bad day,

Blööö, jävla dag jävel!
Idag har mitt tålamod vart som bortblåst och allt har verkligen vart bajs.

Det började redan igår kväll, började tjaffsa med johan om det dära vanliga som tjejer brukar tjata om; hjälpa till mer hemma och yadayadayada. Och då tjaffsade han tillbaka som killar brukar göra;
att vi tjejer bara gnäller som samma sak jämt och ständigt. Ja ni vet hur det är?! Så innan läggdags utbröt (det egentligen väldigt obetydliga, men som känns som världens viktigaste just då) tjaffset, vilket resulterade i att vi gick och la oss osams - inte bra!
Jag kan inte sova när vi surar, så det slutade med att jag la mig i soffan och läste en bok och eftersom den faktiskt var lite bra, så kunde jag inte lägga ifrån mig den fören jag hade läst ut den( "I en annan del av Bromma" av Martina Haag, finns att låna här hemma om någon vill). När jag väl skulle sova var katten på bushumör och smög in under täcket och bet mig i tårna, så då kunde jag inte heller sova. MEN, jag somnade till slut iallafall.

Så efter lite sömn, och lite tjaffs med mannen så har tålamodet blivit lite sämre idag.
Lägg sen på en extremt mammig unge, som bara ska sitta på din höft, (helst krypa in i muffen igen om han hade kunnat), en katt som hänger i och äter upp dina fina blommor samt hänger i gardinerna så att hela stången släpper i fästena och trillar ner på golvet. Plus extremt jobbiga hundpromenader med en vagn som väger ca 20 kg, som man ska dra i snön och modden så man blir helt genomsvett (samtidigt som barnet skriker). Och så ska man samtidigt hålla humöret uppe och vara sådär gosig och extra kärleksfull eftersom det trots allt är Alla hjärtans dag!
Nej fy fan - jävla pissdag.

Nu har jag iallafall fått i mig min lunch som jag skulle ätit vid ett, så det kanske blir lite bättre när man får lite ny energi? Hoppas!
Jag har trots allt vart lite cheezy och förberett något litet till mannen :)

Och nu måste jag välja, sminka mig och göra mig lite snygg och oemotståndlig inför min man ELLER diska gårdagens smutisiga kastruller som jag inte hunnit diska förens nu då. Hmm....


Happy valentines!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0