long time no see,

Hej.
Jag suger på att uppdatera, jag vet det.
Men jag har fullt upp här hemma, fast ändå inte. Tror det är orken till att skriva som inte finns där egentligen.
Fast ändå så ligger jag varje kväll och tänker att "IMORRN, ja då ska jag skriva", men som sagt så blir det inte.

Livet flyter på iallafall..Deppigt att det är höst,fast ändå ganska så mysigt när man kan sitta inne med tända ljus och en kopp thé när man hör hur det blåser och regnar ute.

Ska skriva ett inlägg om Lucas snart, om hans vardag och alla hans framsteg. Mycket har börjat hända nu minsann. Mammas stora kille!

Nu ska jag städa, sen ska jag ut på stan och ta en lunch med Jennie.

Catch ya later

cross your fingers,

Jag ber till gud, alla änglar och andar.
SNÄLLA, INTE EN GÅNG TILL!!!

Jag är orolig och har magont..lite lipfärdig med....

Behövde bara skriva av mig, punkt.

sometimes life is boring,


Hellahej!

Sitter och dricker kaffe i min ensamhet här.
Lucas är på dagis, Harry sover efter en rask morgonpromenix och Helma sover som en stock hon med efter att ha vart ute hela natten(!!!?). Jävla katt, hon höll mig sömnlös, oroade mig så för henne, haha. Trodde aldrig jag skulle göra det.?

Nämen hon brukar aldrig vara ute så sent om kvällarna, hon kommer liksom alltid in när det börjar mörkna och bli kallt. Men inte igår som sagt, och jag bara såg hur hon antingen blev sönderfuckad av den fula hanen som stryker runt här och låg och led i en buske eller hur hon hade blivit överkörd eller typ fastnat i pollackernas renoveringsobjekt här på gatan..Jaja, hon kom in i morse när Johan skulle till jobb iallafall och hon har sovit sen dess, så de måste ha vart en hård natt!

Jag har typ inget att göra idag...Gjorde allt igår typ.
Bakade bullar, städade huset, planerade veckans matsedel (japp, jag kör på det från mån-fre här hemma. Är inne på 7:e veckan nu och de funkar greeeeat. Idag blire Hawai-kassler med ris ^^), veckohandlade och lagade middag samt lunch till idag.
Måste tvätta, men tvättstugan är upptagen såatteja.. Finns inte så mycket att göra idag.. Eller jag får nog ta och "plugga" lite!
Ska läsa en liten hemlig kurs, den verkar intressant, så ja det får jag nog ägna förmiddagen åt :)

Ciao!
 
Hade glömt bort hur jäkla söt & go hon var när hon var liten!
Nu är hon bara go typ ^^

världens sämsta hundägare,

Det är jag det. För jag har låtit min hund äta doggy torrfoder i några veckor nu...
MEN det är enbart för att han är så sjukt kräsen och vägrar äta nått annat typ! Grejen med Harry är att han går upp lätt i vikt, så jag måste ha ett fettsnålt foder alltså ett dietfoder, dessutom så kan han bara äta småbitar men om han äter för mycket dietfoder så blir hans päls matt och ful. Det blir ett litet dilemma alltså, finns ju inte så många dietfoder att välja mellan då..
Jag köpte royals dietfoder för småhundar ett väldigt bra tag, men tillslut vägrade han äta det helt och hållet. Även om jag blandade ut det.. Tillslut fick jag damp och köpte doggy eftersom jag vet att det är småbitar och vet ni.. Han äter det!
Det enda minuset är att han bajsar lite mer men det beror ju på kvallen, han kan ju inte tillgodo se sig detta fodret lika bra. Men annars så får det faktiskt funka ett tag framöver. Det är bara 10% fett i och sen typ 21% protein, i royals dietfoder är det typ 16% fett och 22% protein.. Så rent procentmässigt är det ju bra! Att det är mer spannmål än animaliskt fett & dylikt i får jag skita i ett tag :)

Och om man ska prata ur ekonomisk synvinkel..3kg av Royals dietfoder kostar ca 299:- och 3 kg doggy kostar 59:-, helt sjukt ju!

Förövrigt går det "bra" med lopperidet här hemma. Djuren kliar sig allt mindre och jag har letat efter både nytt bajs och loppor i pälsen men hittar faktiskt inget. Tror det bara är själva betten som kliar nu.
Vågade inte chansa på att det bara var igelkottsloppor så har behandlat efter kattloppa. Dvs med frontline comp & program vet. Detta ska vi nu ge dom 1 ggn i månaden i några månader framöver för att vara helt säker på att dom inte får tillbaka skiten detta året igen.
Har ju även städat väldigt noga här hemma, dammsugit, torkat golv & lisetr samt tvättat allt som dom har legat på eller som har nuddat golvet :P
 
Sååattejaa...

en helg med gamla bekantskaper,

Hellluu!

Har gosat ner mig i soffan efter lite plock här hemma samt ett bad av Harry. Lucas sover här brevid mig, han var helt slut efter fotograferingen han var på nu i förmiddags. Gick lite bättre än förra veckan, men, det är helt klart inte uppskattat med främmande människor som ska ta kort och försöka busa med honom. Men något bra kort hoppas jag på att det blev iaf=)

I helgen var jag ju som sagt i Mullet. Firade syrran med paket och så sminkade jag henne och drack litta vin med lillstumpan innan vi skulle ut på galej. Jag träffade meine flicks på lite middag nere på Kalles och där pratade vi om allt från bebisar till skvaller och hade det super trevligt & mysigt, har saknat er massa! <3  Carro kom efter ett par timmar & körde in mig & Jonna till stan. Vi körde på lite krogrunda och träffade på både gamla & nya bekantskaper. Vi drack gott och dansade som bara den. Lite tråkigt var det att det var mest smått folk ute, men ett möte av några gamla klasskompisar vägde upp det hela. Speciellt ett möte med Hampus. Jag typ hatade honom genom halva min skoltid, haha, men efter lite catch up och förklaring så fick jag förstående för hans beteende och efter att han bad om ursäkt så blev hela källen as kul! :D
Var verkligen så skönt att få träffa alla mina vänner och även känna igen folk och bara kunna hälsa på dom lite lätt sådär. DET HAR JAG SAKNAT här i h-stad! Att känna igen folk och bara kunna hälsa på dom ute på krogen eller bara på affären liksom.  Kommer iaf leva på den här fredagen lääänge :)

I lördags var jag lite bakis ett tag, eller ja mest trött och seg :)
Så tog det mest lugnt och njöt av att familjen uppvaktade Lucas liksom. Och sen på kvällen hade jag och min familj myskväll framför tv:n, jag låg självklart med huvudet i mammas famn. Haha, som den lilla mammagrisen jag är ^^

Nu ska jag kolla på true blood, hoppas Lucas sover länge så jag hinner se hela avsnittet! :)
 
Lägger upp några få bilder från i fredags, men orkar inte fixa så de ligger rätt eller är rätt storlek.
Enjoy!
 
 
 
 
 

RSS 2.0