Bandagering!

Hejsan hej!
Sitter i skolan nu och väntar på att få lite kvällsmaut i magen, tror det var äckligt idag dock så det får bli några frallor istället. Inte nyttigt direkt, men gott =)
Idag i skolan har jag bara haft 2 timmars historia och sen 2 timmars djurvård. Helt okej faktiskt! Och på djurvården idag fick vi läsa och lära oss om sårvård och bandagering. Så vet jag hur man ska fixa såren och hur man ska bandagera. Fick öva på både stor och liten hund, mycket svårare att göra det på en liten hund kan jag säga er ^^
Sen efter maten ska jag ta Balder på en promenix och sen ska jag och Becha ha Harry potter maraton, haha! Hon hatar Harry Potter filmerna, medans jag tycker dom är skit bra! Visst, tyck att jag är barnslig. Men jag gillar den sortens filmer, fast dock slår inget Sagan om ringen filmerna :D

Helgen var annars kanoners!
Krogrunda i fredags som ni kunde läsa om. Mycket alkohol och massor av vänner, vilket är nästan det bästa i världen! :D haha.
Och sen i lördags lekte jag och David och Jonna. Hyrde film och käkade och drack lite gotte. Haha det var riktigt kul det med! :D
Sen i söndags var det lite familytime innan jag skulle åka tillbaka hit, till tenhult. Det var trevligt det med : )

I veckan blir det till att åka in till stan imorgon och fixa saker. Mullsjö på onsdag, måste ju till klubben, torsdag blir det plugg och fredag blir det nog till att kanske ta nån liten öl på bongo, jag har visserligen inte råd. Men en liten öl kan man ju ha råd med! ;)

Meeeen nu ska jag käka mat! :D

Schleeeeeeeeeeeten idag!

Hallå på er! Sitter här och precis matat min hund med ett äpple, haha sötnos.
Har typ bara suttit vid datorn idag och kollat på film, har inte orkat nått annat, lite för bakis idag.Jobbigt värre,buääää.

Kvällen igår var riktigt rolig annars. Eller ja, förutom när jag skulle åka hem då hände det lite skit.Men det ska vi inte gå in på :).
Japp, igår åkte jag och PJ in till Bongo rätt tidigt, var liksom där vid kvart över sju (det öppnar sju )och det var redan då precis knöka fullt. Men som tur var så hittade vi ett bord som vi kunde sätta oss vid och sätta igång med att dricka. Sen så kom Rob med :) När vi hade vart där ett tag bestämde vi oss sen för att gå till Amor för att hälsa på Carro, Malin,Sandra och Petra, vilket vi gjorde då. Haha fan vad kul det var när vi gick dit, Rob tappa byxorna när han pissade och stod där med sin lilla sjärt i vädret och skrek på PJ efter hjälp, HAHA. Sen så tappade han sin öl med, klant ^^.
På amor var det också rätt fullt, träffade massa folk där bla gamla klasskompisar som typ Lill-Robin, han fyllde 18 igår, den lillen :).
När vi hade vart där ett tag bestämde vi oss för att dra vidare till Waffies och dra ett par shotbrickor och käka chilinötter. Haha han den vakten är så jävla skön; "Brillsnyggingen med kortkort!"
Man kan ju säga som så att shottarna gjorde sitt ^^ Sen på Waffies träffade jag Nicke och Ossy med. Grymt längesedan jag träffade dom, så det var skit kul. När vi hade vart på Waffies ett tag bestämde jag, PJ,Rob och Nicke att vi skulle till centrum och dansa kängdans, var bara Nicke som hade kängor  plus att han försvann sen så det gick inte så bra, haha! :D
Väl inne på centrum beställde PJ en as god drink till oss två och sen gick vi ner till alla grabbarna, dvs David,Rickard,Rasmus,Simon,Sebbe,Max och massa andra. Och så dansade vi som satan. Sen försvann Jonna och Rob och jag var tvungen att va med Simon-taffsarN! FY FAN säger jag bara för den mannen, haha!:D
Som tur var så hittade jag David och Max, och vi bestämde oss för att dra till Waffies igen och dra en öl. Och då träffade jag Emil! :D Så sjukt längesen jag träffade den mannen, var svin kul att träffa han igen och tjöta. Dock var han väl inte i så bra skick om man säger så. . Men men sen ringde PJ och sa att jag skulle möte henne så vi kunde ta nattbussen hem, vilket vi gjorde. Men medans vi väntade på bussen så satt det en as full punkare med en Amstaff där. Och den var så himla osäker och orolig. Så jag vart bara tvungen att prata med honom. Och det visade sig att det var hans kompis hund, men vem fan lämnar bort sin hund till en fullpunkare som inte ens kan stå på benen!? :O
Jag var så arg och jag mådde så dåligt för hundens skull, den hade det inte bra. Det är en ju en sån hund man kommer få läsa om i tidningarna - "KAMPhund attackerade 2 åring", eller dylikt. Men men jag gav killen några goda råd och han verkade lyssna. Men han har nog glömt det tills idag dessvärre.
Uuuh, mår bajs idag. Blev en rätt rejäl krogrunda om man säger så.
Tack för kvällen PJ :) <3

Idag ska jag antingen leka med PJ eller med David och kolla på film. Ska bli najs :)
Men nu ska jag äta nått! POSS!

Ännu en fin höstdag.

Hej på er!
Sitter och lyssnar på social distortion, Mike Ness är en riktigt bra sångare och jävligt snygg dessutom! ^^
Ja, idag har det verkligen vart ännu en fin höstdag! Har kännts som vår nästan för att solen har vart så stark och varm. Jag gillar egentligen inte hösten, men detta vädret kan jag gå med på och färgerna på löven. Så fint nu när träden skiftar i rött,gult och grönt - så färgglatt och fint! Känns nästan som man är med i en tecknad serie, haha!

Men idag så har jag vart rätt duktig faktiskt. Dammsugit och småplockat i hela huset och tvättat två tvättar och sen vart ute på en hyffsat lång promenad med hundarna med, eller alltså jag har ju gått mer med dom med en av svängarna var längre än vanligt.
Sen när jag hade gjort allt det där så bestämde jag mig för att gå upp till Isabelle, Ellie och Hessa. Eftersom vädret var så fint så passade vi på att gå och uträtta några ärenden, eller ja Isabelle då. Så det blev en jäklans lång promenad på köpet, men det var rätt okej ändå. Både Isabelle, Jag och Hessa kan behöva röra på oss lite, och medans vi fick runt halva mullsjö i flera timmar så låg Ellie och sov så lugnt och fint i sin vagn.
När vi tillsist kom hem till Isabelle igen så vaknade lillan till liv och ville äta och byta blöja och så kom Jossan precis med och hälsade på med fina presenter och allt.
Haha, Ellie kan konsten att härma Ice age ungens miner föresten, håller på att dö varje gång av skratt när hon gör det och Jossan lyckades att fånga det på bild med, haha! :D

Idag ringde David med och undrade om jag skulle ut imorgon så vi kunde träffas. Vilket jag tror jag ska tack vare Jonna och hennes påg :) Vi tre är das alkolister for real. Haha snygg mening det blev, svenska, tyska och lite engelska! ^^

Men nu orkar jag inte skriva mer. CIAO!

Home in shitlake!

Hej!
Sitter här och lyssnar på musik och pratar lite med Kajsa. Kom precis hem från brukshundsklubben med Balder. Det gick sådär idag faktiskt, han var rätt okoncentrerad och hetsig av sig. Fast när vi fick pröva på agilityhinder så gick det jätte bra och han tyckte det var kanon kul! :)
Ska nog gå en kurs i agility i vår, får se hur det kommer att utvecklas. Han kanske kommer hata det eller kanske bli så bra att man kan tävla i det. Hoppas! ^^

Idag åkte jag hem till Mullsjö tidigt, orkade inte gå veckan ut. Kan inte sova på nätterna för min hosta och ville vara hemma lite.Jag trodde tåget skulle vara rätt folktomt, men det var rätt fullt och så kom det på 2 han-hundar med, WIHO!
Den ena satte sig i fel vagn men den andra kom ju på i samma som den jag och Balder satt i. En kvinna med en riktigt bråksugen hane. Men det gick bra, vi båda löste situationen jätte bra så vi slapp bråk. Skönt med människor som vet hur det är med bråksugna hanhundar. Hatar verkligen sånna som inte förstår sig på detta, det ligger i deras natur att vara aggresiv mot andra hanhundar, visst vissa klarar ju av att få bort den från sina hundar-vilket är kanon bra, verkligen!
Men andra, typ marioteten får inte det. Som jag. Men så är det och den är sån hunden är liksom. Men men . .

Sen när jag vart hemma en stund så tog jag med mig Dino upp till Isabelle dels för att jag vill umgås lite med han med och dels för att jag inte litar ett dugg på Balder när det gäller barn.
Isabelle hade precis sålt Diezel så Hessa fick duga att leka med och det gick jätte bra. Dino blev rätt småkåt på henne om man säger så, haha!
Jag och Isabelle däremot drack kaffe och pratade skit och sen var vi ute och gick med hundarna och Ellie i vagnen, det var skönt i det fina vädret vi fick idag :)

Mjaa . .  Imorgon ska jag upp tidigt och städa huset lite och tvätta, bäst att passa på att göra det när man ändå är hemma liksom :) Sen ska jag nog upp till Isabelle med, man saknar ju henne i skolan. Så man får umgås så mycket som möjligt med henne när båda kan.

Nu ska jag käka glass :D



Tänk alla famnar jag lämnat - av längtan till dig.
För jag trodde att du fanns och väntade mig.

Angel's wings

Hej hej.Hemskt mycket hej!
Sitter här i skolan en sväng och lyssnar på musik och kollar runt lite.

Ehm. .
I kväll har jag tränat Balder lite på fotbollsplanen, han kan göra rätt mycket för lite godis ^^ Sen så har vi vart ute med Naimi och Tess med och sen har vi gjort lite inbrott i skolans växthus,stölden blev tomater och paprika. Haha!

Annars idag har jag haft skola, typ klassråd och historia.Helt okej :)
Och sen så tog jag ledigt 2 timmar från djurvården för jag åkte in till staden med Naimi och fixade ett nytt legg, det kommer dock dröja 1 vecka innan det blir färdigt.Så förhoppningsvis funkar mitt pass denna helgen med,
Sen efter att jag hade vart och fixat det så drog jag och Naimi och käkade på en as mysig pizzeria som hette Pizzeria Cactus, det var trevlig personal,billigt och man fick mycket mat :D Så gå dit ;)
Sen när vi hade käkat drog vi till Glenn och så fixade vi till mina tatueringar, det var lika najs som vanligt ^^
Naimi visade mer grimaser än mig, haha! :D
Men nu är mina små fåglar äntligen färdiga, så nu blir det armen nästa! :D Ska göra half sleave än så länge iallafall, med massa old school då :)
Längtar! Är helt besatt av att göra nya nu. Haha!

Helgen då.
Fredagen var slapp, var ju sjuk. Men det var najs att vara hemma och mysa med familjen :)

Lördagen var inte lika slapp om man säger så! Det var inflyttningsfest hos Jonna och Rob. Jag och Kajsa drog dit vid 18 tiden ungefär i deras fina och nystädade lya, och så började alla dricka. Jag är fan mästare på att blanda Mojito, så jag lärde kajsa med! :D
Sen så kom Samme, Henke, Sandra Moberg, My (gräsklipparN-HAHAH Roberts kommentar), Mange,Phille, Alsed, och Jocke.
Först till en början vart det faktiskt rätt roligt! Fast jag ogillar vissa personer.
Jag ochJonna och Peffe står i hallen och snackar och så kommer Joakim till oss och säger "ehm, dom typ... bråkar där inne, robert och samme"
Så vi går innan i vardagsrummet, och Robert står och skriker att Samme ska ut från lägenheten.
Sen började dom slåss.
Sen så tog Robert Sammes mössa och då fick Henke sneryck så han hoppade på Rob och sen föll dom ner i backen rakt cd-spelaren så musiken tystnade (pinsam tystnad och massa stön). Och så hoppade Mange och Samme på och hjälpte till att döda Rob. Robert fick ut dom iallafall tillslut men sen hoppade dom in igenom fönstret igen och då vart det fight igen ! Jag förskte dra bort Mange, men han slog till mig, så jag fick ett litet sår i tinningen, buuuu! :D MEN SEN så kom JERRY! Och han bara tog Mange runt halsen med ett enda grepp och bara fick ut dom ur lägenheten, dom blev som hundvalpar. Så jävla gött vare! Men allt hade vart deras fel. Samme hade hånglat med gräsklipparN och robert hade skämtat och sagt att han gärna fick låna vårt sovrum. Då började samme kaxa. Jaja, sen såhade vi det astrevligt! Sjöng sången om bråk-Robert, Patt-Jonna,hunk-Jocke, Rump-Emma, krull-kajsa och möss-peffe! Så jävla kul! DÄR MISSADE DU NÅTT SARA! :O
Sen drog vi till Kalles och påvägen vare några äckelgubbar som stötte på mig och Jonna,uuh. Men sen satt vi där och drack cider som man vart röd i tungan av och ssen gick vi till jonna igen. Alla vart hungriga, så det vart halvvarma pommes med dipp.HAHAHA, vi satte hela plåten på bordet och alla satt och åt med grillspettspinnar ! :D
Sen tog Jonna sönder sin gitarr med! HAHHAHAHHAHAHHAHAH! :D
KOMMER AAAALDRIG GLÖMMA DET! :D ROLIGASTE PARTYMINNET EVER! :D
Sen så gick jag,kajsa och jocke hem och så var den kvällen slut ^^.
Tack Patt-Jonna och Bråk-Rob för en trevlig kväll hos er :D
Mycket skratt och musik!

Söndagen vart det matshopping till mig och en ny mobil :)

Men nu ska jag gå upp till mitt rum. PUSS!

Åhåååå . ..

Hej :)
Sitter hemma hos Mammi och Pappi nu. Så jävla skönt att vara hemma och bara ta det lugnt.Är ju sjuk med. Trodde faktiskt det skulle bli min första vita helg på ett par månader, men kan ju inte svika Jonna ;)
Särskilt inte efter att jag såg våra sexiga bilder från våran krogkväll förra helgen, hahah!
Måste bli fler sånna bilder!
Jag har vart skit duktig denna veckan, trotts feber och massa sjukdom så har jag gått på varenda lektion denna veckan. Började ett par nya ämnen, så ville vara med på första lektionen.
Men jag kommer helt klart vara hemma nästa vecka nån dag.

Hmm i skolan har det väl inte hänt något speciellt direkt. Bara plugg och lite lek med mina vännor och så har ju Balder fått leka med sina vännor med :).
I går var jag med Linn och Naimi i stan föresten, det var jätte trevligt. Jag själv hittade ett par toppar,några trosor och ett par öronhängen typ.
Sen så käkade vi med. Jag käkade kyckling men Naimi käkade grekisk sallad.

Innan så var jag kanon sugen på glass och åkte med Mamma till affären och köpte det. Men nu vart jag avsugen på det. Inte kul alls.No no.

Nej nu ska jag gå och snyta mig och gosa med Dino :)

Sjuuuuuuuuuk!

Hallå folket!
Sitter i skolans datasal en sväng, hade så grymt tråkigt så kände att jag kunde kolla lite på det stora internätet.
Usch, är så fett förkyld. Orkar verkligen inte vara i skolan, men det är ju första veckan, så jag måste.
Sen ska ju Jonna ha fest på lördag hemma hos sig ,och på lördag och söndag skulle jag vara funktionär på vallningscupen för unghundar, men vet inte om jag orkar gå på nått av det. Vilket SUGER!

Haha min gentik lärare är sjuk, btw!
- Tror du på himlen Kjell? frågar Carro
- Hmm, om det nu finns en himmel så lär ju inte jag komma dit.
(Nä, tror jag det, om man dödar ekorrar och stoppar upp dom och gör "lite sjuka saker på sin fritid").

Sen idag så hörde Robin av sig förförsta gången på typ flera månader.
Saknar faktiskt den mannen ett slag. Vi har ju haft en hel del skoj tillsammans. Får se om vi kommer ses igen nån gång, kompis :)

Naaaawe, Joakim saknar mig lite. Haha, han är sån bög! ^^

Hade balmöte i skolan idag. Skulle egentligen gått med Josef på balen, men nu vill inte han det pga sin nya flickvän.
Så måste hitta en ny kavaljer. Nån som vill? :D

Neeej, nu ska jag gå och kolla på film med Rebecha igen ^^
Pusspåer!

Helgen

är snart över . . ..  För den här gången!
Men den har varit skitbra verkligen! :D

I fredags stack jag till Jonna, så hon, jag och Robert förfestade hemma hos dom lite innan vi åkte in till stan.
Vi drog in till Bongo direkt och det var verkligen knöka fullt! Men efter vi hade beställt vad vi ville ha (jag tog mojito, Sebbe är svin bra på att blanda dom) så som tur var så hittade vi David och Max i vimmlet, så vi satte oss där och pratade och hade det trevligt. Träffade massa annat folk med för den delen, typ Jon och hans kompisar, Petter med vänner och sen Nicke och Mirre och Jocke så klart!
När vi hade vart på Bongo ett tag så bestämde vi oss för att dra till Centrum och dansa lite, men det var bara massa utlänningar där. Så jag, David och Max drog till waffies och tog några öl och sen stack vi till Amor med och drog nog någon drink där innan vi stack till Centrum igen, där vi träffade Elin med vänner =).
Ja, det vart ett jävla massa springade fram och tillbaka mellan alla krogar om man säger så. Men kvällen var väldans trevlig, träffade ju massa folk :).

I lördags så åkte jag, sara och kajsa in till stan och shoppade bebis saker till Isabelle och Jonas lill tjej.
Vi gick fan runt i alla tänkbara affärer för att hitta dom perfekta sakerna, vilket vi gjorde efter typ 5 timmar på A6.
När vi hade hittat allt åkte vi hem till Kajsa och gjorde iordning det hela och sen la vi oss och kollade på film och hade myskväll. Såg först nån engelsk skit dålig film och sen heart breakers. Sen så skulle vi kolla på P.S I love you. Men Kajsa somna så jag fick se den själv, men de var väl tur det. Grät som bara den! Bästa filmen ever alltså! SE DEN ALLA MÄNNISKOR! :)

I dag, söndags så fixade vi oss alla iordning oss och sen så gick vi ner till Issa med presenten. Och det vart väldigt uppskattat vill jag lova :) Men herregud säger jag bara, vilken otroligt söt unge dom har fått! Helt underbar alltså! :D
Längtar tills nästa gång jag får se henne, den lilla goingen! :)

Men men nu ska jag snart åka hem till Tenhult. Uuuh!
Skolan börjar imorgon, fy fan!


Det är verkligen över nu . . ..

Som ni såg innan, så skrev jag att jag och Lasse hade värsta kanon grälet, men nu är det över.
Inte bara bråket, utan allt! Han sa att han tyckte det var bäst att vi sa upp kontakten helt och hållet, föralltid.
Alltså, det känns rätt konstigt, känns fan redan tomt. Inte för att det var i går vi sågs direkt. Men nu när jag vet att vi aldrig kommer prata något mer med varandra eller ses, så jaa, känns det konstigt.
Det är snart 4 år sedan vi skrev förförsta gången på msn, Robin min bästa kompis pojkvän som bodde i Varberg skulle försöka "fixa ihop oss". Det tog 10 månader innan vi sågs förförsta gången, men det vart inget mellan oss då, blev tillsammans med Benjamin deras gemensamma kompis istället en tid senare. Men det varade bara 1 månad. Fast vi höll kontaken endå och blev skit bra vänner.
Efter det att jag och Benne gjorde slut började Lasse och jag skriva på msn jätte mycket och jag blev typ betuttad i han över msn. Men det var inte förens nyårsafton 05/06 som jag verkligen vart förälskad i han. Kommer aldrig glömma vårt snöbollskrig, haha.
Och efter den nyårsaftonen fortsatte det bara, jag vart kärare och vi sågs och hade det trevligt, men han dissade mig direkt efteråt varje gång och jag blev ju jämt helt förstörd och ledsen. Och så var det i 2 år typ, visst jag träffade andra under tiden men det höll ju aldrig för jag jämnförde alla med honom och tyckte han var såååå mycket bättre än dom. Och det ledde till att jag sket i mina små flingar och började ägna mer tid åt Lars, men så började allt om igen. Jag blev ännu mer förälskad  -jag blev olyckligt förälskad. Over and over again.
Det var inte förens i början av detta året som det blev riktigt komplicerad. Jag var fortfarande kär i Lars men sen vart jag lite småkär i Benjamin. Dom har det den andra inte har liksom. Och så började dom bråka om mig och ställde ultimatum att jag skulle välja någon av dem. Jag valde förstårs Lasse, det har ju alltid vart han och jag och nu när han verkligen vill ha mig, ja då kommer det funka-tänkte jag. Men det sket sig igen och Benjamin blev ju förbannad för att jag valde Lars som inte ens försökte.
Men nu i våras då hände det verkligen saker mellan mig och Lars. Och det fortsatte hela sommaren. Vi har setts hela denna sommaren typ, jag har vart hos han i ett par dagar och han hos mig. Det var helt underbart! Vi hade så kul tillsammans och han förändrades verkligen en hel del. Han vågade uttrycka sig lite mer. Han skickade gulliga sms och han var bara allmänt gullig mot mig. Men sen var det nått som hände. Antar att det beror på att hans skola började nere i Blekinge igen och att jag flyttade till Tenhult typ. Det måste vart bovarna i dramat. För vi har inte kunnat ses och då har det fått bli msn och telefon som har fått gälla, men det har inte funkat, så det har blivit en massa småtjaffs hela tiden.
Men vi har ändå blivit sams hela tiden och fattat att allt har berott på att vi har saknat varandra.
Men i kväll tog det slut föralltid.
4 år av dagligt prat och 3 år av "on & off förhållande" sätter sina spår, och med tanke på att denna sommaren var så himla mysig, gör det det hela lite ännu jobbigare.
Men jag ska verkligen försöka komma över honom och allt detta nu, så nu ska han bort från min msn lista och min mobil! Jag behöver det, han med förmodligen eftersom det var han som tog detta beslutet.
Men det känns lite jobbigt just nu - och konstigt.
Kan ni tänka er Emma utan Lars i sina tankar och i sin närvaro liksom? Tror inte ni kan det, inte ni som känner mig iallafall.
Men life goes on, det finns ju faktiskt andra killar ute i världen, även om det kanske inte känns så just nu :)
Plus detta med Dinos hjärta, det gör min så jävla orolig.
Och nått jag sitter och tänker på med är att jag är ju ledsen över detta, men undra hur han känner och tänker. Undra om han är helt oberörd och inte bryr sig alls, det känns som det är så?Och så sitter jag och skriver ett patetiskt blogginlägg om det.
Nej fy fan rent ut sagt, jag behöver verkligen alkohol mer än någonting annat imorgon, för jag mår verkligen inte bra! 






Det är över nu.
Men jag kommer ihåg alla
stunder med dig
Dom är över nu .

Oh mama!

Hej !
Sitter och lyssnar igenom en cd jag köpte på konsum idag. "Partytime!" heter den, massa gamla låtar på som man kan sjunga med i på fyllan typ. Ska ta med mig den till Jonna imorgon, så vi kan dricka och sjunga som ett par alkisar. Fan har längtat efter denna fredagen. Känner att jag börjar bli helgalkohlist igen :D
Föresten så jobbade jag idag, Karin ringde och hade akut behov av en inhoppare så jag fick hoppa in 17-22.15, helt okej :) Fast jäävligt stressigt var det idag.
Men om det inte hade vart för att jag hade jobbat så hade jag aldrig fått se Isabelle och Jonas lilla dotter på bild, så himla söt var hon! Pappa upp i dagen, lilla Ellie :)
Och pappa var stolt som en tupp när han berättade om henne, hon vägde runt 3190 gr och var 51 cm lång och var jätte lugn och snäll :)
Längtar tills jag får se den lilla gullungen i verkligheten!

Idag har Dino vart hos veterinären och dragit ut 6 valptänder som inte har velat lossna innan, så han har vart ner sövd och hela faderullan. Så han mår jätte dåligt nu, har ont i munnen,mår illa och är uttorkad. Men har försökt få i han lite vätska iallafall.
Men det hemskaste var att veterinären hittade blåsljud på hans hjärta, så vi fick en remiss till en annan veterinär.
Hoppas verkligen inte det är nått allvarligt! Då dör jag fan rent ut sagt!


Yeeeey, har världens kanon gräl med Lasse just nu. HELT UNDERBART! :D
Han ser mig som en som spelar ett spel och jag ser han som känslokall. Undra vem som har mest "rätt " ? :O


These days - Nico

Hejsan!
Sitter och lyssnar på Nico (kvinnan med rösten ni vet?), pratar med lite folk på msn och är lite småfrusen av mig.
Regnade idag när jag var och tränade med Balder på brukshundsklubben, så man vart ju lite små blöt och kall. Meeen, jag ska ta mig en kopp thé och sätta på nån film snart och mysa för mig själv =).
Förövrigt så gick det kanon bra med träningen idag med. Är så jävla stolt över min hund faktiskt! Visst, han är fortfarande dragig. Men han söker väldigt mycket kontakt med mig och tycker det är kul och träna. Fast nästa vecka kunde vi bara träna 1 timme för stället var uthyrt, lite små tråkigt dock.
När jag ändå är inne på hund. Nästa helg ska jag vara funktionär på vallningscupen för unghundar i två dagar. Kommer bli skit kul! Har alltid vart intresserad av vallning och alla komandon och sånt man använder. Plus det kommer ju vara massa bordercollies där med. Är faktiskt inne på att skaffa en renrasig BC om jag hittar en trefärgad med blåögon vill säga. Älskar dom :)
Men men . .
Idag har jag annars bara vart hemma och tagit det lugnt och sen lekt lite med Joakim.
Först när han kom hem till mig vart han rätt utskälld av Balder (vilket ni kan fatta, främling + kille, liksom), men sen så tog vi båda hundarna på en promenad och släppte dom lite i skogen så dom fick leka i skogen, då slappnade Balder av och ville leka med Joakim till och med.
När vi väl var inne så fjäskade båda hundarna för Joakim som bara den, dom var verkligen som små 7 åriga barn typ och gjorde till sig jätte mycket, haha!
Fast Jocke och Dino blev mest kompisar :P
Sen när Jocke gick hem, åkte Mamma och jag och köpte träningsgodis till Balder och så åkte jag och lämnade ett "Grattis till Dottern"- kort hos Isabelle och Jonas (för er som har missat så fick Isabelle sin dotter natten tills idag) så jag hoppas dom blir glada för det! :)

Imorgon ska jag till veterinären med mamma och Dino. Dino ska sövas och få massa valptänder utdragna. Hoppas att det går bra <3 .
Sen på fredag blir det Bongo igen med Jonna & co :D .
Och på lördag blir det hel dag med Kajsa & Sara :) . Längesedan alla vi tre umgicks faktiskt, så det är på tiden.

Men nu ska jag som skrivet göra mig en kopp thé :)

VATTNET HAR GÅTT! :D

Yes, ideed! Isabelles vatten har gått!
Fick ett sms av henne och var tvungen att ringa upp henne för min mobil var slut på pengar.
Händelseförloppet i hennes egna ord "Jag vaknade och gick ut med hundarna, när vi hade gått en bit så trodde jag att jag hade kissat på mig så jag gick hem. Men jag fattade att det var vattnet som gick, för det kom massa mer. Så nu sitter jag i bilen och ska på undersökning, för att se om det är vattent då. Men det tror jag :)"

FY FAN VAD JAG ÄR GLAD OCH EXALTERAD JUST NU! :D
Äntligen är Isabelles och Jonas lilla kärleks baby påväg ut :)
LYCKA TILL PÅ FÖRLOSSNINGEN OCH ALLT! <3


Toto - Africa

Hallå på er i spöregnet!
Sitter och lyssnar på musik och väntar på att Mamma ska göra Pitta, en svin god serbisk maträtt :D
Sen ska jag och Balder åka till Tenhult, bah. Orkar inte. Vill vara hemma med Mamma och Pappa, haha! :)
Men jag behöver plugga, så det är ju bara att sätta sig på tåget och åka dit.

Igår då. . . Ja, det började med att Kajsa kom hem till mig och så fixade vi oss i ordning och lyssnade på musik,shottade jägermeister och rökte vattenpipa :) Sen fick vi en helt ny flaska med Baileys av Mamma med. Tycker egentligen inte om det, men det var faktiskt gott om man blandade med mjölk och is.
Sen så åkte vi in till stan och på tåget träffade vi Sanna och inne i stan träffade vi Jonna och Robert, så vi stack till Bongo och vi han dit i lagom tid till Happy Hour:en, fan vad vi drack haha! :D
När vi hade vart där ett tag så kom Wille, as skön kille, världens mysigaste faktiskt och hans flickvän och joinade oss. Sen kom det fler människor, men kommer inte ihåg namnen på dom.
Vi hade det verkligen skit trevligt och tjötade på om allt möjligt, sen så när vi satt och höll på och hade det trevligt så gick Rob fram till en kille från Mullsjö och sa att jag ville att han skulle sitta vid oss och att jag tyckte han var skit snygg och sånt.Höll på att skämmas ihjäl! Men han Joakim som han heter kom och satte sig vid oss och vi började tjöta på som satan, han var faktiskt verkligen skit trevlig :) Men sen kom hans tjuriga ex och hämtade honom och förstörde allt det trevliga, hoho! Sen så när vi skulle åka hem så handlade vi på Chikki-mama som vanligt och åt innan vi skulle åka med nattbussen hem. OCH på nattbussen satt Joakim, så han satte sig brevid mig och så började vi tjöta och så skulle jag och hans killkompis och Jonna och Rob först gå på efterfest hos en kille, men han och hans tjej hade gjort slut precis så han var ju inte så munter, så alla gick hem. Utan jag och Jocke, vi var ute och gick en natt promenad och pratade och hade det trevligt :) Men sen vart det så sent och kallt, så vi tyckte det var bäst att sticka hem och sova.
Men kvällen var faktiskt kanon trevlig! Haha och våran allas Kajsa syndade :D Löv jooo görl !

Och idag har jag bara haft ont i magen, mått illa och frusit. Har inte vart bakis nånting, tror det måste bero på kyckligen typ.
Och åååh, idag så åt Dino upp Balders gonne! Så jävla groteskt äckligt! :D
Men men påtal om Balder, så är det dags för honom att gå ut :)



It's gonna take a lot to drag me away from you .
There's nothing that a hundred men or more could ever do!

and who are you?

Hallå hallå!
Kunde inte sova, så satte mig här och satte på lite avslappnande musik och pratar med Lars typ.

Kom hem typ för en halvtimme sedan från Isabelle. Var verkligen kanon trevligt! :)
Först kom Josefine och Kajsa hem till mig och så for vi till affären och handlade lite taco tillbehör, godis och cider typ.
Sen så for vi hem till Isabelle och satte i gång att hacka grönsaker och steka köttfärs och lite soya protein färs typ?
Men men, sen så åt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, eller typ mest skvaller, nyheter, gamla minnen och bebis saker med och så åt vi oss kanon feta och mätta :D
Och för att vi inte skulle känna oss för feta, så tog vi Issas och Jonas hundar på en liten promenix med, så att vi kunde bränna några små kalorier. Fast sen när vi kom in så tryckte vi i oss massa godis istället,så dom bortbrända kalorierna var ju som bort blåsta igen, så vi vart väl rätt feta igen ^^
Sen kom Challe förbi en stund med och hon hade en rätt smaskig nyhet att berätta för oss och alla vart rätt chockade om man säger så, haha.
Jag säger bara lycka till på måndag till två vissa människor :)
Fan, kan inte fatta att det förmodligen var den sista gången man såg Isabelle som den "vanliga" tjejen Isabelle liksom. Fast med ovanligt stor mage då! ;) Fast snart blir hon Mamma (och Jonas pappa då, haha) och jag önskar verkligen att förlossningen och allt kommer att gå bra! Längtar tills att få se eran bebis :)
Men men och sen när kvällen började gå mot sitt slut så började jag och Josefine, sakta men säkert vandra hem till våra små villor ute i skogen. Jag uppskattade verkligen den promenaden hem, kändes verkligen så skönt att bara gå och prata med henne. Kändes som det var hon och jag igen, som på den "gamla goda tiden".Kändes som vi bara kunde prata på om allt, skratta åt sånna sjuka saker som bara vi skrattade åt och som om alla andra vänner och människor var oviktiga eller vad man ska säga. Saknar faktiskt dig, kiddo :)

Tomorrow vad händer dååååå?
Jo, blir någ till att åka in till Jönköping och handla lite små saker imorgon bitti och möta upp Kajsa och fixa lite alkohol. Så vi kan förfesta lite hemma hos mig innan vi sticker ut på krogen imorgon. Blir nog Bongo :) 
Sen på söndag blir det Tenhult igen. Bah. Är redan trött på det efter 2 veckor, haha. Hur ska jag klara 1 fucking år? :D
Får väl hoppas på att det kommer en vacker prins med en vit springare och hämtar mig! :D

Men men nu ska jag sova i min vattensäng,äntligen! Wiiiho! 


         
I've got holes in my jeans.
But what's worse they're in my head too..
I'm so tired with my holes
And I'm so sorry, I 've got you involved.

In flames - Only for the weak

Hej alla barn!
Sitter hemma i Mullsjö nu och lyssnar på musik och tar det lungt. Kom hem tidigt idag från Tenhult, vilket är skönt :)
Struntade i ett matteprov jag skulle ha idag i ekvationer, fattade inte ett piss faktiskt, så det var därför. Ska göra det nästa vecka istället :)

Igår hände det grejer på internatet vill jag lova! ;)
Min roomie Becha, var nere i skolans datasal och jag låg på vårat rum med min lilla jycke och kollade på nån kärleksfilm och precis när jag råka slummra till så började det pipa som fan, så jag flög ju upp 3 m över sängen och kollade mig omkring.Tog några sekunder innan jag fattade att det var brandalarmet, så jag tog och kopplade Balder och gick upp på uppevåningen. Kände i hallen att det luktade skumt, så jag tänkte om nån hade bränt sina bröd i rosten, men det var ingen i köket. Precis innan jag gick ut, så kom några ettor uppspringade och frågade;
-hur man stänger man av brandalarmet?
- Det går inte, för det går direkt till brandkåren, vadå är det ni som har satt på det?
- Mhmmm . .
Sen när jag gick ut så var fan halva internatet ute så jag gick och pratade med Ellinor och Sanna och sen kom brandkåren och flickorna fick visa sitt rum. Och det visade sig att dom hade haft massa ljus tända och sådär. Som tur var så hände inget allvarligt. Men dom kommer ju få hosta upp minst 2000:- :D Plus att Micke tog kort och filmade dom med brandkåren, och det ska väl han förmodligen klippa ihop till en liten film så det kommer att visas på skördefesten. Haha! :D
Sen efter allt detta hade hänt, så gjorde jag thé och så låg jag och Becha och kollade på True Romance, det är seriöst den bästa Quentin Tarantion filmen ever. Älskar verkligen den <3
Och seeeen när vi skulle sova, så drabbades jag av ett akutskratt anfall och det smittade ju av sig till Becha och jag överdriver inte när jag säger att vi låg och garva i minst 15-20 minuter, åt ingenting egentligen! :D
Men kul var det och ont i magen fick jag med! ;) HAHA!

Ikväll, så ska det bli lite tacokväll med tjejerna hemma hos Isabelle, om inte bebben som sagt hinner att ploppa ut innan dess som sagt, men jag tycker den kan vänta tills imorgon :)
Sen imorgon blir det nog som sagt lite ölpimplande. Nån också är sugna? :)

Btw, vem hänger med till sägrernas nästa helg? :D Dom Torgny Melins ska spela, dom som sjunger  "Cause Im a dancebander yes Iam!" Kommer bli sånt jävla drag, haha! :D

Bästa låtarna just nu :
In flames - Only for the weak
Slipknot - Before I forget
Foo fighters - The pretender
Charta 77 - Lilla björn, lilla tiger. . . .
bara så ni vet ;)




 He really want's me back.
 But Im not sure anymore, that I want him again . . .

The pretender

Hejsan hej!
Sitter i skolan igen, har egentligen lunch nu. Men orkar inte käka i skolan, gör min eget mat sen uppe i huset.
Hmm. .  Får bli en risblanding med linser,champinjoner,lök och kikärter med typ quornfilé eller nått ^^ Går snabbt och är gott =)
Borde egentligen plugga ekvationer nu, har prov i det imorgon. Men gör det sen, måste unna min lite datatid känner jag. Sitter ju inte direkt många timmar om dagen framför datorn.

I går var jag på brukshundsklubben med Balder. Gick bra igår med, han var kanon duktig. Lite dragig men annars gjorde han sina övningar lika bra som vanligt :)
DOCK, blev han attackerad och biten av den jävla japanska spetsen vi har på kursen. Han blev jätte ledsen och fick ont, där han bet han. Men det hände inget allvarligt iallafall :) Men en sak är säker och det är att jag ska hålla mig borta från den där hunden i fortsättningen.
Efter att kursen var slut så hämtade mamma mig och skjutsade mig till stationen och så fick jag ta 20.30 bussen till Jönköping, hann precis med 21.20 bussen till Tenhult med, så var hemma vid 22 - tiden. Balder somnade nästan direkt när vi kom hem, Jag däremot var tvungen att läsa ut en bok ^^ Men sen somna jag rätt gott jag med =)

Imorgon åker jag hem till Mullsjö och då kanske det blir lite tjejmys hos någon av flickorna :)
Sen på lördag har Road tramps den sista crusingen i stan, om det är fint väder åker jag in och tar min några öl och njuter av sommarens sista crusing :)

Men nu ska jag ut med min lilla hund och sen ska jag laga mat.
Usch, föresten har jag mensvärk idag med. Not very funny Mister bunny!




What if I say I'm not like the others?
What if I say I'm not just another one of your plays.
You're the pretender!
What if I say I will never surrender?

Kalasklubben!

Hejsan hej! :)
Sitter i skolan nu och har lunch rast, så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva lite.
Ska plugga massa matte idag, har matteprov imorgon i Geometri, wiho! Jag som är så bra på det! :D
Men Josef hjä'lper mig lite iallafall :) Har lekt med Josef hela dagen idag och det har vart helt underbart faktiskt! Har saknat den killen i sommar, min lilla bästis! :)

I helgen hade jag lite film kväll i fredags med Sara, med godis och snygga pojkfilmer och i lördags var jag på fest hos Josefine. Det var jätte trevligt, vad jag minns, haha! ^^
Råkade väl skämma ut mig på både det ena och andra sättet ;D Och nu vet jag att jag aldrig ska blanda någons grogg mer i framtiden iallafall, går åt lite för mycket sprit för det, sorry!
Men men kvällen var iallafall trevlig, mycket nytt och gammalt folk, alltid trevligt det! :)
Sen i söndags åkte jag med Rebecha in till skolan, låg och kollade på film hela jävla dagen och kvällen, var så jävla bakis och trött så orkade inget annat ^^

Imorgon ska jag till brukshundsklubben igen, hoppas det går bra då med! :)
Men nu ska jag plugga.
Skriver mer nån annan dag. PUSS!

RSS 2.0