busy friday,

Idag kommer dagen gå i ett. Men det gillar jag!
Först ska jag lämna grabben på dagis, sen ska jag bege mig til frissan och fixa till barret.
Sen ska jag hämta lilleman och efter det ska köra Johan oss till värnamo så pappa kan hämta mig & lucas där. Johan ska stanna hemma med våra loppelådor( så dom inte smittar familjens hundar) ocha städa noga ännu en gång och få riktig egentid.
Jag ska fira syrran sen snabbis och sen ska jag vidare & käka middag med mina älskade tjejor och sen ska vi som inte är preggo ut och svänga på de lurviga i jönnet!

KUL FREDAG!! :)

sjuukt vidrigt,

Jag får panik!
Helt seriöst..verkligen jättemycket panik!!

Vår jävla katt har fått loppor som hon har smittat Harry med det. Märkte att han hade det idag efter att ha kliat sigi natt (han är ingen kli hund vanligtvis). Helma har alltid kliat och tvättat sig, men hon har inte gjort det mer eller mindre än vanligt,kanske lite mer nu när jag tänker på det.

Såg iallafall att harry hade massa svartaprickar vid pälsen vid öronen och då fattade jag ju! Så då skickade johan till apoteket så han fick köpa frontline som tydligen skulle vara det bästa?
Har även tvättat alla textilier som går att tvätta och dammsugit & skurat golvet noga!

Även om det inte kan smitta till oss människor så får jag ändå panik. Känner mig så fattig & lortig när jag har ohyra i min närhet. Dessutom är det pinsamt. MEN, WHAT TO DO?! Helma vill vara utekatt och jag kan inte hindra henne från detta nu när hon trivs så bra med det liksom..
Får ta och döda den däringa äckliga katthanen som springer efter henne. Han skriker efter henne och skvätter överallt, tom på vår vagn. Han ser så smal & skabbig ut så det är säkert han som har smittat henne, röd är han med.

Äh, vad mer kan man säga än usch.

Har nån av era husdjur haft loppor? Hur botade ni det på bästa sätt? När kunde ni träffa andra djur, när försvinner smittorisken liksom?

fantastiska pussar,

Idag är en stor dag!
Lucas pussade nämligen mig på gånger på raken med vilja!
Han har aldrig vart någon pussunge, men idag när jag bad om en så fick jag två pussar på munnen! :D<3

Ååh, vad glad jag blev! Mitt hjärta började blöda av kärlek, några av dom bästa pussarna i mitt liv :)


helg och lite måndagsbestyr,

Då var helgen över och det känns väl lite sådär. Var i höganäs hela helgen och blev bortskämd med mat och lite extra Lucas bevakare. Dessutom åkte mannen & jag in till helsingburgo så jag kunde köpa mig lite nya skor och beställa en ny sulky till lillemannen :)
Dessvärre hade jag magvärken från helvetet hela helgen, på fredagsnatten hade jag så ont att jag grät och skakade, har aldrig haft så ont innan! Till och med värkar är lindrigare än den värken/krampen, så då fattar ni hur ont jag hade! Men men, det gick ju över till slut iallafall :)

Idag har jag handlat lite presenter till erica som fyller 18 på torsdag samt handlat kläder till Lucas photoshoot på onsdag.
Dessutom har jag betalat lite räkningar, fixat lite med försäkringskassan samt laddat upp lite bilder på fuji som jag ska beställa :)

Nu så ska jag strax sätta igång och plocka lite innan huliganen kommer hem från dagis. För då finns det minsann ingen tid för det!
DOCK så har jag ont i huvudet, drack nog kaffe försent idag. Så förhoppningsvis försvinner det snart :)



städtant,

Håller på att fixa och dona här hemma. Plockar och ändrar lite. Fördriver tiden nu när lilleman är på dagis helt enkelt.
Ska väl inte sticka under stolen att det går ganska så mycket lättare att städa utan honom fastklängd vid sina ben :)
Men det blir så tomt och långtråkigt utan honom ska jag säga er.
Första timmen är typ skön och avslappnande, men sen blir man bara helt rastlös utan sin huligan.

Han har gråtit och hängt sig fast i grinden de två senaste gångerna jag har lämnat honom. Gör ont i mammahjärtat då ska jag säga er. Man känner sig så elak och kall att bara lämna honom bakom sig och gå. Även om jag vet att det ledsna går över ganska så snabbt så gör det ont ändå. Min lilla huligan :)

Här var han minsann ingen huligan, utan bara världens sötaste lilla kille :)
(Min farmor alltså Lucas gammelfarmor stickade den pippitröjan till honom och då fick hon sticka efter en nallemall och ändå var den förstor i början. Så fatta så liiten han var. Vårt gos! )

lilla snuttan,

 
Det är så synd om min lillasyster! Hon är så sjuk att hon ligger inlagd på sjukhuset och får massa antibiotika och saker inpumpat i sig :(
Vill bara vara hos henne nu och krama om och ta hand om henne. Det känns inte bra i mitt systerhjärta att veta att min lilla neandertalare är så fruktansvärt sjuk och jag inte kan ta hand om henne <3

Du måste friskna till tills nästa helg för då kommer vi med paket och godsaker till dig!
Då ska jag pussa dig på pannan med!
 
 
'
4 och 8 jordsnurr gamla!

life is so unfair,

Ja, vad mer kan man säga än att livet är så jäva orättvist!

Var flera år sedan vi umgicks men..
Nu kommer jag ihåg alla gånger som vi har festat ihop extra tydligt, och när du följde mig hem för att jag var mörkrädd och du gjorde allt för att få följa med in och "sova", haha :) Och sen självklart alla gånger som vi smsade in på småtimmarna. Nu kommer jag bära med mig detta som fina minnen för evigt..

Du var alltid så snäll mot mig och du försökte alltid charma mig, du var verkligen mullsjös stora solstråle. Jag kommer aldrig glömma dig!
Vila i frid! <3



 
 
Jag lider så himla mycket med dina närmsta vänner, din släkt och framför allt med dina barn och kvinnan i ditt liv. Skickar tusen tankar med kärlek & värme till er!
 
 
 
 
 
 

skallebank,

från helvetet!

Hatar huvudvärk...

att vara mellan två jobb,

Är ta mig i röven nått av det värsta som finns!

Först ska man skriva ett riktigt sliskigt cv, sen ska man leta runt som en dåre efter något som man har "kvalifikationer" att söka till och sen ska man bara sitta och vänta på att någon hör av sig. Om nu någon ens gör det. Och får man väl en intervju så ska man vara nervös över hur man ska vara. Sig själv eller en rövslickare?!
Får man inte arbete sänker det ens självförtroende ner till graven och så måste man börja på ny kula igen.
Men visst.. Ibland har man ju tur och får något. Fast då kanske man inte ens vill ha det, utan tar det bara för att man måste. Men så är det ju i dagens läge I guess.
 
Fast sjävla sökandet är nog inte värst, utan det värsta är nog att säga det till folk när de frågar vad man arbetar med.
Eller när de frågar hur sökandet går. Då kollar de alltid på en med sådan ömkande blick att man känner sig sämst i hela världen.
 
Nä, hua. Jag har väl haft för lätt för mig eftersom min mamma alltid har haft kontakter så jag har fått jobb genom henne.
Känns som jag bara söker och söker, och jag vill liksom ha ett jobb till september så vi alla kan börja få en strukturerad vardag med jobb och dagis. Jag gillar att jobb och inte bara att gå runt hemma och dra liksom :)
 
Är bara lite trött på det här idag som ni märker ;)
 
MEN SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT HITTA ETT DELTIDSJOBB! ?
 
 
 
(P.S Det går bra för grabben på dagis iallafall)

The intouchables,

Måste bara tipsa er om min favoritfilm just nu.
The intouchables <---!

Så SJUKT BRA FILM!
Verklighetsbaserad och helt galet rolig & mysig. En riktigt feelgood film.
Den är på franska, MEN filmen är så bra att man inte ens reflekterar över det. Promise!

SÅ TA OCH SE DEN! Ni kommer inte ångra er, ni kommer snarare ångra er för att ni inte har sett den tidigare..


update,

Första dagen på inskolningen på dagis gick - BRA!
Har en livlig liten kille som ska utforska ALLT och skiter nästan helt i sin morsa :)
Ha samling och sjunga var tråkigt, och leka ute på gården var roligast. Särskilt rutschbanan och att ta snålskjuts av de större barnen som körde runt med sina små cyklar med släp.
Och inne var det roligast att leka med bilarna :)
Att somna ute i vagn, gick liiite segt först. Men ändå förvånansvärt bra, han somnade ju!

Ser fram emot en ny dag som kan trötta ut min lilla huligan, idag vilade han 3 timmar!! men somnade ändå vid åtta :)



SÅ det känns jätteskönt i mitt mammahjärta!

Today is the big day,

Sitter och käkar frukost med lilleman.Om en timme ca är det dags för första dagen på dagis! Wohhoo, stora killen!!

Han verkar ha en bra dag hittills och är på bra humör, lite svårt att sitta still bara.
Jag själv har ont i huvudet, typ bränner i hela skallen ;(

Skriver mer om hur det gick sen!

puuuh,

Har så mycket som behöver göras idag. Men så lite ork..
Ligger i sängen nu med en bultande skalle och får lite ångest över allt som behöver göras.

Har iallafall hunnit med att köpa nya gummistövlar till huliganen, strl 22 är typ slut i hela halmstad. Men tillslut hittade vi ett par på ica maxi iallafall,hehe..
Och sen har vi vinkat hejdå till Carro, tråkigt.. Men vi syns snart igen :)

Dagens to do är iallafall
Packa dagisväska med allt som kan tänkas behövas,
Laga middag
Promenera Harry
Byta sand i kattlådan och skura ur den
Städa lite smått

Hmm.. Ja det var nog allt för idag skulle jag tro.

Nu ska jag bara relaxa en halvtimme innan jag tar tag i allt..
Hej!

skakad hjärna,

Här ligger jag i sängen med en skakad hjärna.
Var hos doktorn för en stund sedan på mammas beordran och fick det bekräftat av farbror doktorn (som var en hon).Hon sa att jag ska vila och inte anstränga mig de närmsta dagarna. Och det är lättare sagt än gjort kan jag säga er! Haha :) Fast nu lagar johan mat iaf och Carro vaktar Lucas för jag mår verkligen bajs
, mår illa och har ont i huvudet och har världens Ondaste bula!
Så ska sluta upp med att dammsuga ett tag framöver känner jag, haha! ;)

Förutom att jag var så förbannat klumpig igår och dunka i huvudet. Så kom ju iaf Carro på besök! Vi hade en mysig och ganska så lugn kväll med god mat,dryck,film och mycket skratt!

Idag har jag och syrran vart på min favvoloppis här i stan och fyndat lite fint. Sen åkte vi alla ut till Riccardos och gick en sväng (såg två huggormar så vi gick tillbaka efter en bra bit) och käkade god glass. Sen mådde jag bajs och ville hem och vila, men då fick jag tid på sjukan och sen så hamnade jag här :)

En bra dag,

Detta känns som en bra dag. Jag vet inte riktigt varför, kanske beror det på vädret, kanske beror det på att jag har vart lite effektiv idag eller för att jag vet att Carro kommer imorgon.
Ptja, bra känns det iallafall!

Vad jag har gjort idag?
Vart i stan 2 ggr för att shoppa och fixat lite ärenden.
Promenerat med Harry 2 ggr.
Ätit lunch med lilleman samt lagt lilleman för vila.
Plockat lite här hemma.
Lagt ut försmå ytterkläder på en sån där fb-loppis.
Plockat här hemma samt fixat middag som nu står i ugnen (en slags lassange på zucchini och kyckling i ädelostsås)

Ja, det var väl det :)



Detta fick det bli till Lucas, en ny tisha, ett par blå chinos, vanliga jeans och ett par kängor till hösten :)
Allt gick på 219:- billigt & bra!

Slut på sommaruppehåll,

I'M BACK!

Jag har haft sommaruppehåll från bloggen, men nu när semestern är slut, vårt så kallade "sommarväder" känns som höstväder och allt börjar återgå till sin vanliga vardag helt enkelt så är det lika bra att börja blogga igen :)

Har haft en 4 supermysiga veckor ihop med min lilla familj. Lucas har fått mycket egentid med både sina mor & farföräldrar och jag & Johan har fått spendera mycket tid på tu man hand också. Vi har vart ett par och inte bara mamma & pappa!
Bäst var vår mina road trip till bohuslän där vi kollade på hällristningar, kollade in djuren på Nordens ark samt sov på hotell och åt gott i Uddevalla, Eldkvarn spelningen ute på Tylösand med underbart väder och litta fylla och SJÄLVKLART Bruce Springsteen konserten på ullevi! Kommer bära med mig dessa upplevelser för evigt <3

På måndag börjar lilleman sin inskolning på dagis, ska bli skönt för oss båda tror jag. Men egentligen, vad fan hände där?!
Hur snabbt har inte tiden gått egentligen.. Förra året sög han på mina tuttar som en besatt och kunde enbart skratta och nu springer han omkring som en huligan här hemma och är allmänt vild men ganska så söt också såklart. Men. Det jag vill komma till är; Vad fort tiden har gått, helt sinnes verkligen.

Jag håller förövrigt på att söka jobb som en galning, ett deltidsjobb vill jag ha. Vill inte jobba heltid nu detta första halv året iallafall. Vill inte ha Lucas på dagis alla dagar i veckan nu i början, tycker han är lite för liten för det än.
Men, jag tar det arbete som erbjuds egentligen. Känner ni någon som har ett deltids/extrajobb i Halmstad så hotja till, cause i need it!

Förövrigt så ligger Lucas ute i vagnen på altanen och sover och jag har hunnit med att både laga lunch till honom och bakat bananacake :) Så tänkte bara slänga in en tvätt och sen kolla på det senaste avsnittet av True blood innan han vaknar ^^

Smell ya laters!

RSS 2.0