fredagsbestyr,

Puh, nu har jag äntligen en liten lugn stund..Har hållt igång sedan åtta idag, så det var verkligen skönt att kunna sätta sig ner med en kopp kaffe i handen :)

Har alltså tvättstugan idag, så har fått springa upp & ner i trapporna, och in & ut över innegården med Lucas i babybjörnen (och eftersom det är så kallt idag måste jag ta på varma kläder och sen ta av dom och hålla på så) . I mellan maskinerna har jag ätit frukost med lilleman, promenerat med hunden två snabbisar, diskat, packat allt som alla behöver inför helgen samt gjort iordning mig själv och Lucky (samt lekt med honom). Så nu har jag bara lite kläder kvar i torkrummet, annars är allt klart!

Johan ska bara komma hem från jobb, duscha och varva ner lite innan vi ska hämta upp Jennie & Aramis (hennes katt som hatar Harry,hahaa) och sen åka vidare mot Höganäs & resterande av familjen Ling. Påvägen ska vi också stanna och hälsa på Johans gamla chef och hans familj, dom vill så gärna träffa Lucas! Särskilt deras yngsta grabb som också heter Lucas, han blev så glad när han fick höra att vi skulle döpa våran bebis till det så han började gråta eftersom han trodde vi döpte Lucas efter honom (så hans mamma låter honom tro det, så sött, haha!:) ). Imorgon är vi ju bjudna på kalas hos Uffe & Laila, får se om han uppskattar sin present? Håll tummarna!

Såatteja, det var väl de!


Idag har Lucas på sig sin älskade Johnny Cash body som "han" hade önskat sig av sin Moffa och FICK!
Då blev han (jag) överlycklig! :)


Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

ooh vad fin bloggen blev!

Hoppas att ni får en mysig helg. Pratade med Tess om att kanske ta en fika med er och Ninni i nästa vecka om ni är sugna på det?



Kramar

2011-10-14 @ 15:50:30
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0