It's confusing - help me?

Idag mår jag inte bra och det beror på många olika saker.
Dels för att jag har haft mensvärk i 3 dagar nu och inga jävla tabletter hjälper mot smärtan ( eller mina gamla p-piller gjorde det, men dom får jag ju inte äta för att jag är APC-RESISTENT).

Sedan har jag ångest över att skolan börjar. Jag börjar egentligen på torsdag, men ska sjukanmäla mig då, känns så onödigt att åka till internatet för 2 dagar. Så jag börjar skolan på måndag, om en vecka. Vill inte - orkar inte!
Jag vet att det bara är en termin kvar med plugg osv, men jag orkar inte med det. Det är så jävla stressigt och det tär verkligen på mitt psyke, även om det inte märks så gör det det. Jag drömmer fan mardrömmar om skiten, låter larvigt men så är det och jag avskyr det!
Plus att jag vill bo hemma igen, dessa 3 veckor har vart überhärliga!
Kunna vara med mina vänner när jag vill, äta hemmalagad mat och Balder mår mycket bättre av det med.
Jag vet det.

Och påtal om Balder, det är det som är det jobbigaste.Ingen jävla människa på denna jorden har någon som helst aning om hur jävla jobbigt det är för mig! Ingen kan sätta sig in i min situation, eller ingen av mina vänner eller familj iallafall. Så dom vet inte hur jävla jobbigt jag har det. Dom tror dom kanske kan hjälpa mig med sitt pepptalk, men det kan dom inte..Tyvärr.
Jag vet att han inte har långt kvar och jag har försökt att vänja mig vid tanken men jag kan inte!
Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom! Han är det finaste som någonsin har funnits i mitt liv, han har vart endel av mig i 2 år. Det låter inte så mycket för er kanske. Men att ha någon vid sin sida som man gör saker med 365 dagar om året är mycket och det sätter sina spår. Han har vart som mitt barn - min bebis!
Jag vill inte bli ensam - jag vill inte att han ska vara ensam.
Mår så jävla dåligt av den tanken. Jag älskar honom för mycket för att släppa taget än.
Jag vet verkligen inte hur jag ska gå tillväga med detta.. .

Fanhelvetesjävlaskit.
Jag mår dåligt idag iallafall. Och nu vet ni varför.
Men ställ inga frågor - för ni kommer ändå inte få några svar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0