true blood s03e11,

Jag säger bara : FYFAAN VAD BRA DET SENASTE AVSNITTET AV TRUE BLOOD VAR!
Slutade så sjukt spännande! Längtar tills när avsnitt 12 släpps.
Herregud vad kommer här näst ske?! :D

Haha. Jag är tönt.



Love and other disasters,

God kväll på er.

Ligger i min säng nu med världens mest svullna buk tack vare min lillasyster :)
Hon var så söt och hade sparat nybakta kanelbullar till mig nu efter jobbet bara för att hon visste att jag är lite ledsen i både ögat och hjärtat.
Fula men rackarns så goda bullar! Orkade inte ens käka upp alla så jag delade med dogsen och de var lika uppskattat där som hos mig.

Det gick fint på jobbet idag. Dock är det så himla jobbigt att veta hur mycket mat man ska göra. I ena sekunden går det inte åt nått alls och då vill man ju inte göra mer och sen i nästa sekund kommer det hur mycket gäster som helst som bara plockar på sig.
Så man måste verkligen vara bra på att uppskatta hur mycket man ska göra. Jag lyckades på pricken idag. Slängde ingenting utan allt gick åt! Så de kanske var lite i snålaste laget, eller jag vet inte. Ingen klaagade iaf:P

Hehe, idag förresten pekade jag finger förförsta gången i trafiken! Eftersom jag redan hade en liten depp dag så hjälpte det ju inte att jag behövde stanna för VARJE trafikljus jag körde förbi, dvs 7 stycken och sen att en utlänskgubbe höll på att köra in i mig i sidan. Alltså de var verkligen på håret att jag klarade mig, då pekade jag finger åt han. Sorry, men du gjorde fel och jag blev rädd.

Försökte även ta ett lån idag, måste verkligen ha en ny bil. Pallar inte med min skitbil längre, som det verkligen är grava fel på. Men självklart blev jag avslagen.
De är verkligen min dag/vecka nu!

Usch.

Ska begrava mig i sängen efter en kvällspromenix med hundarna sen. Ska lägga mig och kolla på tecknad film eller nått. Då blir man alltid glad, eheh :)

God kvällhejhej!

/ emma


Så mysig bild med en nyopererad Harry och bebis Theo.
(dock ser jag ut som jag har ätit 290kg bullar på den bilden, haha)
Älskar mina hundar så galet mycket. Dom är verkligen så ljusglimtar i vardagen <3




Älskade göteborg

Även om allt inte är på topp just nu för min del så ska jag ändå skriva om helgen i Göteborg, för den var fin. Fin som snus :)

Tog tåget och var framme vid centralstationen vid fem och då var redan Johan, Martin och Hampus där och hämtade upp mig med bil och så stack vi direkt hem till Amanda. Eller tja, vi stanna först och handlade lite groggvirke till mig och sådär, men annars så åkte vi direkt till henne.
Väl där hemma blev det mycket handskakning och sen bidde det egen hatt tillverkning. Amanda hade nämligen glömt köpa kräfthattar, så vi fick göra våra egna. Men de var faktiskt mycket roligare! Och jag gick ju självklart in för det, dock gick den ju sönder med en gång men de är ju en annan femma ;)
Sen började vi fixa klart det sista med maten när de sista gästerna anlände och så gick alla ut och satte sig vid långborden i partytältet/växthuset.
Och vet ni!? JAG ÅT EN KRÄFTA! Så duktigt gjort av mig medtanke på att ajg inte äter sånt som kommer från sjön/havet. Särskilt inte kräftor då de är as ätare och äter upp rester och lik som ligger på botten. Gott och smaska i sig ett sånt djur? Nja, inte direkt.
Men jag åt iallafall en och sen höll jag mig till paj och vitlöksbröd. Under middagen blev det självklart snappsvisor och jag klarade  även av att ta en skåne akvavit snapps, den smakade as och jag är glad att Matilda spillde ut lite av den :P
När alla var mätta och glada så minglade alla runt, endel satt kvar i tälten andra gick in i huset och dansa osv.
Jag blev sen bjuden på en melondrink som Matilda och Jolle gjorde, faktiskt helt okej god! Smakade inte som i thailand kanske men 100 gånger godare än min och robins som vi gjorde en gång :P
Timmarna gick och alla blev fullare, jag måste väl erkänna att jag hade haft mer kul om fler av mina vänner hade vart där. Dels för att man hade haft mer och prata om då de allra flesta där var studenter och jämnförde sina utbildningar och sen hade de inte samma musiksmak eller åsikter inom det politiska, så de kunde bli lite stelt liksom. Men jag är faktiskt en rätt lätt människa, så jag försökte faktiskt mitt bästa och jag tycker jag lyckades hyffsat bra ändå, stod ju till och med och pratade aktier med värsta snobben. Hahaha! :D
MEn men, sen framåt 3-4 tiden gick jag och Johan och la oss iallafall! ^^

På lördagen vaknade jag upp lite smått bakis och gick direkt och fixade iordning mig för mitt hår coh gårdagens smink gjorde så jag såg ut som ett monster.
Sen vaknade resterande i huset och alla gick upp och käkade lite frulle som Amanda bjöd på.
Efter det så packade jag, johan, matilda, jolle och hampus ihop oss och stack till göteborg. Jag, Johan och hampus gick lite på Nordstan och glodde lite och sen käkade vi en god buffé där också. Blev sjukt mätt :)
Efter det så sa vi hej då till Hampus och gick till hotellet för att lämnade våra väskor. Sen strosade vi runt lite i stan och på avenyn och så handlade jag även piercing till både naveln och näsan (dock är den i näsan redan borta, jäkla hundar) och sen gick vi tillbaka till hotellet Radisson och checkade in. Fick ett fint rum med både skön säng (bortsett från skarven i mitten) och sköna fåtöljer, haha! :)
Jag hoppade in i duschen och sen var det johans tur medans jag sminkade mig och fixade till burret. Sen vid fem tiden så gick vi vidare till liseberg. Och självklart köpte vi åkband och åkte både det ena och det andra. Vi började med Balder, sen spinrock och sen vidare till kållerado.Jag blev självklart blötast :) Sen åkte vi massa andra saker men jag är mest stolt över att jag vågade åka parisehjulet och kanonen! :D Jag som är så sjukt rädd för både höjder och bergodalbanor som gör loopar och skit, vågade åka båda! :D Både jag och johan var stolta över mig :)
Vi sprang runt på liseberg ända till tio tiden på kvällen, sen tyckte vi det blev lite kallt och hade även åkt allt vi ville åka så då bestämde vi oss för att dra in till stan för att gå på nån krog och ta en bärs. Jag ville gå till rockbaren men de ville ju inte johan så vi gick vidare till avenyn för att hitta nått där. De var ju självklart 25 års gräns på hardrock så vi stack vidare till nått annat ställe som jag inte minns namnet på, men de var skit mysigt iallafall! :D Trevlig personal och mysigt inrett, där hade jag lätt hängt varje helg om jag bodde i götet :)
Fast efter en öl blev vi så jävla trötta så vi gick hem till hotellet och påvägen hem så hörde vi hur Nationalteatern spelade i trädgårn. Inte för att jag såg nått men jag hörde iallafall någon låt live, de fulländade hela min kväll :)
Väl på hotellet så käkade vi chips och drack lite öl, pratade och hade det mys innan vi somna :)

På söndagen vaknade jag faktiskt rätt tidigt och gick upp och duschade och sminkade till mig lite innan jag väckte Johan. Sen gick vi ner och skulle käka frukostbuffé och jäklar vad stor den var!
Dock blev vi besvikna på oss själva för att vi inte orkade äta mer än vad vi gjorde, men de fanns så mycket att välja på så det var omöjligt :P Var som egyptenbuffén, men där hade man ändå 10 dagar på sig att välja vad man skulle äta och inte..
Sen efter frullen gick vi upp och packade ihop det sista och sen checkade vi ut och så gick vi en liten stund på nordstan innan jag tog tåget hem till shitlake.

Så ja det var dne helgen det.
Hur mysig som helst! :)

Snart ska jag äta lite middag coh sen åka till jobbet. Är bufféansvarig på jobbet idag och går  tråkiga och onödiga kvällstider hela veckan.
Inte alls sugen, men jag tjänar lite pengar iallafall.

orkar inte lägga upp bilder från ihelgen nu. Om ni är vän med mig på facebook kan ni se dom där, annars så kanske jag lägger upp dom senare.


Hejhej!
/ emma



Kärlek slutar alltid med bråk,

Kom tillbaks, jag ångrar allt jag gjorde
Allt jag sa, det är inte dig det är fel på
Det är jag, det fattar väl jag

Kom tillbaks, jag lovar och jag svär
på mammas grav, jag kan va allt det där
Du ville ha, det fixar väl jag

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår

Du är glad, det har jag sett nu på din
statusrad och alla bilder ifrån
Någon bar, där verkar du glad

Vi ses på stan,jag undrar om vi borde
fika nån dag, du säger absolut
Det låter bra, men du har det bra

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Kom häll mer salt i mina sår

Jag vet jag är en idiot
och hela stan vet vad jag gjort
Jag förtjänar hur jag mår
Två hinkar salt i mina sår

Allt skit jag gjort, jag skulle bara
Du vet jag har försökt förklara
Allt skit jag sa det kom tillbaka
Hur jävla dum kan man få vara





sweet sixteeen,

Min söta och elaka lillasyster fyller 16 idag.
Jag säger med risk för att låta äldre än vad jag är; Fy fan vad tiden går fort!
Älskar dig pluttis! :)



Btw, skriver om helgen i älskade göteborg sen!





Där var hon inte alls många dar och rackarns vad stolt storasyster jag var där,
liksom nu :)

John blund?

Hohoooo?!
John Blund, var är du!!?
Jag kan inte sovaaaaa...............................



Men de kan Harry och han snarkar så jag blir galen!

kroppskonst,

Såhär ser min arm ut nu :)
MEN DET KOMMER MEEEEEEEEEEEEEEERA!


tattooed once again,

Japp nu ligger jag här i min säng, med plast runt min ömma,svullna och nytatuerade arm :)
Gott är det!
Bidde inget nytt motiv denna gång utan jag gjorde klart mitt Bill loika motiv och det blev schnyyyyggt!
Slänger upp bild på den imorgon när jag har tagit bort plasten och sådär.

Förövrigt så gick det kalas på rehaben idag! Harry har blivit så pass bra att han ska börja med viktmanschetter på båda bakbenen nu! Detta fenomen var nått helt nytt för mig, men de är i princip samma sak som en klövjeväska. Bara det att vikterna är mynt och att man sätter dom på haserna, man börjar med 50 öringar och sen så får man öka ju mer framsteg hunden gör i sitt tillfrisknande då :)

Efter veterinärsbesöket blev det ett besök hos min storasyster där jag bjöds på god middag. Sen lämnade jag Harry hos sin moster och så drog jag till djurmagazinet och handlade en stor säck foder till lilleman (kan ju påpeka att jag har lagt ut över tusen spänn på han idag. Jävla utsugare till hund jag har! )
Sen när jag hade vart där så träffade jag Jacob en litenliten stund med. Vi hann uppdatera oss om vad som hänt under det senaste då vi inte har umgåtts och sen var det byebye för vi båda skulle shoppa lite. Jag ville verkligen hitta nått fint tills i helgen, men hittade bara lite basic grejer som 2 skjortor,1 topp, ett par leggins och lite örhängen typ. Inte mycket att hurra för om man säger så, och jag får panik verkligen!
Hatar att inte veta vad jag ska ha på mig när jag ska iväg på festligheter!
Men de hinner jag förhoppningsvis komma på.

Imorgon ska jag jobba 12-20, så kom inte dit. Jag vill ha så lite som möjligt att göra med min onda arm.
Fast med min tur lär det väl bli bajs mycket! :D
Förövrigt har jag ont i båda mina ben idag. Känns typ som växtvärk!? Drygt.

Men men, nu ska jag slagga.

Hejs!

De ä bare lille ja',

Föresten, fixade håret på annat sätt idag dvs satte luggen på andra sidan osv.
Tycker ni jag ska fortsätta ha det så eller ska jag köra på det gamla vanliga?!






HAHAHHAHA jag skrattar så jag dör, även om det inte ser ut som jag, kolla käften liksom!?
Så ser man vekligen min smärta tack vare den där jävla tejpen! :D


Håna mig inte, jag försökte vara seriöst söt :D

10 tuber blod fattigare,

Hade tid på vårdcentralen vid nio idag. Åkte dit och var där cirka 10 minuter tidigare. Jag är en människa som alltid måste komma i tid, annars får jag damp i kroppen. Får iallafall gå in arton minuter över nio till ett undersökningsrum. Det tar ytterligare fem minuter innan farbror doktorn kommer in och hälsar glatt.
Han undersöker mina leder lite lätt och sen pratar vi om mina besvär. Han tror jag är för ung för att reumatism, men när jag berättar att min storasyster fick det i ung ålder och att även min faster har allvarlig form av det så blir han ju lite mer intresserad. Vi bestämmer att jag ska utredas för det, eller försöka iallafall. Om jag nu har det så har jag så mild form av det och kommer förmodligen behöva vänta ett par år så det blir mer allvarligt innan dom gör nått åt det. OKEJ!?
Sen säger han att han tycker att jag ska komma in när jag har ont i lederna och är svullen, jag berättar snällt att jag ringde för mer än en månad sedan när jag knappt kunde röra mina fingrar,handleder eller fötter och fick inte tid förens idag.
Han svarar att det kan vara så, och att det är tråkigt att det har hunnit gå över tills nu. Men att jag ska ringa nästa gång jag får ont så han kan undersöka mig då. Han frågar sedan vad jag brukar ta för värktabletter mot min värk och jag säger att jag inte tar något eftersom varken iprén eller alvedon hjälper.
Men han skriver iallafall ut ett recept på pronaxén, som är lite starkare än iprén. Och säger att när jag har värk så ska jag ta en tablett på morgon och en på kvällen och om inte det hjälper så ska jag ta två tabletter på morgon och två tabletter på kvällen osv, för det är ju antiinflamatoriska tabletter så dom ska ju hjälpa anser han.
Innan han tackar för sig säger han att han kommer att höra av sig via brev när provsvaren kommit och kommer då besluta om jag kommer att behöva röntga mina leder, dock tror han de är onödigt eftersom de förmodligen inte kommer synas nått eftersom man måste ha haft inflamationen i några år innan de syns. Sen får jag gå och sätta mig i väntrummet igen och vänta på att få ta blodprov.

Inne hos doktorn tog det max en kvart förövrigt.
Sen får jag sitta där i väntrummet och lyssna på den dåliga jävla hissmusiken dom spelar. Och jag brukar inte ha nått emot hissmusik, för de kan vara lite soft att lyssna på. Men dom spelade fan samma låt om och om och om igen och dessutom sööög den balle. Man blev mer stressad än lugn av den.
Jag får sitta i väntrummet och lyssna på gamlingar som pratar om sina krämpor och ålders åkommor och samtidigt läsa flera månaders gamla nummer av Allas och Ica kuriren. Kul!?
Slutligen efter 20 minuter i väntrummet får jag gå in och ta dom jävla blodproverna. Får fan lämna hur många tuber som helst och dessutom lämna urinprov, vilket jag inte förstår vad dom ska ha det till.
När proverna är klara så klistrar sjuksköterskan på en tejpbit över min åder och säger tack och ajdö.

Så nu vet ni vad jag gjorde en och en halv timme på vårdcentralen. Det tog max en halvtimme sammanlagt hos doktorn och där man tar blodproverna. Så alltså gick en hel timme åt att vänta på ingenting och det var fan inte ens mycket folk där!?
Skärpning alla vårdcentraler! Se till att bli bättre med väntetiderna, införskaffa nyare och flera olika tidningar som passar alla åldrar och kön, spela bättre musik i väntrummen, fixa fram bättre plåster/tejpbitar som inte skaver och sitter som karlssonsklister när man ska dra bort dom (tänk på oss med håriga armar?) och sist men inte minst ta alla patienter mer seriöst och framför allt visa dem mer respekt oavsett vilken orask dom är där av!

Så nu fick jag sagt vad jag hade på hjärtat.
Nu ska jag sminka mig och sen åka in till stan och gå på rehab med Harry boy!

/ emma

Vi var människor från början,

Idag har jag inte haft mycket till liv.
Städat huset, tvättat, diskat och lagat mat.

Nu sitter jag i soffan med Theo i knät och lyssnar på bandet Makthaverskan.
Slappt.

Imorgon blire lite mer action.
Först ska jag till läkaren och ta blodprov för att se om jag har anlag för RA, efter det blir det REHAB med Harry, sen efter det blir det ett litet besök hemma hos Emil folköl och sen slutligen efter det blir det ett besök hos Glenn! Kalas dag med andra ord :)

Menee, hejdå!



True!

På jobbet nyyyy,

Hej på er!

Sitter på jobbet nu och har lite lunchrast. Är mätt som ett svin, åt kyckling, grönsaksmedaljonger och sallad.
Nyttigt och gott! Min nyttiga vecka började idag eftersom jag svullade lite med Johan i helgen och Robin under förra veckan. Men de var gött! :)

Skriver mer om helgen när jag kommer hem ikväll. Endel som hände faktiskt! ;)

Nu ska jag ta min medecin och sen ta en till kopp kaffe!

See you laterrrrrrrrrrrrrr!

surprise,

Tänkte bättra på mina poäng på att vara en bra flickvän idag!
Ska överaska min lilla påg en liten aning när han kommer eftersom det är hans sista dag på jobbet idag.
Han börjar ju sin utbildning i halmstad/skövde på måndag och det måste ju firas!
Dels för att han kommer att bo närmare mig och dels för att han kommer att bli ännu hetare i sin uniform, eheh!
Har faktiskt inte en aning om vad han kommer att utbilda sig till, men de är iallafall nått högre inom det militära..

Den lilla surprisen blir att han kommer att få välja om han antingen vill stanna hemma och mysa ikväll eller om han vill gå ut på lite galaj i stan istället. Vi brukar alltid planera våra helger in i minsta detalj eftersom vi träffas så lite, det är därför han får bestämma allt vi ska göra idag. Och när han väl har bestämt vad vi ska göra ska han få hemmagjord panacotta toppad med bärsås och både vitchoklad och mintchoklad, och till detta ska jag servera kall och god skumpa.
Inte så mycket att hurra för kanske, men jag tror jag kommer att tjäna in några extra poäng iallafall! Eller hade ni uppskattat om någon gjorde så för er? :D
Jag hade iallafall gjort det, så de är därför jag gör det.

Men men nu tänkte jag dricka lite kaffe och sen ha kvalitetstid med min älskade hund :)




Im the man!


We're only in it for the drugs,

God förmiddag!

Idag är det Ebba grön som har spelats hela morgonen. Vaknade på ett så himla bra humör, så kände att jag ville göra morgonen lite bättre med toner ifrån dom.
För jag får alltid en sådan positiv energi av ebba, vetetusan varför, kanske för att jag tänker tillbaka på the god old days back when I was a punkgirl. Hahah ne, skämt o sido.
Men jag tror de beror på att mina hundar var så söta i morse och att solen sken plus att Johan kommer idag, dessutom är det ju fredag och det blir ju alltid ett extra plus i kanten :)

Än så länge har jag bara hunnit med en liten promenix med hundarna, slängt i en tvätt och en disk.
Får bli lite mer plock i huset snart och sen ska jag fixa iordning mig lite också för jag ser ut som sju svåra år som snorar och hostar som en galning.

Men men, det var allt for now..

Hejsan hoppsaN!




Blir så glad när jag ser denna bilden, hahahah!

I'm alive,

Hej och god natt!

Har vart kalasdålig på att blogga det senaste, i know. Men har haft fullt upp faktiskt, plus vart sjuk. Och då är inte bloggen prio ett direkt ;)

Hmm... När skrev jag senast tro... Ja just det, i söndags eller nått sånt vare va?
När jag hade nackspärr. Så jag hann inte skriva om helgen. Men kan sammanfatta från i fredags fram till idag väldigt lite kort, så alla ni små snokare vet exakt vad jag har hållt på med!

Fredag: Jag tog med mig Jonna på fest hemma hos Emil så hon skulle få träffa alla mina fina killkompisar plus några till. Vi hade det riktigt trevligt där med mycket alkohol, skratt, dans och svett typ! Vid halv tolv tiden stack dock de flesta av oss vidare in till stan för att dra in på krogen, dock splittrades de flesta och stack till olika ställen. Jag och Jonna joinade Jacob och några av hans vänner och stack in på centrum bar av alla ställen. Men tro det eller ej, det var faktiskt AS kul! Och dom spelade hyffsat bra musik, dock var det ju äckel där som vanligt osv. Men jag hade iallafall kul och dansade så att svetten rann.

Lördag: Jobbade som hovmästare från 11- 17, riktigt jävla tråkigt och jobbigt.
Jonna kom och hämtade mig efter jobbet och sen chillade vi bara med film. Sen gick jag och la mig och sov vid typ nio för att jag hade så jävla ont i nacken och var trött som ett djur.

Söndag: Jobbade som hovmästare från 11- 16, lyckades få gå hem 2 timmar tidigare för att jag hade sån nackspärr så de var kalas. Hatar verkligen att vara hovis vanligtvis och att vara de med värsta värken gör ju inte saken bättre direkt. Efter jobbet tog jag bara det jäkligt piano hemma..

Måndag: Robin kommer tidigt till mig på förmiddagen och så sticker vi in till veterinären så att harry ska få sin veckodos av simning och massage. Efter det sticker vi till Tattoo art så jag kan boka en tid och efter det åker vi hem till shitlake och handlar godis på godisfabriken. När vi sen kommer hem lagar jag mat och efter det myser vi med godiset och en film. Efter lite chill hemma så bestämmer vi oss för att åka in till stan för att gå på bio. Vi kollar på Beck - levande begravd som faktiskt var riktigt bra! Bästa beck filmen tror jag..
DOCK var det för jävla kallt i bio salongen så jag åkte på jordens jävla förkylning. Efter bion så åker vi till MAX och trycker i oss hamburgare och sen åker vi hem och sover.

Tisdag: Jag och Robin chillar typ hela dagen för att jag mår bajs. Fast vi sticker dock in till stan en liten vända och handlar grejer till våra bilar på biltema. Sen åker vi hem för ännu mer chill och mys med glass i stora lass.

Onsdag: Robin åker hem och jag åker till jobbet. Skulle egentligen bara jobbat ett kort pass på 4 timmar men fick jobba över 1½ timme fast jag var bajssjuk. Efter jobbet åkte jag hem och satte mig i soffan med en whiskey och tyckte synd om mig själv typ. Och sen kollade jag på Yrrol med lillsyrran och sen somnade vi typ.

Och idag så har jag bara tvättat 2 tvättar, bytt sängkläder, lagat en ruskigt god och stark soppa, kollat några avsnitt på djursjukhuset och sen tatt de lugnt typ.
Och nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik och en snarkande Harry :)
Tänkte väl slänga på en film nu och sen försöka sova lite.

Så attte, god natt då!


Aotch mutterfukker,

Jag har jordens jävligaste nackspärr..
Så jag kan inte skriva utan att de gör ont.

Skriver om helgen osv imorgon istället, när smärtan förhoppningsvis har lugnat ner sig.

God natt!


Sån fin krage har jag på mig nu.
Dock är detta en gammal bild från dagen efter en hårdrocks spelning.
Too much headbanging you now ^^

Lucky number 13?

3 månader! <3


stand up and shout,

God kväll!

Har precis kollat på en riktig filmklassiker som jag aldrig kommer att tröttna på även
hur många gånger jag ser den.
Älskar verkligen den filmen av hela mitt hjärta, storyn, skådespelarna,miljön
och soundtracket, ja allt är bra med den!
När man ser den filmen vill man verkligen ha tillbaka 80- talet. Skulle gjort allt för att få vara ung då!
Självklart pratar jag om filmen Rock Star med Mark Wahlberg och Jennifer Aniston som huvudroller.

För er som inte har sett den - SE DEN!

Var allt jag ville säga för i kväll.
Så nu ska jag sova ikapp med min fruga som ligger här jämte mig och snoozar så sött :)


Freedom,

Hej.
Jag är ledig idag och denna dagen har faktiskt vart bra, bra och slapp.
Jag har städat, tvättat och solat lite. Jag tror jag behövde lite sol och endorfiner i kroppen.
Dessutom har jag sett det senaste avsnittet av True blood idag med och OH MY GOOD VAD BRA DET ÄR!
Älskar den serien av hela mitt hjärta.

Måste tillägga att jag är kär i varulven Alcide, han är gullig och omtänksam och hans kropp - mumma! Hoppades faktiskt på lite love mellan han och sookie där ett tag! :D Dessutom gillade jag Franklin, jag skrattade bara jag såg han. Önskar att han kommer att komma tillbaka, för han är faktiskt en av dom bättre rollerna som har vart med i serien. Jävla Tara som dödade han..

Men men, nu ska jag gå och möta Jonna. Vi ska slänga käft och mysa idag.

Köss & kräm!

Dagens update,

Sitter på jobbet med en kaffe och en grovmacka brevid mig, samt ett glas pysvatten (betyder kolsyrat vatten i skåne). Har min sista lilla rast nu. Sen ska jag jobba fram till åtta och stänga.
Än så länge har det gått bra på jobbet, men in till jobbet gick det inte så kalas om jag säger så...
Jävla bil vad jag hatar dig!

När jag inte ens är halvvägs så känner jag hur bilen börjar dra åt ena sidan jätte mycket. Alltså jag har åkt med punka och vet hur det känns när det drar då, men denna gången var det verkligen som om någon satt jämte mig och drog i ratten. MEn jag skiter i det och kör vidare, måste ju komma till jobbet liksom.
Sen efter ett litet tag till så börjar det lukta bensin som bara den och sen börjar hela bilen skaka.
Jag kör in på ett rast ställe och parkerar bilen för att se vad det kan vara, går runt och sparkar på alla hjulen och kollar under bilen. När jag väl är ute tror ni inte att att handbromsen lägger av då så att biljäveln börjar rulla!
Jag får hoppa in i bilen och lägga in en växel. Sen ringer jag till min pappa och ber om råd. MEn han kan ju inte göra nått när han är i varberg direkt :P Men jag skiter i allt och kör in till jobbet ändå och fram kom jag ju tillslut.
Men jag höll på att bli ihjälgasad med en bil som drog åt ena hållet.
Handbromsen funkade fortfarande inte när jag kom till jobbet så jag fick ju lägga i en växel. Får se hur det kommer gå att köra hem sen.
Aja, då har jag ju inget att passa iallafall.

Har jag sagt att jag hatar min bil?

Den här veckan är fan inget lattjo.
Någon som är sugen på att snacka över några bärs på TT på bongo på torsdag så HÖR AV ER!
Jag behöver nått som lyser upp min vecka :)

Bye bye for now!

Another poopday,

Hej.
Ska snart åka till jobbet. Har egentligen ingen som helst motivation till det.
Men de blir nog bättre när jag väl är där, få massa annat att tänka på liksom.
Hoppas dock på att jag kommer stänga med BRA och självständiga människor i linen idag.
Hatar att behöva känna mig så bossig och säga till vad alla ska göra osv.. Men men, de va väl allt.

Förövrigt så var det skönt att prata av sig lite igår med dig.

Hej då.


Hallelujah?

Min lediga dag, den har fan inte vart bra.
Jag har verkligen försökt att njuta av den så mycket som möjligt. Men det har verkligen vart omöjligt.
Man måste ju passa på att njuta och varva ner, men nejdå. Bara massa tankar som har snurrat som en tornado i skallen. Har även kännt mig så jävla oinspirerad till allt.
Inget har lockat helt enkelt.
Har försökt fördriva tiden så mycket som möjligt fast på ett lugnt sätt. Har blivit massa plock, disk och tvättning här hemma och sedan har jag fördrivit tiden med att kolla på 3 avsnitt av Djursjukhuset med Klara Zimmergren som programledare. Hon har fan bara varit den ända höjdpunkten under hela dagen. För hon verkar ha lika många sjuka tankar och idéer som jag, fast hon kan förmedla dom på ett så mycket roligare sätt! :)
Sen har jag lagat mat med, den blev visserligen god. Men jag kunde inte njuta av den för det kändes så jävla meningslöst att äta.

Jag vet inte om det är den årliga höstdepressionen som har börjat göra sig påmind, men allt känns bara så jävla jobbigt och meningslöst just nu.
Jag är sorlig och tråkig och jag tänker sitta och tycka synd om mig själv.
För just nu känns inget bra. Jag gillar inte mitt liv för tillfället helt enkelt.
Jag vet att det finns många som har det så mycket sämre än mig. Men nu tycker jag synd om mig och jag är inte lycklig, okej!
Som vanligt syns inget på utsidan och jag är same old emma! Och jag gör mitt yttersta för att behaga alla andra och skiter i mig själv. Så länge alla andra är nöjda och glada så är det bra. Men egentligen, om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig så jävla ensam, liten och hjälplös och skulle verkligen uppskatta lite omtanke som bara är ämnad för mig. Men tja, man kan ju inte få allt man vill ha. Och folk har  faktiskt sina egna liv och sig själva att tänka på! :)

Haha, nu när jag läser det här tycker jag att jag låter så jävla tragisk och patetisk som skriver det här.
Men det är ju faktiskt så jag känner, eller tjae 100 gånger värre kanske. Så det är därför jag bannemig ska publicera detta inlägget.

Förövrigt  så har jag glömt att skriva att jag är förvirrad till max också. Jag vet inte vad jag vill.
Och jag vill inte ta ett beslut som jag kommer att ångra sedan, när allt är försent.
Visst, jag lever bara en gång. Men jag vet inte om jag vågar att ta det steget, för jag verkligen ingen aning om hur det skulle sluta? Det skulle kunna bli bra men det skulle även kunna bli för-jävla-dåligt.
Så än så länge är jag feg och stannar kvar i det trygga med alla dessa tankar om vad som skulle vara bra för mig och inte.

Äsch.
Every rose has its thorn I guess!

Over and out!
/ emma

mental breakdown,

Sorry för uppehållet.
Men har bott i stan hela förra veckan utan internet och nu i helgen så har Johan vart här i helgen.
Så nu vet ni det.

Men men.
Nu ska jag somna till en film.

Bye!


jag behöver en paus från allt.


We're simply the best,

Hej!

Tänkte bara säga att jag har haft en riktigt världsbäst kväll med Jonna.
Gött att både kunna prata och skratta av sig på samma gång liksom.

Ville bara säga detta, för nu ska jag sova.
Bidde sent idag med.
Over and out!


En fin bild på oss från kvällen när vi skulle ut på krogen förförsta gången tillsammans.
Mer än 2 år sedan nu! Haha, och den kvällen kommer man aldrig glömma vill jag lova er!


Good Harry boy,

Måste bara säga att det gick jätte bra på Rehaben med Harry idag!
Sjukgymnasten berömde Harry jättemycket, hon tyckte han var jättesöt och hade bra psyke!
Och hon tror att jag bara behöver köpa ett 5 gångsskort, för han verkar återhämta sig väldigt fort.
Så det känns väldigt positivt! Men man ska ju inte räkna äpplena förens man har dom i korgen har man ju lärt sig.
Men hoppas kan man ju alltid göra, går ju ändå på ett x antal tusen igen :P

Mene, nu ska jag dricka kaffi!

Possen


Brooklyn I'm calling,

Brooklyn I'm calling to tell you I'm sorry. Well, I know that don't mean much now. But you were young and I was wrong, and I know this is just a song. Well I ain't asking for another go 'round. I just thought maybe you'd forgive me somehow.

And Andrea you said that I can't commit. And you told me to look for Georgia, and that's what I did. And honey you deserve a star, cause that's exactly what you are. And I hope your new lover is true. Cause those sad eyes, they weren't made for you.

And oh sweet Tess, I wish you the best with your debutantes and your suitors at this circus of your past. Oh honey it was you to bring me my first tune, and I thank you from the bottom of my heart. Even though you were doomed from the start.

Yeah to all of my friends, you stick by me again. And you say you ride this rusty train til it ends. Yeah cause I've been around the world just singing about a girl. Never once did you call me a fool. I hope someday to make it up to you.

To my mother to my father to my sister back home, and you know I want to tell you of those things that I've done. Oh, and I've not forgotten, yes and I think about you often. You say that you're proud every step of the way. And you know it keeps me going these days. These days.

Oh my Sally, I hold you so high. And I can't find the words, though I've tried, I've tried. And sometimes you're crazy and sometimes you save me. I wouldn't have had it any other way, and you know it keeps me going these days.


<3


I love playing with fire,

You guys!
Jag måste bara tipsa alla er Joan Jett och The Runaways älskare för en kalasbra film!
Har längtat som fan efter att få se den och har äntligen fått se den ikväll.
The Runaways heter filmen jag snackar om och bygger på den sanna historien om bandet och deras uppbrott.

Jag ger tummen upp för skådisarna (Kristen Stewart och Dakota Fanning gör strålande bra roller som Joan Jett och Cherie Currie), scenografin och självklart soundtracket som var riktigt bra!
Och jag gillar även att Joan Jett själv har suttit och övervakat filmen för att se till att så mycket som möjligt av storyn i filmen ska stämma överens med verkligheten.

Så jag rekomenderar denna filmen starkt eftersom den visar en viktig del ur rockens historia, speciellt tjejrocken!



The Runaways!


The weekend as I know it,

Hej på er!

Sitter här i soffan och mår illa som en gorilla. Har gjort det hela dagen och hela natten.
Men Mammi & Pappi lyckades ändå lura iväg mig och käka ute. Käkade grillad kyckligfilé med stekta primörer och vitlökssky. Det var kalas gott, men nu mår jag ännu mer illa än innan! :/
Men de går väl över förhoppningsvis!
Lite sammafattning av helgen dårå, kan även köra lite på torsdagen eftersom jag var ute då. Hah!

Torsdag: Tog bussen in till stan för att festa med de flesta av Jönkan boyz. Väl på bussen träffade jag en gammal arbetskamrat från VIP, har inte träffat henne sen jag slutade där. Så det var kul att prata och se vad båda gör nu för tiden och sådär :)
Väl inne i stan så kom jag hem till Jacob och Mannes nya crib. Dom har verkligen skaffat sig en kalas fin lya. Blev verkligen kär i planlösningen och sådär. Så den ska fan jag sno om dom bestämmer sig för att flytta! ;)
Men väl hemma hos killarna så blev jag presenterad för Jacobs jobbkompisar och alla var jättetrevliga! Vi var iallafall där i ett par timmar och snackade, lyssnade på musik och lät alkoholen flöda. Sen efter tio tiden någon gång så drog vi till Bongo! Redan där var jag mer än salongsberusad om man säger så! ;) Och bara för att det var ett tag sedan vi sågs, jag inte hade vart ute på nästan 2 månader och inte träffat Vigge på så länge så bestämmer sig Vigge för att supa mig underbordet. Vilket han gjorde BIG TIME! Så alla jag träffade och läser detta, så ursäktar jag mitt otroligt jobbiga beteende! Jag var högljud och jobbig som en duracelkanin, meeeen alla har haft karatefylla så ni ska väl inte säga nått! ;)
Sen bidde det lite missförstånd osv, så jag fick sova hemma hos Manne och Jagge!

Fredag: Vaknar upp vid sju av att Jagge ska till jobbet och jag mår lika bra som en döende sill. Men jag slänger på mig gårdagens kläder och sen sticker jag ner till stationen och tar tåget hem. Och fy fan, det var en riktigt bad walk of shame alltså! Jag måste ha sett riktigt schleten och hemsk ut, ahah! :D
När jag väl är hemma vid halv nio så lägger jag mig och sover i några timmar innan Mammi väcker mig. Sen sticker vi ganska så snabbt till stan och veterinären för att ge Harry vacination och ta bort hans stygn.
Sen åker vi hem igen och familjen sticker till Linköping och jag stannar hemma med dogsen och mår bajs.
Sen flera timmar senare så kommer familjen hem och då har jag myskväll med min lillasyrra. Vi kollar på filmerna Tretton och Sex and the City 2, käkar godis och pratar. Riktigt mys med andra ord! :) Sen så gick vi och sov.

Lördag: Går upp efter åtta, gör mig iordning och sen sticker jag till jobbet. Först var det lugnt och skönt på jobbet, men sen så brakade det löst ett litet tag! Men jag hade ugnarna och allt flöt ändå på ganska så bra :)
Sen när jkag slutade så åkte jag raka vägen hem och hade myskväll med mig själv och mina hundar. Tog det piano hela kvällen eftersom jag var trött efter jobb och sen skulle jag ändå vara fyllechaffis. Vilket jag var, så kom inte i säng förens ganska så sent.

Söndag: Vaknar upp innan åtta och försöker verkligen göra mig iordning innan jobbet. Men det går inte! Har legat vaken halva natten med frossa och har vart nära på att spy flera gånger. Sen mår jag kalas ialla på morgonen med. Så jag ringer till min chef och berättar hur det ligger till och hon tycker att jag ska vara hemma. Jag går och lägger mig med en gång och sover fram till klockan tre. Så tja, det var väl min dag det. Förutom att vi var och käka då. Men de gjorde nästan mer skada än nytta. För jag mår verkligen bajs nu :(

Imorgon är jag iallafall ledig och ska till veterinären igen. Men då ska Harry faktiskt börja med sin Rehab! Så det ska bli kul :) Annars vetetusan vad som händer imorgon?

Nu ska jag iallafall lägga mig och glo på en rulle med syrran tror jag!

Ha en trevlig kväll, för det kommer inte jag ha! :P

/ emma

RSS 2.0