shame on you sherman!

Goder afton folks!

Ligger här i sängen helt jäkla död!
Jävla jobb som tar alla ens krafter. Men jag har väl visserligen ingen rätt att klaga. Jag kunde ju lika väl inte ha haft nått jobb och sen finns det ju dom människor som gärna hade dödat för mitt jobb. Så jag ska väl bara hålla tyst...

Eller äh vad fan, det är mitt liv och jag klagar om jag vill. För jag får så förbaskat ont i mina leder, så jag känner att jag just nu verkligen har mer än rätt att klaga ^^.
Fast det var hur mycket som helst att göra på jobbet idag så var det faktiskt kul! Älskar att jobba på samma helger som Danne och Mackan, vi har alltid så kul ihop, haha! :)
Sen var det en unge som kletade ett tuggummi på min rumpa idag med. Satans snorunge, får ju inte bort skiten!:D
Jobbade igår med och sen ska jag jobba imorgon, på onsdag och torsdag nästa vecka med. Men då ska jag få pröva på nått nytt, får väl se hur det går. Ska iallafall först ha hand om vår nya buffé och sen stå i bistron.

Men men!
Igår var Kajsa här efter jobbet iallafall. Vi bytte egypten kort, rökte vattenpipa och drack whiskey och jägergroggar. Fint som snus!
Eller visst jag erkänner, whiskeyn var fan inte så fin kanske. Men jag drack upp den iallafall! ;) Och en trevlig kväll hade vi också! :)

Sen så var ju Johan på besök hos mig också :) Han kom fram till mig i torsdags eftermiddag efter lite felkörningar och sen så lämnade han mig i lördags. Men det trevliga och mysiga dagar med mycket mat, film och hundpromenader typ, haha! :)
Ska ner till honom på fredag och förhoppningsvis blir det fint väder för då skulle vi tydligen sticka ner till Lund på nån festivaltjofräs, kan bli intressant! ^^

Ja, det var den uppdateringen det!
Nu ska jag göra nått annat. Typ sova eller dylikt :)

Kvällens låt: Mötley Crüe - Wild side <------------

/ emma



Ta mig tillbaka!!!!
Där skulle jag ut och handla alkohol som jag smuggla in på vårt rum,
det är därför jag är hård och har rygga! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0