3 par skor rikare,

Hejsan hej!
Eller snarare god natt, är så sjukt jävla trött! Skulle kunna somna nu med en gång, tvingar mig själv att hålla uppe ögonen.
Och orsaken till varför jag är så jävla död är att helgen på IKEA har verkligen vart helt sjuk!
Har vart äckligt mycket folk hela helgen, mest i lördags dock.
Vi hade inte ens sittplatser i restaurangen för att det kom så många gäster och från klockan 12-14 hade vi delat ut över 1000 varmrätter, så ni kan ju förstå att vi svettades lite i linen ;)
Och nu idag är min vänsterhand helt svullen och öm för att jag har serverat så många tallrikar, bara att skriva gör ont. Men men jag ska inte lipa, det är pengar! :D

Men förutom att jag har jobbat i helgen så har jag även sovit hos syrran från fredag tills idag, har vart trevligt som vanligt! Sen kom jag och syrran på ett riktigt säkert tecken på att man är fetto är när man tar av hela pappret på en snickers och trycker i sig den och sen slickar av den smälta chokladen på fingrarna.
Haha, sånt vi tänker på vettni! ;)

Sen i fredags var jag ju ute med! Var verkligen en ruskigt trevlig kväll!:D
Började med att jag åkte hem till Emmanuel och Jacobs crib och så var även Kenny och Jonte där. Sen fick vi även sällskap av Emil , simon och Emmanuels jobbarpolare som hette Francis tror jag? :P Vi började förfesta där vid 5 och sen var vi där till åtta typ innan vi tog bussen ner till centrum bar som Anton och hans flickvän hade hyrt.
Var typ 90 pers på gästlistan så det var ju ett litet gäng där, vilket var nice. Men det var trevligt iallafall, dom bjöd på käk och bra musik! För en gångsskull gillade jag att vara på Centrum! :D
Sen när dom började ta in vanligt folk och började spela sin vanliga skitmusik så bestämde vi oss för att sticka till "Den småländska kolonin" och när vi väl kom dit träffade vi massa polare till Jacob som ville ner till Bongo, så vi stack ner dit istället. Där var det faktiskt riktigt bra stämning och mycket folk, samt bra dj's så det var riktigt värt att gå dit! Vi var där ett tag och dansade loss lite, ni skulle sätt mig när dom spelade Mr.Brightside, då gick jag lite bananas där! ^^  Vid ett tiden bestämde jag mig för att dra mig hemmåt eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen, så Jonte och Jacob följde mig till närmsta Taxi och sen åkte jag hem och däckade direkt!

Sen idag efter jobbet kom Morsan och hämtade mig eftersom min bil är rätt död. Eller ja, jag får inte köra den för då är jag rätt död, rättare sagt! ^^ Men den kommer förhoppningvis bli lagad på fredag! :)
Sen precis innan vi skulle åka hem så kliade det lite i mina shoppningfingrar så köpte lite skor, fick bli 3 par närmare bestämt :P Det fick bli ett par Sailor inspirerade ballerinor, ett par rosa pumps och ett par sneakers med kilklack, så nu behöver jag inte köpa några skor på några veckor iallafall! ^^

Men men nu ska jag kolla på film och sen sooooooooooova!

Kvällens låt: Sweet - Fox on the run <---------

/ emma

 
Ända bilden som togs i fredax var en egobild, sen glömde jag bort att jag hade en kamera ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0