On tha bussssss,

Hej folket!

Sitter på swebuss nu och är påväg hem från Höganäs efter en sjukt trevlig helg med Johan! :D
Segt som fasen att åka buss, är typ hemma om två och rn halvtimma, men de är sjukt gött att man har sin lilla dator med sig iallafall :)

Lite sammanfattning om helgen:

I Fredags så åkte jag med en något försenad buss ner till skåneland, vi fick ta en extrabuss bara för att få plats med alla resenärer som inte kunde flyga pga det jäkla askmolnet.
Var framme vid sju tiden i Helsingborg och där stod Johan och väntade på mig. Sen åkte vi direkt till Höganäs, men vi tog den långa vägen dit bara för att jag skulle få sofiero och sånt :P
Sen när jag hade lämnat av min bag så gick vi ner till centrum för att vi var hungriga i magen. Det fick bli kinesmat till middag. Och det var så sjukt jäkla gott, jag tog kyckling med cashewnötter och grönsaker, namnam!
Sen hemma hos Johan så kollade vi på Hata göteborg och lite annat på tv. Sen var jag så jäkla trött, så vi gick och la oss rätt tidigt och jag somna så fort jag slöt ögonen typ^^

Vaknade typ klockan sex på morgonen för det var så jääkla varmt i rummet. Sen kunde jag inte somna om heller, så jag låg och ugglade i typ 3 timmar innan Johan vaknade. Vi gick upp och käkade lite frulle och sen tog vi bilen in till Helsingborg. Jag ville ju till tropikens hus ;)
Väl inne i Hbg så fick stå i bilkö bara för att det var nått tryckeri som hade börjat brinna, och jäklar vad det brann. Dom höll fortfarande på att släcka det idag.
Inne på tropikhuset så började vi nere i hajrevet, mysigt som fasen att bara sitta och titta på korallrevet och alla fiskar :)
Sen så hade dom byggt upp allt efter olika länder. Vi började i afrika och sen gick vidare till nått annat land.
Och det var jätte kul för många av djuren fick springa helt fritt :D
Jag var helt i extas när alla aporna sprang över huvudet på en och sådär :D
Och Johan var förövrigt jätte duktig när han fick syn på ormarna, han svettades bara lite och så. Hahah stackarn :)
När vi hade vart där i några timmar så stack vi hem till Lindén och snackade lite, kalas trevligt att träffa honom igen!  När vi hade vart där ett tag så åkte vi tillbaka till höganäs och kollade på nån fotbollsfilm, den var hyffsat bra :P
Sen körde vi Johans föräldrar till någo fest och sen åkte vi hem och lagade käk. Köttet var godast, jäklar vad bra jag är på att krydda! ;)
Efter att vi hade käkat så gick vi ut och gick en liten runda vid havet och sen gick vi in och spelade Alphabet, drack vin och lyssnade på bra musik. Jag förlorade, haha :)
Sen gick vi och la oss typ :P

Så ja, det var den helgen det :)

Nu tänkte jag sätta på nån film och försöka få tiden att gå så fort som möjligt..

Dagens låt: Slide - Goo goo dolls <------------


/ emma




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0