busy days,

Hej!

Liksom alla andra i dessa dagar innan jul så har jag vart upptagen och prioriterat annat än bloggen.
Men nu passar jag på en snabbis, för man vet inte när jag skriver nästa gång :)

Idag har jag städat lite, inte överdrivet noga kanske eftersom vi ändå inte ska vara här hemma och fira jul, men jag hade en halv schäfer på golvet så det behövdes ändå ;) Diskat, dammsugat, skurat toan och dammat liiite, kort och gott.
Jag har även hunnit med att göra Harry julfin. Har duschat honom noga med schamponering och balsamering och trimmat hans päls. Haha, han ser ut som en fyrkantig boll! Jag är ingen höjdare med saxen, men det visste vi ju sen innan.
Duschat lilleman och mig med har jag också hunnit med :)
Sen tänkte jag gå och handla hundmat samt en liten klapp till alla hundarna, ska även in till babyproffsen för att se om dom har vyssan lull tassar till Lucas säng. Ska se om det kanske kan hjälpa hans nattsömn att bli lite bättre :)

Igår hade jag min Farfar på besök hela dagen. Så mysigt!  Först när han kom så fikade vi på allt det jag och Johan har bakat såhär innan jul (förutom den jävla tryffeln, ska aldrig mer baka tryffel!), och allt slank ner :)
Sen så gick vi ut en promenix med dogsen. Och sen när vi väl var hemma igen så fick farfar sätta sig i soffan och kolla tv med vetevärmaren runt nacken medan jag lagade middag. Rårakor och blodpudding med krösamos - snacka om att jag samlade världens bästa barnbarnspoäng! Haha nädå, det var han värd min älskade farfar! Han har liksom alltid funnits där för mig och tagit med mig på massa hundgrejer, eller ställt upp med skjuts när jag har behövt det och så hjälpte han till väldigt mycket med Balder. Han var där när han avlivades och så begravde han honom, fast han tyckte det var lika jobbigt som mig! SÅ jag kommer alltid vara honom evigt tacksam för detta! Men men, Lucas älskar sin gammelfarfar lika mycket som jag älskar honom. Han skulle minsann inte sova när han var här på besök, utan skulle kolla in allt han gjorde heeela tiden.Dessutom ville han att farfar skulle bära runt på honom eller så ville han bara sitta i hans knä och studera honom. Han somnade en snabbis i vagnen och sen var det full rulle som gällde igen :) Ska väl säga att Lucas inte heller är ett dugg rädd för Farfars hund Peggy som är en stor helsvart schäfer, tror Lucas har ärvt mitt djurintresse :)

Mjaja...
Imorgon beger vi oss till skåneland och efter ett besök där så styr vi kosan upp till Mullsjö för att fira jul!





Mys med gammelfarfar :)


mini ghost,

En styck snorig Lucky med mammas tisha i fredagskväll.
Mys och massa kärlek! <3
Love you kiddo!






hänga tvätt,

Hade ju tvättstugan igår och vi hängde upp tvätten i torkrummet som vanligt och satte på fläktarna så att det kunde torka. Men det var ju bara det att dom var paj. Så när Johan skulle hämta upp tvätten igen så kom han upp med 70 kg dyngsur tvätt. Kul. Vi har ju ingenstans att hänga den liksom.
Men johan hängde iallafall upp den här och där, det hängde tvätt överallt!
Såg inte ens vart han hängde all.

Men i morse så såg jag det roligaste stället, ha ha!



ensam hemma,

nästan iallafall.. =)

Johan är på julbord med jobbet och jag var en bitch och sa att det ända han får dricka är julmust ikväll.
Men det tycker jag inte är mer än rätt. Även om han jobbar och sliter för vårt dagliga bröd så att säga, så drack han trots allt både torsdag & fredag förra veckan med sitt jobb. Jag fick liksom sköta ALLT här hemma plus lite till. Och mitt jobb är ju egentligen bara att ta hand om vårt barn, hussysslorna ska man ju dela på. EGENTLIGEN. Men så blir det ju inte riktigt.
Men visst så är det ibland, Johan kan ju inte alltid vara hemma. Han måste ju få ha lite egentid han också.
Men idag pallar jag inte det.
För jag har bestämt att Johan ska ta nattpassen med Lucas i helgen, jag ska ligga på madrass i vardagsrummet och SOVA.
Dels för att jag vill vänja av Lucas vid nattamningen och det går inte om jag ligger brevid honom, har redan försökt. Dessutom behöver jag verkligen få sova en hel natt, gärna fler men efter allt som har hänt så har jag verkligen inte blivit bortskämd med sömn. Så lite sömn med mer än 2 sammahängande timmar hade vart underbart :)

Dock låter jag Lucas sova nu, ska väcka honom snart. Men jag behöver verkligen lite alone time, bara en timme för att bara vara emma. Nu för tiden har han blivit väldigt krävande, vill han liksom sova 1 gång om dagen, vilket är för lite då han blir jävligt tjurig sen på kvällen och det innebär att han vill att man ska passa upp på honom HELA tiden efter det. Man hinner liksom inte ens skita på dagarna eftersom han inte vill sova och man kan ju inte lämna honom själv i mer än 1 sek eftersom han kryper runt som en äkta vilde bill. Dessutom så reser han ju sig mot allt och tror sen att han kan stå själv utan att hålla i sig, vilket han inte är redo för än. Men men idag somnade han i min famn i soffan och då lät jag honom göra det.

Men men.. Nu sitter jag iallafall här, i min soffa och kollar på något kockprogram med min kvällsmat dvs en liten öl och en påse med aromatkryddade popcorn. Harry ligger i sitt fönster och snaskar på en ben som han fick innan, så han är nöjd han med!

Imorgon ska dom sista julklapparna inhandlas och sen ska det bakas julgodis. Tror jag :)

Au Revoir Simone,

Play me a sad song
'Cause that’s what I want to hear
I want you to make me cry
I want to remember the places that we left
Lost to the mists of time

Min hjärna har gått in i någon slags okänslomässigkoma.
Jag kan inte känna nått, jag är helt tom inuti.
Jag ser hur alla andra bara gråter hela tiden och dom skriver en massa fint om dig eller lägger upp bilder på dig.
Jag kan inte gråta! Det går inte, min hjärna har stängt av mitt sörjade helt.
Känner mig helt psykisktstörd!

Jag bara skakade när jag fick reda på vad som hänt dig, var verkligen chockad! Efter det grät jag, sen blev jag arg, sen ledsen igen och sen blev jag bara tom.
Jag vill kunna gråta och sörja - men det går inte!
Tror min hjärna har kopplat bort att du faktiskt inte finns mer, ignorerar det helt enkelt. Varje gång jag ser en bild på dig, fylls jag av ännu mer tomhet och försöker få bort den så fort som möjligt.
Tycker det är jobbigt att se helt enkelt.
Jag vill kunna sörja dig! Men det känns ändå dumt att göra det på ett sätt, känns inte som att jag har rätt till det. Det är din familj, din släkt och dina allra närmsta vänner som ska göra det! Inte jag som du inte hade träffat på två år och bara haft lite ytlig kontakt med via fb efter det. Men sen när jag tänker efter igen, så känns det så självklart att jag ska göra det. För innan dess var vi ju bra vänner och vi spenderade mååånga dagar och kvällar ihop, vi bodde ju trots allt i samma hus i nästan hela sista året på gymnasiet. Kommer till och med ihåg sista gången vi sågs in i minsta detalj fast jag var full. Hade jag vetat att det var sista gången jag såg dig i livet hade jag aldrig låtit dig gå ifrån mig och Johanna..

Går bara runt som ett vrak här hemma.
Har inte kunnat göra något dom senaste dagarna. Förutom att lägga all min tid och energi på Lucas.
Idag lyckades jag iallafall med att dammsuga, damma, diska, plocka fram lite tomtar, tvätta lite och laga mat från grunden så att säga.
Umgicks med Jennie idag med och pratade ut lite med henne, tänkte att det kunde underlätta för mig då hon trots allt har varit med om samma sak.
Men inte har det släppt för det. Men det var som Jennie sa, det kommer att släppa när jag minst anar det antagligen.

Jag kan inte sova för när jag blundar ser jag bara dig.
Och när jag är vaken så tänker jag bara på dig.
Tror inte jag tillåter mig vara ledsen heller för att jag har Lucas. Jag kan inte vara ledsen inför mitt barn, spelar ingen roll att han är bebis. För han fattar ändå.

Äh, fan vad jag mumlar egentligen.
Personliga tankar som jag skriver på en blogg som hela världen kan läsa.
Men jag tycker detta är jobbigt och då måste jag skriva. Det har jag alltid gjort i jobbiga situationer,dessutom hittar inte min riktiga dagbok.
Men men..
Jag klarar mig. Det gör jag alltid.

Nu längtar jag bara efter jul så jag kan få krama om min familj och bara mysa med dom.
Att få frossa i massa god mat och äta godis tills tänderna gråter och magen gör revolt.
Men också att få prata och krama om mina vänner, både dom som sörjer och har det svårt nu men även ni andra som jag bara inte har sett på en lång lång tid <3


Lucia,

Jag tog lite paus i mitt sörjande och gick förbi kondis efter besöket på bvc.
Plutte väger nu 8430g och är 71,5 cm lång. Jisses vad han växer!
Han visade även upp sina skills för hans  bvcsköterska och några andra barn som var i väntrummet. Tänker skryta och säga att han kröp likabra som dom 8 månaders bebbarna som var där. Om inte bättre!
Dessutom reser han ju sig upp med hjälp av att hålla i sig i diverse saker.
Anki var impad och tycker han är snabb för sin ålder. Min räserbebbe! :)

Köpte iallafall två bakelser och två marsipankakor till mig och Johan. Julinspirerade var dom såhär i juletider och riktigt goda. Nu mår jag illa.
När jag är ledsen brukar jag alltid tröstäta tills jag blir illamående. Inte bra jag vet, men jag gör det.
Inte för att det gör något kanske, då min rumpa är borta. Jag hatade min fläskröv innan, men nu saknar jag den. Kom i ett par byxor i strl27 häromdagen, har inte gjort det sedan jag var 13 kanske?
Snacka om ladugårdsvägg! Helt sinnes! Jag var ju känd för min rumpa.
Men men, så är det...

Nu ska jag jaga min son. Hejs!

Tro, jag vill känna tro.

Finaste Linn, jag kommer ALDRIG glömma dig!
Kan fortfarande inte förstå att du är borta...

Alla dom dagarna vi spenderade tillsammans på internatet betydde otroligt mycket för mig då men dom betyder ännu mer för mig nu!

Du var ju "lillkillen mamathias" <3


Är så glad över att jag fick dela en av mina lyckligaste dagar med dig!
För du var en av mina allra bästa vänner i klassen <3


vardag,

Lucas är förkyld och har lite feber. 37,5 ligger tempen på, vilket är mycket för honom då han brukar ligga på 36,8 vanligtvis. Har iallafall fått i honom mat och lite alvedon, så nu ligger han och kravlar på golvet med hyffsat bra humör, men det hinner skifta snabbt!

Har knappt sovit en blund i natt. Satt uppe och pratade med en vän om vad som har hänt, ingen av oss kunde sova och vi båda var fortfarande chockade. Men det är skönt att ha någon att prata med och dela en sådan här hemsk upplevelse med. Det är viktigt tror jag, att ha någon att prata med.
När jag väl kunde somna, så vaknade lucas och låg fastklistrad som en igel vid mina bröst. Sen vaknade han var och varannan timme för han var så täppt i näsan.

Och ja, nu sitter vi här.
Skulle egentligen på föräldragrupp idag på bvc, men vill inte riskera att smitta någon annan bebbe eller att Lucas blir sämre. Missade förra gången med, så det känns lite dumt att inte komma, men men...
Ska iallafall gå till sjukgymnasten sent i eftermiddag och träna lite.

Det värsta jag vet vid dödsfall och andra jobbiga händelser är att vardagen rullar på som ingenting har hänt. Man vill bara stanna upp och ta en paus från allt och få samla tankarna och kunna andas.
Men det är omöjligt...
Allt rullar på som ingenting har hänt..

Något som är fantastiskt dock är att det ljuset jag tände igår kväll, tände jag vid klockan halv åtta och det brinner fortfarande! Brinntiden ligger på max 9 timmar och det har brunnit i 16 timmar nu. Jag ska låta det fortsätta brinna tills det släcks av sig själv.
Hon måste veta att jag tände detta ljuset med kärlek & omtanke för hennes skull :)

I'll be missing you,

Har suttit med detta blanka inlägget framför mig hur länge som helst nu.
Allt jag skriver låter dumt, suddar ut allt och försöker igen.
Men jag är helt tom inombords. Och chockad. Så chockad att jag inte kan göra något, varken gråta,skriva,äta eller sova.

Jag finner inga ord.
Det som har hänt är så obeskrivligt tragiskt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Jag tänker så dig och det gör så ont i mitt hjärta att veta att du är borta.
Även om vi inte hade umgåtts på två år så gör det så ont i mig.
Varför just du, är den enda frågan man ställer sig!?

Jag har tänt ett ljus för dig i kväll, kollar på gamla bilder på oss ihop och tänker på dom minnena vi har skapat tillsammans.
Tänker på alla dina små egenskaper som jag fick ta del av när vi bodde i samma hus.
Underbara och roliga du!
Saknaden efter dig blir så påtaglig nu när man vet att man aldrig får träffa dig igen!

Fast mest ikväll så går alla mina tankar till din familj, din släkt och dina närmsta vänner.
Jag lider med er så otroligt mycket. Alla mina tankar och min kärlek går till er!


litta ensam,

Jahopp!
Då har Johan åkt iväg på Julbord på Hotell Tylösand med sitt nuvarande jobb.
Först skulle dom dricka några öl hos en jobbkompis innan dom skulle ta taxi dit.

Kan ju säga att jag är lite trött nu. Alltså det tär på en att vara med sitt barn dygnet runt, det tär på honom att vara med mig med. Lucas blev så glad när johan kom hem en snabbis innan, skrattade och hade sig. Så fort han gick blev han ledsen. Och nu är jag så pass slapp att jag låter han sova lite fast han egentligen inte borde, men jag orkar inte bråka med honom nu. Vill ha lite alone time liksom..

Imorgon ska Johan på kickoff med sitt nya jobb och nästa fredag ska han på julbord med sitt nya jobb också.
Så det blir många heldagar för mig och Lucky.

Men ikväll kommer iallafall Jennie och gör oss lite sällskap. Så kan Lucas få visa upp sina nya skills och leka av sig lite :)
Och imorgon kväll kommer la familia hit och stannar hela helgen. Så jag kan slappna av några timmar iallafall! :)

Update ang. mitt öga. Nu är det sjukt svullet och den blåa färgen tränger igenom mitt smink :(

Nu ska jag kolla på djurprogram och dokumentärer, passa på när jag bestämmer över tvdosan!

Misshandlad,

Fasen vad ont jag har och vad ömt mitt öga är..

.
vad som inte syns på bilden är att jag är as svullen och mycket mer blå, men men...

Idag har jag blivit misshandlad av ingen mindre än... MIN EGEN SON!
Han knockade mig rakt på ögat efter att vi båda hade förmiddagsvilat.
Jag ville sova mer och tji fick jag för det.

Han skrattade bara efter att han hade gjort det, sådär mycket som bara han kan göra :)
Jag låg och kved för jag var halvblind..


Tackar gudarna för smink!


Mugshot på den skyldige!


tvättkalas,

God kväll! :)

Alla mina killar sover som stockar, så vad passar inte bättre än att blogga då!
Lucas somnade redan vid åtta, så vi får väl se hur länge han sover innan han vaknar igen.

Idag började jag dagen med att tvätta klockan åtta. Så - jävla - surt.
Ska tillägga att Lucas vaknade klockan kvart över tre i natt och var vaken i ca 45 minuter innan han somnade igen. Jäkla onge!
Men men, vi gick iallafall upp vid halv åtta och gjorde oss iordning innan vi gick ner till tvättstugan och slängde i dom första maskinerna med tvätt.
Därefter promenixade vi med Harry och efter det åt vi frukost innan vi sprang ner till tvättstugan igen.
Där i mellan lekte jag (jagade/övervakade) med Lucas (som kan krypa på riktigt nu om han vill), powernapade, fixade lunch, promenixade med Harry igen, tvättade lite mer, gjorde oss iordning innan vi stack på kalas hos Meja bus!:)

Hemma hos Meja blev vi bjudna på smarrig fika, lek & sång! Lucas visade upp sina nya skills för sina vänner, men dom brydde sig mest om han antingen ge leksaker till honom eller ta dom ifrån honom ;) Annars så var Mejas leksaker eller paket mest intressant!
Vi var hemma hos Meja med familj i några trevliga timmar innan Johan kom och hämtade oss.
Väl hemma gick jag ut på en längre promenad med Harry och därefter gjorde jag mat. Eller gjorde och gjorde, jag värmde soppa & bröd som vi hade fått av Johans mamma, smidigt & gott!
Efter det har vi tampats med en övertrött kille som antingen har tjurat & gråtit ihjäl sig eller skrattat som bara den.

Hoppas nu på en lugn natt med MYCKET SÖMN.
Haha :)


Tess, födelsedagsbarnet Meja & Viggo :)


Meja försökte tända eld på servetten på denna bilden, haha! :)


Dear santa (family),

Jag vet att jag kanske är sent ute. Men här kommer lite julklappstips till er i familjen och släkten som inte redan har handlat något till oss i lilla familjen :)

Lucas önskar sig
- Åkpåse till vagnen. Vi har bara använt footsacken hittills eftersom inte det har vart någon vargavinter här i H-stan än så länge. Men när den kommer skulle det vara bra att ha en åkpåse att ta skydd i :)
- Pyjamas. Med eller utan fot spelar ingen roll egentligen, men utan är nog bäst medtanke på att han kryper nu.Strl 74 och uppåt.
- Strumpor och mockasiner med halkskydd.
- Kläder, han har börjat använda strl 74 nu.
- Leksaker som man kan bita i.
- Leksaker med knappar och annat att peta på.
- Tallrik med sugpropp undertill, har redan en men det behövs alltid flera :)
- Sparkbil i plåt eller trä ev. i plast om den är cool ;)
- Nappburk

Jag önskar mig
- Hårfön
- Presentkort i en affär som inte säljer barnkläder ;)
- Bodybutter el bodylotion med god lukt eller dag & nattkräm
- Smink & nagellack
- En ny sminkväska (finns en fin på H&M, rosa med svart rosett på)
- Parfym
- Fräcka smycken

Johan önskar sig
- Presentkort på H&M
- Nya fräcka tishor
- Ölmaskin

- Kupévärmare gärna med en hållare till också
- Parfym & aftershave
- Dvdfilmer eller boxar (typ krigsfilmer), gärna i bluray.

Jag & Johan önskar oss
(om ni har tänkt köpa något till oss ihop alltså)
- En ny stavmixer
- Ett nytt tallriksset med matchande assietter och/eller skålar
- Nya handdukar, både stora & små. Gärna i lila eller mörkblått, ev. en matchande badrumsmatta till detta :)
- Presentkort på IKEA
- En ny elvisp

- Presentkort på SF-bio
- Presentkort på något annat vi kan göra ihop :)



Världens roligaste julbild! Kolla in Harrys min! Hahahahha :D

get the rythm,

Hej!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Eller nästan iallafall :)
Jag har utfodrat och lekt med mitt monster (såklart) och där i mellan har jag lagat lunch, lagat middag,promenixat Harry 2 svängar, röjt här hemma och gjort en liten "lekhörna" till Lucas plus dammsugit och skurat golven, samt gått på stan för att hitta en present lite i sista minuten till Meja som ska ha 1 års kalas imorgon :)

Så nu tänker jag sitta och slappa i soffan resten av kvällen. Eller jag ska försöka iallafall, det är inte lätt att ha en krypande klätterapa om man vill slappa.

Förövrigt så är jag lite putt på H&M.
Köpte ju ett par jeans m. hängslen där i torsdags och idag skulle Lucas få ha på sig dom för första gången.
Dom passade perfekt, lite att växa i men ändå så satt dom bra.Och hängslena var jättebra och höll upp byxorna nu när han kryper runt på golvet som en dåre. Efter typ 5 minuter så hör jag ett ritsch och sen ser jag att det är ett bamse hål i hela röven. Skitbra kvalité verkligen...
Gick till h&m för att byta till ett par nya, för jag tyckte jeansen passade honom så bra. Men det fanns inga såna i jeans kvar, utan bara dom i brunt och dom ville jag verkligen inte ha. Dels är brunt svårt att hitta matchade färger till och sen var dom fula, och dessutom behövde Lucas ett par nya jeans.
 Berättade läget för hon i kassan och då säger hon till mig efter att hon har synat hålet noga:
- Det ser ut som han har sträckt på det ena benet för mycket.
- Hmm.. Jo men borde man inte kunna röra sig i sina kläder utan att dom går sönder? Speciellt barn?
- Jo.... *muttrar*
Fick iallafall pengarna tillbaka. Så ska se om det finns såna byxor i jönköping när jag ska dit nästa gång:)
Annars ska jag fortsätta handla det mesta av Lucas kläder på Åhléns för dom har bra kvalitet och en hel dell coola kläder!
Såg ett par underbara döskalle mockasiner där idag, men var för snål för att lägga 199:- på dom.
Så det är ett julklappstips för er i släkten som vill slösa lite cash på honom ;)




schvettttiiig,

Kom precis hem från ett besök hos sjukgymnasten.
Puh! Körde 30 minuter intensivträning idag, mest mage och hållning. Apjobbigt för mig som är otränad och dessutom har nackspärr! Men de är bara att köra på, så man får lite resultat.

Strax ska jag laga ungsbakad falukorv med mos. Gottit!

OCH NU SKRIKER LUCAS - GOTTAGO!

hangover,

Jag är fortfarande bakis.
Fy fan vad det märks att min kropp inte är van vid att vara ute och förtära alkohol på det där viset.
Har mått illa hela dan och huvudet har bultat som aldrig förr, dessutom har jag vart sååå seg!

MEN DET ÄR SÅ VÄRT DET!
För satan i gatan vad skoj jag hade igår! :D
Tack bästaste Tess & Tora - detta kommer jag leva länge på!

Orkar inte skriva mer nu. För jag är fortfarande död, dessutom ska jag följa Carro till tåget strax :)
Har förövrigt haft ett par underbara dagar med henne :)

Windy,

Vilket jävla december väder vi har.. Helt sjukt vad det blåser. Och regnar!
Gå ut och svira i det här vädret känns ju mindre lockande, man kommer ju se ut som ett sprängt rövhål efter 5 minuter ute i blåsten.
Men vi får hoppas att det lugnar ner sig lite :)

I natt sov Lucas liiite bättre, så jag har ju fått lite mer sömn visst. Dessutom skulle Johan ha hand om Lucas i natt, gick väl sådär ;) Jag fick väcka Johan för han sov som en stock varje gång Lurre skrek för full hals, så han var helt nyvaken varje gång han skulle försöka vyssa honom. Så det var ju bara att slänga fram pattarna för att få lite sömn ;)
I natt får han ha "nattpasset" också, för jag tar inte hand om mitt barn om jag är lite på pickalurven.

Förövrigt så är Lucas överallt nu för tiden. Han kryper inte direkt, utan mer ålar sig fram överallt.
Måste barnsäkra vår lya lite mer. Johan fick sänka ner Luckys säng igår med eftersom han kan resa sig i den nu.

Men men, nu ska jag jaga mitt barn.

Hejs!

sleepless,

I natt valde Lucas att vakna klockan ett, pigg och glad som en lärka.
Inte ett dugg trött. Jag prövade att amma honom, att byta på honom, erbjöd en flarra ersättning och framför allt att ignorera honom.
Men nä, inget hjälpte. Han skulle prata minsann och framför allt vara vaken. Vid halv fem somnade han iallafall.
Jag har väl sovit 10 min i natt och kanske 6 timmar på hela veckan.
Så jag är så jävla trött!

Men man kan faktiskt inte låta bli att skratta åt den lilla korven när han ligger där i sängen och skrattar och pratar för sig själv, pillar och utforskar mitt ansikte. 
Världens gladaste bebis verkligen.

Carro var gullig och tog Lucas när han vaknade vid åtta, så jag kunde få sova lite.
Kunde inte somna ändå, hjärnan gick på högvarv.
Men men..
Nu fmvilar dom båda och jag sitter här i någonslags dvala.
För trött för att för att göra något och för trött för att sova typ.

Nu ska försöka sova liite. Hoppas jag kommer kunna det, för mitt humör börjar tryta nu.
Idag kommer jag ha en kort stubin :) 

Ciao.


 

tired mama,

Fyfan vad jag är trött!
Jäkla unge som ska föra sånt jävla liv på natten!
Fattar fortfarande inte varför han gör det. Innan vaknade han 1 gång per natt och ville ha lite mat och sen somnade han om direkt. Men nu vaknar han 3-4 ggr per natt och för en jäkla liv - och för vad!? I dono...
Syrran fick erfara detta i natt och nu förstår hon varför jag gnäller lite över min lilla sömntjuv.
Så nu ligger både Carro och Lucky å knoppar lite (johan också ska det väl tilläggas) :)

Idag har jag, Carro och Lucas gått på stan en massa.
Har försökt hitta några paltor som jag kan ha på mig på lördag när jag ska ut och svänga på de lurviga med Tess & Tora. Tror ni jag hittade något till mig!?
Nej, så fan heller. Jag har sån konstig kropp så nu passar inget. Jag är för smal upptill och för bred ner till. Kollade i princip alla klädaffärer som fanns, men nä, det fanns inget till mig. Blir så less på det där.
Det enda jag fick med mig hem var en mascara, puder & fundation, allt det tog typ slut idag. Så ja. Det var ju kul. Lucas fick iallafall en jättefin tjock kofta i grått och sen ett par hängslejeans från H&M. För tidigt julklapp från mami & papi helt enkelt :)
När vi hade sprungit runt i alla affärerna gick vi tillslut till Roberts för en tröstfika. Tog världens godaste kola muffins - helt sinnes vad smarrig den var!
Påvägen hem så gick Johan Rabeus (han skådisen som spelar styvfarsan i ondskan tex) förbi oss och som en dramaqueen Carro är så blev hon helt till sig. Började nypa mig i benen och fnittra - sån hillbilly! Hahaha ;)

Ikväll blir det bara lite mys här hemma.  Kanske beställa lite pizza & ha en extra lyxig torsdag (haha vilken syn man har på lyx). Dessutom vankas ju ett nytt avsnitt av American Horror Story, ska kolla fastän carro inte följer det! Måste se vad som händer, spännnnnnnande ju!

Förövrigt så ska jag och Johan se Bruce Springsteen nästa sommar!!!!
Tack vare Johans mamma! Hon hade sett att jag inte att fått några biljetter och sen av ren slump så såg hon att det fanns några biljetter kvar i kiosken i Höganäs. Så hon ringde och frågade om hon skulle köpa det till oss och då lyckades hon även få ståbiljetter till fredagens spelning! Gud vad lycklig jag blev då! :)

FUCK YOU - alla ni som köper mer biljetter än vad ni behöver bara för att sälja dom vidare på nätet för mer än det dubbla priset!
Jävla hjon är vad ni är! Såg liksom dom som hade lagt upp annonser på blocket för typ 2000:-
ÄR  så glad att jag slipper sponsra en sån idiot :)
TACK IGEN B-M! :)

RSS 2.0