full rulle,

Har en sovande hund i fönsret, en bebis som sitter och pillar på allt han kommer åt och en katt som är överallt och ingenstans! Det är verkligen full rulle med alla dessa småkillar i hemmet!

Fick hem Helmer, vår lilla siames/norskskogskatts kille i söndags och allt har gått bra, eller hyffsat bra iallafall. Han är väldigt kelig, nyfiken, busig och snäll mot oss människor, mot Harry är han däremot världens tjurhuvvud. Fräser och spottar så fort Harry har tittat på honom, dessutom har han försökt stjäla Harrys fönsterplats. Dom går inte riktigt hand i hand än om man säger så, men vi jobbar på det och det börjar gå allt bättre för varje dag som går iallafall. Så det dröjer förhoppningsvis inte allt för länge tills dom börjar leka med varandra lite smått! Helmer verkar ändå trivas hos oss och äter bra och gör alla sina behov på lådan samt tvättar sig en gång i kvarten typ. Han har även valt Johan till sin favvo i familjen, men jag är inte bitter ;)

Kommer nog ta ett tag att vänja sig vid att ha katt känner jag. Jag är en hundmänniska och har alltid vart det.
Hundar sover på nätterna, dom klöser inte på möblerna eller gardinerna och sen luktar hund godare än en katt tycker jag (med undantag för blöt hund). Fy fan vad katter luktar äckligt jämnfört med den hund! Johan tycker tvärtom dock, men han är ju en kattmänniska också ;) Fast det är väl inte så konstigt att katter luktar mer, dom slickar ju sig själva. Pröva att slicka dig själv på armen och lukta sen, hur gott luktar det på en skala liksom, haha! ;)

Jaja, känns roligt att ha en liten kisse iallafall :)
Lucas gillar honom också och det är nog lite ömsesidigt så det känns toppen!



Dom leker kurragömma ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0