vardag,

Lucas är förkyld och har lite feber. 37,5 ligger tempen på, vilket är mycket för honom då han brukar ligga på 36,8 vanligtvis. Har iallafall fått i honom mat och lite alvedon, så nu ligger han och kravlar på golvet med hyffsat bra humör, men det hinner skifta snabbt!

Har knappt sovit en blund i natt. Satt uppe och pratade med en vän om vad som har hänt, ingen av oss kunde sova och vi båda var fortfarande chockade. Men det är skönt att ha någon att prata med och dela en sådan här hemsk upplevelse med. Det är viktigt tror jag, att ha någon att prata med.
När jag väl kunde somna, så vaknade lucas och låg fastklistrad som en igel vid mina bröst. Sen vaknade han var och varannan timme för han var så täppt i näsan.

Och ja, nu sitter vi här.
Skulle egentligen på föräldragrupp idag på bvc, men vill inte riskera att smitta någon annan bebbe eller att Lucas blir sämre. Missade förra gången med, så det känns lite dumt att inte komma, men men...
Ska iallafall gå till sjukgymnasten sent i eftermiddag och träna lite.

Det värsta jag vet vid dödsfall och andra jobbiga händelser är att vardagen rullar på som ingenting har hänt. Man vill bara stanna upp och ta en paus från allt och få samla tankarna och kunna andas.
Men det är omöjligt...
Allt rullar på som ingenting har hänt..

Något som är fantastiskt dock är att det ljuset jag tände igår kväll, tände jag vid klockan halv åtta och det brinner fortfarande! Brinntiden ligger på max 9 timmar och det har brunnit i 16 timmar nu. Jag ska låta det fortsätta brinna tills det släcks av sig själv.
Hon måste veta att jag tände detta ljuset med kärlek & omtanke för hennes skull :)

Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

men hua vännen, det låter pissjobbigt detta ju :( Beklagar, vem det än var :(



och ja, det är hemskt att allt rullar på och alla på stan ler & skrattar som om inget hänt. De vet inte men själv gör man det och man vill bara drämma till hela bunten.

2011-12-12 @ 19:09:27
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0