Oh my gaaahd,

Hej!
UNDERBAR VÅRDAG! Älskar våren mest av alla årstider.
Dock har den sjunkit lite på skalan tack vare pollenskiten, men men det är inte vårens fel utan mitt kassa immunförsvar.

Ligger i soffan och kollar på O.C och har ont i mina fogar och har sammandragningar.
Har försökt vara alldeles för aktiv idag. Tänkte gå runt sjön med Harry idag, ville se om han ville bada och tänkte få lite motion. Öva upp mina små lungor liksom. Haha, jag kom till kärleksudden, innan jag vände tillbaka.
Trodde fan jag skulle dö! :D
Så direkt efter promenaden åkte jag och Harry upp till Isabelle's place. Där bjöd hon mig och Madde som också var där på kaffe och en underbart god philadelphia muffiin, dessvärre så kände jag ju inte riktigt vad den smaka. Men har smakat innan så jag vet att den är god :)
Efter fikat gick vi alla och hämtade Ellie på dagis och gud vad glad hon blev av att se både mig, Harry, Madde och hennes dotter Disa. Och eftersom det var så fint väder så bestämde vi oss för att gå till en lekpark så Ellie fick springa av sig lite och Disa skulle få prova på att gunga förförsta gången.
Jag och Harry satt på en bänk och fläkte i skuggan.
När det var slut lekt så åkte jag och Harry hem till oss och så hamnade jag här, i soffan framför datorn/tv:n med en sjuk värk i både mage & rygg.

Johan kommer hem ikväll så nu är alla promenader med Harry hans. För idag pallar inte jag nått mer!

OCH NU KOMMER JOHNNY DÖ PÅ O.C!
Måste se det, lite sorligt ju!
HEJS!


Kommentarer
Postat av: Naimi

Hohooo vi vill ju ha magbilder! :D

2011-04-22 @ 13:48:57
URL: http://dorto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0