Alla stjärthålsdag och magvärk..

Hejhej!
Sitter och har så jääävla ont i magen just nu, redig jävla magkatarr. Fy fan, hate it.
Men men..

Sara och Kajsa gick hem för en stund sedan, vi har lekt lite idag eftersom det är Alla hjärtans dag och allt. Lite av tradition har det blivit att vi hittar på nått då.
Ikväll kollade vi på film och käkade lite godis och drack lite läsk och sådär. Vi kollade på Borat, jäkla film, man får ju sitta och blunda halva filmen för att han är så pinsam! :D Sen så kollade vi på nån annan film som jag inte minns namnet på, men Edward Norton spelade iallafall huvudrollen som "trollkarl". Denna filmen var riktigt bra iallafall, lite seg, men annars helt okej! :)
Mohaha, Sara & Kajsa fick vara med om att min tv stängdes av, av sig själv nu med, så nu vet dom att jag inte dillar ^^
I går natt så sattes och stängdes min tv på halva natten, (jag har ingen tv-kontroll till min tv, så jag låg inte på den eller så) det var extremt irriterande, blev så arg så jag inte orkade bli rädd. Ville sova bort min fylla! ^^,

Igår morse så körde jag halkbanan och omkörningskursen, var skit nervös innan! Men det var inte alls så farligt, var mest kul och väldigt lärorikt  :) Fan när jag får körkort ska jag aldrig köra när det är halt ute och om jag gör det så ska jag köra max i 20km/h. Jäkla halka vad obehaglig den är!
Men jag klarade iallafall både halkbanan och omkörningstesterna :)
Sen på kvällen efter att jag hade käkat middag med familj och kollat på film och sådär, så gick jag ner till Jonna & Robert.
Vi körde ölspelet och lyssnade på musik och jag kan säga som såhär ; jääävlar vad dragna vi blev ! :D
Haha, det var skit kul när Jonna (som hatar öl) skulle klunka ett helt glas med öl, fan vad jag och Rob skrattade åt hennes miner! Men vi var snälla och lät henne få grogga istället ^^
Sen så gjorde vi vitlöksbröd med, haha! Vi tryckte i oss det som vi aldrig hade sett mat innan, men som vi alla vet sedan nyårsafton så är vitlöksbröd och lite fyllehunger den bästa kombinationen ever! :D
Sen så kommer jag inte ihåg så mycket mer, jag slocknade i soffan och vaknade upp 03.06 och bestämde mig för att gå hem..Så det var det!
Men det var en riktigt kul kväll och det blev 2 roliga filmer och massa flummkort som bevis på det hela! ^^
Och sen när jag kom hem som sagt och skulle sova så höll tv:n på att leka sitt eget lilla liv, störande...

Fick sova ut länge idag och det var så jävla skönt! :D

Imorgon blir det Tenhult, fy fan. Inte sugen alls på det, men men...Måste man så måste man.


Nu ska jag iallafall gå och somna till en film med lillasyrran och förhoppningsvis slipper jag min magvärk när jag vaknar imorgon för idag var den verkligen förjävlig!
So long lovebirds!
/emma



Kärleken är det missfoster som de
 idealiska hororna vägrar abortera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0