^
Har iallafall passat på att städa lite och sen beställa nytt el-avtal till nya lyan och beställt all mat från cateringfirman som vi ska servera till gästerna efter dopet :) Så lite har jag fått gjort iaf!

Förövrigt så går allt bra med Luckeyboy, han äter, bajsar och vilar lite där i mellan.
Han kan hålla upp sitt huvud nästan helt själv nu och han ler och är mer aktiv på dagarna.
Dessutom är han rätt rolig för han vill gärna att man spelar "luftens hjältar låten" och bär omkring med honom och dansar lite och så fort låten tar slut så börjar han gråta och slutar inte förens man sätter på låten igen och börjar dansa med honom. Så man kan få lyssna på den låten måååånga gånger per dag, haha mammas sötunge!

Imorgon blir det gos med mina grabbar som står på menyn samt lite tvättning :)

Nu ska jag mysa in mig i Lucas underbara bullkinder <3

Natti!


Jag och mannen förra året i november <3




quickie,

Hej!

Jag vet att jag är världens dåligaste på att uppdatera min blogg. Men tiden bara springer iväg när man har världens finaste bebis, hund och man.
Dessutom är jag uppe i planering av dop och flytt.

Plus att vi har haft fullt upp med att få besök eller besöka folk, sen dessa senaste dagarna har gått åt att ligga på västrastranden här i halmstad. Dvs hundstranden, den är kasnke inte så fin som tylösands strand osv. Men det är verkligen en sån fröjd att se alla hundarna springa runt och leka med varandra på stranden och i havet. Man blir så glad!
Dessutom har min vita kropp fått bli lite svedd, sen gillar Lucas att ligga i vagnen och lyssna till havets brus och fiskmåsarnas skrik :)

Ska strax åka till stranden med min faster, hennes hund och sen mamma,pappa och erica + deras hundar som är på besök. Mysigt ska det bli!
Johan jobbar ju den stackaren..
Får dock se hur länge vi stannar på stranden, det är rätt molningt, så det kanske inte blir allt för länge.

Förövrigt så börjar jag trivas rätt bra i halmstad, det är mysig stad med många möjligheter. Finns ju rätt mycket mer att göra här än i mullet om man säger så. Dock saknar jag mina kompisar, hade vart underbart att kunna sitta med mina tjejkompisar och ta en fika på ett ställe som heter Tillsammans som ligger precis vid nissan. Eller ta sig en mjukglass på stora torg eller bara ta sig ett glas rosé på nån uteservering. Men men, ni får hälsa på mig så blir det helt perfa! :)
Har ju tillgång till vår egna lya den 1/8:e, kanske tidigare om vi har tur och då kan ni få komma och sova över :)

Nu är det väl dags att göra sig i ordning innan las peras kommer och hämtar mig!
Puss



We can do the serious face!


RSS 2.0