He will rock you!

Hej på er!
Sitter och lyssnar på Oh Laura - igen. Och tar det lugnt.
Kan behövas efter en dag som denna.

Idag vaknade jag klockan halv åtta, min lilla syster kommer ner och säger att Balder har bajsat massa diarrée inne och att jag måste torka upp det för att det luktar.
Orsaken? Mamma hade köpt ett nytt foder som hon tyckte han skulle äta istället, fast jag sa nej.
Men det var bara att gå upp att torka skit. Inte kul, meeeen vad gör man inte för sin älskade?
Sen så gick jag med han på en liten promenad med. Och sen la jag mig i sängen med båda hundarna och kollade på The Football factory, huvudrollen är fasiken inte helt fel. Fast jag tänder väl på alla killar med brittisk accent och Henri Loyd jacka ^^.
När jag hade latat mig lite, tog jag med båda hundarna på en promenad och köpte mig lite godis och när vi var ute så spydde Dino två gånger.
Orsaken? Han hade käkat av fodret Mamma hade köpt. Så alla människor, köp inte Pedigree, det är bara massa färgämnen och skit där i som hundarna inte tål.

Och idag klockan 16.45 så infann sig både Mamma och jag med Balder hos veterinären. Han var faktiskt jätte duktig idag, morrade ingenting på Buddeberg och var jätte sammarbetsvillig,vilket han inte brukar vara. Han var så himla söt när han verkligen försökte hålla sig vaken efter att han hade fått sövningsmedel, men tillslut somnade han. Då gick jag och mamma, så fick Buddeberg sköta sitt - dvs skära bort testiklarna på honom.
Sen när vi hämtade han var han verkligen helt borta, så vi fick lyfta honom till bilen,ur bilen och uppför trapporna hemma. Sen har han bara fått vila hela kvällen i lugn och ro med Pappa, medans Mamma och Jag har vart på klubben och tränat Dino.
Föresten var Dino jätte duktig idag och gissa vem som har tränat honom nu den senaste veckan?!
Jo - JAG! ^^
Ska träna honom nu nästa vecka med,han får följa med till internatet istället  för Balder, han måste vara hemma och vila och käka både antibiotika och smärtstillande i cirka 10 dagar. Så Mamma och jag byter hund igen. Men det kommer gå kanoners :)

Påtal om smärtstillande. Jag har så fett jävla ont i mina höfter, särskilt i den högra. Alltså det gör verkligen sjukt ont! Plus att jag har ont i ryggen.
Så när jag sa det till Mamma idag skakade hon bara på huvudet och sa ; Inte du också,stackars dig!
Mamma fick ju reda på förra veckan att hon har skolios. Sen har både min Morbror och min Faster det och eftersom att jag alltid ärver sjukdommar och shit, så har jag säkert det med.
Så ska boka tid hos doktorn så jag kan få en remiss till någon specialist.
Hoppas verkligen att jag bara har sträckt mig eller nått! För om det visar sig vara skolios, så kan jag verkligen bara skita i mina framtidsplaner inom polisyrket.
Jättekul, verkligen . . .

Köpte "En riddares historia " idag med, så ska kolla på den nu. Gillar den filmen starkt! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0