Im so happy for my darling,

Jag är så glad för Johans skull, mitt älsko! :)

Det stället han jobbar på, upphör ju i Halmstad i början av december. Så därefter skulle han bli arbetslös om han inte hittade något annat jobb. Och hur lätt är det att hitta ett jobb mitt i vintern på en månad, inte så lätt direkt. Lättare på våren och sommaren då de oftast söker folk.
Så nu har vi gått och oroat oss detta vi fick reda på det, inte så kul. Speciellt inte i dessa födelsedags och jultider.

Men idag ringde de från kommunen och erbjöd honom en anställning!
Så han börjar jobba där dagen efter han slutar på sitt nuvarande jobb.
Dock så kommer han bara ha detta som tillfälligt arbete tills han hittar något annat som han kan kombinera med deltidsbrandman, då han inte kan göra det med detta arbetet :)

Men men idag blev en bra dag iallafall!
Först det glada beskedet med jobbet. Sen har Lucas suttit helt själv längre stunder utan att tippa åt sidan och nästan krypit "på riktigt" (stolta föräldrar här hemma), sen åt vi god mat som Johan gjorde nästan helt själv (soya & vitlöksmarinerat kött med purjo,rödpaprika & creme fraiche blandat med bulgur och halloumi och så lite quaccamole till de) och nu ikväll har vi avnjutit saffrans glögg med clementin och sharonfrukt efter att Lucas somnade för kvällen vid åtta! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0