in pictures,

En supermysig helg var över för denna gången och nu är det ny vecka igen.
Men jag hänger inte läpp för det. Veckan börjar ju med fint väder, dessutom somnade Lucas i sin säng nu inför hans fmvila (ska få in det som rutin nu, så kanske det även kommer att funka på kvällarna. För det gör det INTE nu!) och som grädden på moset så ska jag och Malin fikadejta lite senare.
Bra start på veckan! :)

I fredags skulle ju Johan som sagt byta däck på bilen i sin kompis garage och eftersom det var så fint väder så hängde resten av oss med också.
Killarna slet med däcken, Harry satt fastklistrad i Missys rumpa (Polkis otroligt snälla, stora och fina hun) och jag och Lucas satt och fikade i solen.

Fikatime! Mindre vacker utsikt kanske, men mysigt vare ändå!

I lördags körde vi på en spontanbesök på Tropikhuset i Helsingborg. Vi var uttråkade och ville göra nått, men tack vare det fula vädret ville man ju inte vara ute, så vi åkte iallafall dit.
Johans föräldrar skulle vara Harry vakt, men sen när vi väl kom till Höganäs så ville dom också gärna hänga med eftersom dom inte vart där. Så så fick det bli! Så Harry blev vaktat av sina favoriter Laila och Ulf istället, så han klagade inte!
Jag och Johan hade vår första dejt på tropikhuset (undra vem som bestämde det, hehe), så man blev ju lite nostalgisk när man gick runt där. Inte trodde jag när jag var där första gången att jag två år senare skulle komma dit med Johan och hans familj och vår son! Unbeliveble! :)
Men men.. Lucas tyckte mest om akvariet med alla fiskarna och försökte fånga dom.
Och fåglarna i "madagaskar avdelningen". Annars tyckte han aporna var rätt roliga, så länge dom var inlåsta, när dom hoppade runt fritt över hans huvud var dom mest läskiga.
Annars tyckte han det var rätt läskigt med alla djuren, särskilt i regnskogsavdlningen eftersom det var mörkt, hade massa konstiga ljud och dessutom tyckte han djuren som bodde var obehagliga speciellt uggleapan, haha! :)
När vi hade gått på alla avdelningar var det dags för en liten glasspaus innan vi åkte tillbaka till höganäs för lite vila, middag och fika innan vi begav oss hem igen.
Kan iallafall rekomendera alla att åka till tropikariet, det är supermysigt! Blir nog ännu roligare när Lucas blir lite större och kommer att uppskatta det :)

Kul med fiskar! :)


En av alla lemurerna, som faktiskt får skutta runt helt fritt på sin avdelning.
Ååh, jag älskar dom! Vill ha en sån. Eller nä, hellre en dvärgsilkesapa, men dom rackarna ville aldrig fasta på bild :)

I söndags körde vi på städdag istället eftersom det drog ut på däckbytet i fredags.
Så direkt efter frukost drog Johan igång med städningen så gick jag ut med Lucas och Harry på en längre promenix. BRA uppdelning, ehe!
Därefter skulle Johan ut och träna och efter det stack vi alla iväg och hade lite picknic ute på Strandängarna.
Harry fick springa runt, medans vi andra satt i solen och fikade. Passade även på att träna lite inkallning med Harryboy, vilket gick hyffsat bra innan han tröttnade vill säga ^^
När vi kom hem kirrade jag ugnsbakad falukorv med mos till middag och sen gick vi ner till Nissan och käkade glass.


Lucas och hans pappi!


KÄRLEK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0